NK Vitez

badblueboylivno
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la badblueboylivno » 01 maj 2013, 23:33

xvid je napisao/la:To je meni tako jadno da vam ne mogu opisati. Ali kakva je situacija dobro je da nam igrači gologuzi ne igraju. :lol:
A čuj, tako ti je to... kakva je besparica i kakvi su potezi Saveza oko mnogih stvari vezanih uz financije, dobro je pa se liga i igra.
Hayley <3

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 maj 2013, 23:46

Vitez dolazimo , imal bujruma ? :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 02 maj 2013, 00:21

svi ste dobro dosli,a vjerujem da necete vidjeti normalniju publiku na stadionu.naravno ako i vi budete korektni,ipak ste u tudjem dvoristu.boli neka pobjedi......

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 02 maj 2013, 00:51

fukara87 je napisao/la:Vitez dolazimo , imal bujruma ? :D
Dobro ste došli, naravno :) Vjerujemo da će utakmica biti atraktivna, a nadamo se pobjedi Viteza, kao uostalom i vi Slobode. Dolazite autobusom/ima?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 maj 2013, 12:48

necu nista da govorim ali uglavnom vidimo se :) vidjet cete sta su navijaci pravi, koji imaju iskustva iz Premijer lige :D mi se previse ne nadamo pobjedi, vasi ako zapnu za pobjedu mislim da ce VItez i da pobijedi ali sve je moguce, samo da bude dobra utakmica, fer i korektna.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 02 maj 2013, 14:00

fukara87 je napisao/la:necu nista da govorim ali uglavnom vidimo se :) vidjet cete sta su navijaci pravi, koji imaju iskustva iz Premijer lige :D mi se previse ne nadamo pobjedi, vasi ako zapnu za pobjedu mislim da ce VItez i da pobijedi ali sve je moguce, samo da bude dobra utakmica, fer i korektna.

Dobro dosli u Vitez u subotu :!: Sasvim sigurno ovo ce biti jedna od boljih utakmica sezone,derbi veci od proslog kola,ocekuje se pun stadion znaci,ipak vi ste klub sa dugom tradicijom i odredeni respekt ima,sto zbog imena sto zbog toga da je dosta vitezana svojevremeno nosilo dres kluba sa Tušnja.Sto se tice sudenja budite mirni,necete biti oštećeni.dokaz su troglav i rudar koji su nosili bodove zasluzeno odavde,jer smo se mi namasili. i dobili su aplauz na kraju utakmice. 8-)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 02 maj 2013, 17:07

+ da nas vrijeme posluži.

8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 02 maj 2013, 20:53

fukara87 je napisao/la:necu nista da govorim ali uglavnom vidimo se :) vidjet cete sta su navijaci pravi, koji imaju iskustva iz Premijer lige :D mi se previse ne nadamo pobjedi, vasi ako zapnu za pobjedu mislim da ce VItez i da pobijedi ali sve je moguce, samo da bude dobra utakmica, fer i korektna.
potpisujem sve od riječi, do riječi..:) samo jedna stvar..podsjetite svoje da prijave dolazak navijača, mislim da je to obveza, da policija ne zabrani ulazak (ovo govorim iz najbolje namjere, da se ne shvati pogrešno)..
pozz

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 maj 2013, 21:54

vitez01 je napisao/la:
potpisujem sve od riječi, do riječi..:) samo jedna stvar..podsjetite svoje da prijave dolazak navijača, mislim da je to obveza, da policija ne zabrani ulazak (ovo govorim iz najbolje namjere, da se ne shvati pogrešno)..
pozz
I bez budalestina dolazi kantonalna pol.SBK najgora u drzavi.Ovo nije zeyebancija.Provjereno-sjediste im je u Travniku... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

mahalas56
Kontakt:

Post Postao/la mahalas56 » 02 maj 2013, 22:04

Bujrum u Mahalu sve fukare... a ovaj NK Vitez, ne znam kako te nije sramota da pises tako neke stvari o odnosima FK - NK .. pa zbog tebe i takvih je ovaj grad jos uvijek podijeljen..
THE Doctor

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 maj 2013, 22:13

mahalas56 je napisao/la:
Bujrum u Mahalu sve fukare... a ovaj NK Vitez, ne znam kako te nije sramota da pises tako neke stvari o odnosima FK - NK .. pa zbog tebe i takvih je ovaj grad jos uvijek podijeljen..
Zbilja stari zasto se ne napravi jedan jak klub u Vitezu kao sto je nekada bio bez N.K. i F.K. To bi bilo pravo rjesenje .Puno 2 kluba .Moze se zvati jednostavno VITEZ...Jeli to izvodljivo...Evo neki dan citam u Novom Travniku napravili ljudi jedinstven klub,svi zajedno izabrali upravu, a ista je situacija.Jest da su u nizoj ligi ali sada ce opstina stati iza njih ... ;)
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 02 maj 2013, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 02 maj 2013, 22:14

vidovitadjemila je napisao/la:
vitez01 je napisao/la:
pozz
I bez budalestina dolazi kantonalna pol.SBK najgora u drzavi.Ovo nije zeyebancija.Provjereno-sjediste im je u Travniku... ;)
osiguranje će svakako biti vrhunsko..20-ak specijalaca, 20-ak policajaca iz 3-4 općine SBK-a i još 20-ak zaštitara iz 2 zaštitarske kuće, plus redari kluba. dakle približno 80 ljudi na osiguranju, a nije isključeno da će biti i pojačano, jer iz FK Sloboda još nisu prijavili dolazak navijača..
ipak, sigurni smo da će ovo biti fešta nogometa i da će se na kraju utakmice čuti pljesak i domaćih i gostujućih navijača bez obzira tko pobijedi :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 02 maj 2013, 23:02

Danas objavljeno!

http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... iran-penal" onclick="window.open(this.href);return false;

tako da se ne zale ovi iz Lukavca ;)

Sprema se sve polako za subotnji derbi,vala ako vrijeme posluzi mogao bi to biti velik dan za vitez,da se stadion napuni do kraja! :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 maj 2013, 23:11

Bice veliko iznenadjenje u Subotu, bas cete se iznenadit :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 maj 2013, 23:12

fukara87 je napisao/la:Bice veliko iznenadjenje u Subotu, bas cete se iznenadit :D
haj meni PP :P
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 02 maj 2013, 23:17

fukara87 je napisao/la:Bice veliko iznenadjenje u Subotu, bas cete se iznenadit :D

sta je rec? s ozbirom da cete biti fino primljeni ovdje :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 02 maj 2013, 23:25

nkvitez je napisao/la:

Pobjeda Slobode u Vitezu sigurno, eto čujemo se poslije utakmice, Sloboda pobjedom u Vitezu 80 % je novi premierligaš.....:)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 maj 2013, 23:30

samolukavac je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:

Pobjeda Slobode u Vitezu sigurno, eto čujemo se poslije utakmice, Sloboda pobjedom u Vitezu 80 % je novi premierligaš.....:)
Nemoj dalje srce ce me udarit :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 maj 2013, 23:34

harry_90 je napisao/la:Nemoj dalje srce ce me udarit :lol:
:lol: :lol: :lol:

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 02 maj 2013, 23:53

samolukavac je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:

ako Sloboda dobije u Vitezu onda i treba igrati PL..iako mislim da je Vitez kvalitetniji, a igra i na domaćem terenu..teško će Sloboda do pobjede..uostalom sve ćemo znati u subotu oko 18 i 45 :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.