FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

smopiBVB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la smopiBVB » 02 maj 2013, 12:21

Cestitke!Dominantno nema sta,bucanje Barce u obje tekme,pa jbt 7-0,koji vam je k.... :lol: ;)
Ne znam ali steta za Juppa,cojk poslozio tim,napravio dominantnu ekipu i noga!Pep koliko god bio cijenjen u ovom poslu on je mac sa dvije ostrice,priznali vi to ili ne,dok je Jupp pokazao da je pravi trener za vas! ;)
Iskreno,svejedno mi je(ili ti ga briga me :P )ali to je moje misljenje!
Vidimo se u finalu!Zivili! ;)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 02 maj 2013, 12:40

Hvala momcima na sjajnoj predstavi.
Za ne povjerovati je kako Bayern djeluje savrseno, i bez i jedne slabe tacke na terenu. Odbrana posebno potvrdjuje svoju snagu. Nezapamceno mali broj golova se prima ove sezone.
Heynckesu sve pohvale kakvu je ekipu izgradio i stvarno bih volio da ostane u Bayernu na nekoj funkiciji.. :?

Sto se jos sinocnjeg meca tice, od pocetka sam bio siguran u prolaz Bayerna. Bio bih siguran u prolaz i da su u prvom mecu imali minimalan rezultat a ne 4:0, jer ova ekipa je ove sezone pokazala kako se igra na gostovanjima.
Jedino zbog cega sam strepio sinoc, su bili kartoni i laknulo mi je nakon izmjena, tako da sada imamo gotovo kompletan sastav za finale LP sto nije bio slucaj zadnjih dva finala gdje smo bili uskraceni za neke jako bitne igrace.

Svaka cast momcima jos jednom, i mnogo im hvala na svemu sto pruzaju ove sezone.
MIA SAN MIA!

slika

Sila nebeska :D
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 02 maj 2013, 12:57, ukupno mijenjano 2 puta.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 maj 2013, 12:40

Ima li šanse da Krosonja vidi finale barem kao rezerva :?:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 maj 2013, 12:42

GAL je napisao/la:

protiv drugih timova da ali protiv bayerna ne narocito ove sezone,domuz je us svim mogucim tekmama koje smo igrali ove sezone sa njima bili postenski nadigrani momacki ali sada sto su vile cvuale gol domuz tj.dr.prica sto nije bilo vise golova u mrezi domuza .Domuz je i tekkako ranjiv kada je pod pritiskom pokazalo s protiv reala gdje su pri samome kraju tekme mogli da prokockaju ,dje su u svega par minuta primili dva gola i strahovali hoceli priti i treci dok je bayern malo je reci izdominirao barcu da da barcu koja je harala zadnjih 6 godina ,onaj real iz prve tekme bi bayo malo je reci nabusio ,mi imamo ogromno sikustvo ,najbitniji igraci u zenitu karijere ,top formu ,izdominriali smo ove sezone svaku ekipu i takmicenja u kojima smo bili .Mada u finalu realno nema favorita ,ta **** sreca ce nekome biti presudna nas,nije sluzila u zadnja dva finala rec je barate treci put zasluzili smo ovome bayernu je sudjeno da igne ovog uhonju na wemblyu.
Ima nekoliko cinjenica na koje si zaboravio obratiti paznju...
Dakle, cinjenice vezane za sadasnju snagu, a ne za 'sta je bilo nekad'..

Real je pregazio Barsu na njihovom terenu dva puta uzastopno.
Dortmund je pregazio Real na svom terenu i da nije psiholoske barijere o kojoj sam pisao, pregazili bi ih i u Madridu. Da su trenutno bolja ekipa pokazali su i u grupnoj fazi.

Dortmund je tim koji jos uvijek nema snagu i igracki kadar igrati podjednako uspjesno na dva fronta.
Kada je ispastala Evropa, gazili su Bundesligu. Kada je ispastala Bundesliga, gazili su Evropu.

Bajern jeste nadigrao Dortmund u susretima kada ovi nisu bili u najboljoj formi. Sada su uhvatili zalet iz dvi sezone u kojima su gazili Bajern. Koliko vec susreta nemaju poraz u Bundesligi!??

