Nema potrebe za agresivnoscuADMIR je napisao/la:Stvarno ste trebali ste pobit ****UltrasNaBaterije je napisao/la:bilo je bum bum tras tras na malti, al' nemojte nikom reć....![]()
![]()
pstttt![]()

mig mig plll lll ll l

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nema potrebe za agresivnoscuADMIR je napisao/la:Stvarno ste trebali ste pobit ****UltrasNaBaterije je napisao/la:bilo je bum bum tras tras na malti, al' nemojte nikom reć....![]()
![]()
pstttt![]()
mislis na to sto su bacili 3 kamena i pobjegli?ja istinu govorim.Seyo_TM je napisao/la:Svakakvih desavanje se odigralo na malti danas...
samo cu ti reci bolje ti je suti i raspitaj se oko jucerasnjih i danasnjih desavanja haj zdravo" je napisao/la:$ су " $ ? .. ' $ ' је ? $ , " вјеровао $ се $ " ' " ... " & " ' ? ? ::: !!! !!!
Lesinari BL je napisao/la:psihijatrija,nemas pravo da nikoga provociras,i zamolicu te da prestanes!
ja provociram,aj procitaj predhodne postove sta "tvoji" pisu pa onda nesto pisi...opusteno je napisao/la:Edit Moderator:
Ako nastavis sa provokacijama,odlezat' ces 7 dana u Bancaltrazu!
Nema vremena da gubi na tebeopusteno je napisao/la:procitaj moje ostale postove na svim temama,pa se uvjeri da nisam ovdje da provociram...nego da iznesem svoje misljenje...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Paromlinac, strahmeipomisliti i 47 gostiju.