Kada se sve sabere i oduzme, prednost Bajerna je vece iskustvo i vjerovatno bolja psiholoska pripremljenost.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 02 maj 2013, 12:49

mujo205 je napisao/la:Nek se bayern pazi finala, moze im se ponoviti celzi, i da ih borusija samelje kao sto ih je celzi samljeo
ČELSI SAMLJEO BAYERN PROSLE GODINE U FINALU :o :o :o :o Jesi gledao tekmu kralju hahha nek se zahvale sreci i losoj realizaciji navale Bayerna, a Čelzi je taj koji je bio zgazen al eto sreca Bayern napustila, tako i Dortmund moze samo uz veliku dozu srece da digne klempu a da samelje Bayern moze samo u bajkama

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 02 maj 2013, 12:53

Mario Götze suffered a torn hamstring during Tuesday´s second leg Champions League match at Real Madrid. The Borussia Dortmund midfielder´s injury was confirmed following an examination by club doctor Markus Braun at the Dortmund Knappschaft Hospital.

A realistic target for Götze´s return is the Champions League final against Bayern Munich at Wembley on 25 May, according to Dr. Braun.

na bvb.de objavljeno ...

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 02 maj 2013, 12:57

Valencia je napisao/la:
GAL je napisao/la:

protiv drugih timova da ali protiv bayerna ne narocito ove sezone,domuz je us svim mogucim tekmama koje smo igrali ove sezone sa njima bili postenski nadigrani momacki ali sada sto su vile cvuale gol domuz tj.dr.prica sto nije bilo vise golova u mrezi domuza .Domuz je i tekkako ranjiv kada je pod pritiskom pokazalo s protiv reala gdje su pri samome kraju tekme mogli da prokockaju ,dje su u svega par minuta primili dva gola i strahovali hoceli priti i treci dok je bayern malo je reci izdominirao barcu da da barcu koja je harala zadnjih 6 godina ,onaj real iz prve tekme bi bayo malo je reci nabusio ,mi imamo ogromno sikustvo ,najbitniji igraci u zenitu karijere ,top formu ,izdominriali smo ove sezone svaku ekipu i takmicenja u kojima smo bili .Mada u finalu realno nema favorita ,ta **** sreca ce nekome biti presudna nas,nije sluzila u zadnja dva finala rec je barate treci put zasluzili smo ovome bayernu je sudjeno da igne ovog uhonju na wemblyu.
Ima nekoliko cinjenica na koje si zaboravio obratiti paznju...
Dakle, cinjenice vezane za sadasnju snagu, a ne za 'sta je bilo nekad'..

Real je pregazio Barsu na njihovom terenu dva puta uzastopno.
Dortmund je pregazio Real na svom terenu i da nije psiholoske barijere o kojoj sam pisao, pregazili bi ih i u Madridu. Da su trenutno bolja ekipa pokazali su i u grupnoj fazi.

Dortmund je tim koji jos uvijek nema snagu i igracki kadar igrati podjednako uspjesno na dva fronta.
Kada je ispastala Evropa, gazili su Bundesligu. Kada je ispastala Bundesliga, gazili su Evropu.

Bajern jeste nadigrao Dortmund u susretima kada ovi nisu bili u najboljoj formi. Sada su uhvatili zalet iz dvi sezone u kojima su gazili Bajern. Koliko vec susreta nemaju poraz u Bundesligi!??

Kada se sve sabere i oduzme, prednost Bajerna je vece iskustvo i vjerovatno bolja psiholoska pripremljenost.
Real jest Barcu u zadnje vrijeme pobjdedio par puta al da ih je pregazio ne bih rekao bili su to tijesni rezultati, pogotovo kad usporedis ovaj dvomeč s Bayernom 7-0 pazi ovo JEDNA BARCA nije mogla dati počasni pogodak e to je GAŽENJE, TABANJE, jest dortmund 2 godine uzimao Bayern al to nije Bayern od ove sezone ovaj je puno puno jaci i to se pokazalo u mečevima ova dva tima ove sezone iako je Bayern igrao pod velikim pritiskom zbog tih tekmi iz predhodne 2 god, bili su oni i tada u formi kad su porazeni i smijesno se vracat na te dvije godine i poredjenja sa sadasnjim stanjem i ne mogu da shvatim dok se ne odigra tekma s Bayernom taj tim je vrh ubija ovo ono kad ga Bayern nagaza i rastavi na proste faktore eh to nije do Bayerna sto je jak vec ta ekipa ne valja odmah npr. JUVE, pa sada Barca, nije ljudi do slabosti druge ekipe vec do JACINE BAYERNA koji ucini da protivnik izgleda kao amater shvatite to da je BAYERN SUPERIORAN I DA CE FINALE BITI JOS JEDNO GAZENJE PROTIVNIKA KAKO SU ZAPOCELI SEZONU TAKO CE JE I ZAVRSITI i to s protivnikom koji je njih "gazio" te 2 godine e zapamtite DEBELO CE MU NAPLATITI SVAKI PORAZ

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 maj 2013, 12:59

Ne zaboravimo samo kako je vecina prosle godine jos zeljela da Jupp ode, jer je imao onih bezveznih utakmica kada nije mogao probiti bunkera!
Stern des Südens

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 02 maj 2013, 13:00

thomashasler je napisao/la:
mujo205 je napisao/la:Nek se bayern pazi finala, moze im se ponoviti celzi, i da ih borusija samelje kao sto ih je celzi samljeo
ČELSI SAMLJEO BAYERN PROSLE GODINE U FINALU :o :o :o :o Jesi gledao tekmu kralju hahha nek se zahvale sreci i losoj realizaciji navale Bayerna, a Čelzi je taj koji je bio zgazen al eto sreca Bayern napustila, tako i Dortmund moze samo uz veliku dozu srece da digne klempu a da samelje Bayern moze samo u bajkama
Onda je ovo vjerovatno bajka

[youtube][/youtube]

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 maj 2013, 13:01

thomashasler

Zivi bili pa vidjeli. Dortmund je sada u top formi, Bajern je u top formi. Bolji ce pobijediti :mrgreen: !
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 maj 2013, 13:03

Valencia je napisao/la:Real je pregazio Barsu na njihovom terenu dva puta uzastopno.
Da da,real je uzeo barcu ,ali zasto,zato sto je je murninju barca postala kompleks toliki da je se samo bazirao kako savladati barcu i u tome je zadnjih godina djelimicno uspio,nije lahko kada ti zesto rival poput barce ako recimo 2009 metne 6 komada na tvome terenu,pa ti ubrzo u kratko vrijeme kada je dosao murinjo metne nosnalatno 5 komada na svome terenu et to je to,dakle murinju je postao glvni medju protitetima nadvladavanje barce,a i barca je mozda malo popustila cisto da se odrzi zdrava sredina :D ,dakle real se specijalizirao za barcu ,cim neko malo dr. dodje u ovom slucaju BVb raspad sitema ,po meni je prosle sezone 10 puta jaci bio real ,a gle cuda ovaj bayern pa gotovo isti igracki je izdominirao real momaci u obe tekme ,a taj skoro isti bayern je ove sezone nadigrao domuz u svim takmicenjima ddje smo igrali.Tako da misli cuda se desavaju nakon proslogodisnjeg finale nista me ne bi cudilo jer nismo miljenici srece bili zdnjih godina ,mali ako ima Boga ova klempo mora u minken.
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 02 maj 2013, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 02 maj 2013, 13:07

EBSCO je napisao/la:
thomashasler je napisao/la:
Onda je ovo vjerovatno bajka

[youtube][/youtube]
opet vracanje na mec od prosle sezone taj bayern i ovaj bayern NIJE ISTI, sto nije bilo tako ove sezone igrali su??? porazeni su 2 puta i jedan remi su izvukli a ako ce u historiju pogledaj malo da je i njih Bayern resetao i vecim rez al to nije tema vec sadasnje stanje pogledaj Bayern cijele sezone izbacit jedan Juve onako pregazit ga, izbacit u polufinalu jednu Barcu sa 7-0 pametnom dosta.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 02 maj 2013, 13:11

Valencia je napisao/la:thomashasler

Zivi bili pa vidjeli. Dortmund je sada u top formi, Bajern je u top formi. Bolji ce pobijediti :mrgreen: !
pa daj Boze da bolji pobjedi jer ce Bayern biti bolji :) :) al bolji ne pobjedjuje uvjek toga se bojim a da cemo biti zgazeni kao sto neki pricaju o gazenju kao predhodne 2 godine nema sanse, DORMUND MOZE IZVUCI SAMO SRECA kao sto je i Čelzi, al mislim da ce biti ovaj put i pored bolje igre nase i SRECA NA NASOJ STRANI STO KAZU TRECA SRECA PA NAMA JE OVO 3 FINALE U 4 GODINE I BIT CE SREČNO ako Bog da

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 02 maj 2013, 13:31

3-0 Nevjerovatno koja je sila ovaj naš Bayern,kako su moćni kako savršeno igra ove sezone i kući a i u gostima u bilo kojem takmičenju svejedno dali igra u Liga prvaka, kupu ili pak prvenstvu. Jednostavno mislim da je ovogodišnji bajern nezaustavljiv. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2013, 13:57

Toni bi se trebao vratiti do finala, no ovdje su spominjali neko operaciju tako da od "klupe" najvjerovatnije nema ništa.

Volim izjave naših igrača za finale. Vidi se koliko su "napaljeni" da napokon uzmu tu titulu. Muller kao i obično najjaču izjavu imao :lol:

Hoće li Yupp staviti Boatenga ili Buytena kao stopera, to je jedino otvoreno pitanje. Ostalih 10 igrača se već zna :mrgreen: Ne daj Bože da se neko povrijedi no mislim da će momci samo relaksirati u Bundesligi.

Sada u subotu igramo aBd na strani u Dortmundu ali koga briga. Neće igrati najjači sastav tako da su sve opcije otvorene.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 02 maj 2013, 14:00

Valencia je napisao/la:Tek ce se u finalu vidjeti koliko je Bajern dobar. Barsa je drogirana, nadigrao ih je raspali Milan i nedefinisani Pariz. Mislio sam da se protiv Bajerna mogu probuditi i naostriti, ali nista...
Prodjes Arsenal (4. u EPL),prodjes Juventus (1. u Serie A),prodjes Barcelonu (1. u Primeri) i onda neko dodje i kaze tek' cemo da vidimo koliko je Bayern dobar.

Prekucas Bundesligu,ali bukvalno prekucas i opet nisi dovoljno dobar.

Odleti,šišmišu.
#miasanmia

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 02 maj 2013, 14:07

Franck Ribery :!:

svaka čast za gestu 8-)
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 02 maj 2013, 14:12

EdenHazard je napisao/la:Franck Ribery :!:

svaka čast za gestu 8-)
Ma kultura ba 8-) Mogo ga je anbit kopackom u rebra :mrgreen: , al trea bit coek prije svega :)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 maj 2013, 14:18

@ Schweinsteiger
Objasnio si sve nema potrebe nista dodavati, svaka cast. ;)
Momci pa nije valjda da ste ocekivali da Mudovci budu uz nas, pa evo ja prvi uvijek navijam kontra njih, nije bitno protiv koga igraju. Razlozi su poznati.

Nego sto se tice naseg Baye, treba biti ponosan, je li vama jasno da bi sada i Ronaldo i Messi htjeli igrati za Bayern, ali ne moze nemaju mjesta :!:

Nego ajde sto je Ribery prihvatio onog navijaca, jos jednom je pokazao kakva je legenda, nego jeste vidjeli Dantea kako dolijece :lol: , Brazilac, u krvi mu je zabava. Nadam se da ce i 25 maja da se lijepo zabavlja dizuci klempu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 maj 2013, 15:19

NIJE DA SE HVALIMO ALI MNOGO SMO JAKI ALI BAS MNOGO

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.