FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ribery » 02 maj 2013, 02:29

O kakvom ostajanju na vrhu pricas romario? U vrhu smo odavno, samo to tvoje trolvoske oci ne zele da vide. Da te napomenem, 3 finale u 4 godine. Da je bilo srece, na Wembleyu bi se borili za 7 titulu evropskog prvaka.
Sta reci nakon 7:0... Hebes i da je bilo 20:0, ako Lahm ne podigne onaj klempavi predmet na Wembleyu.
MIA SAN MIA!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 02 maj 2013, 03:32

Meni se nekako čini da je utakmica sa Arsenalom bila daleko najteža za Bayern.Koliko god je prva utakmica završila sretno i nesretno druga je bila napeta :D

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 maj 2013, 03:45

Jedan od najgorih dana u mom zivotu je bio veceras,iz opravdanih razloga nisam gledao nasu svetinju Bayern a u isto vrijeme jedan od najdrazih dana kad sam vidio sta smo uradili Barci.

Ne zelim nista vise pisati sve se zna,jednostavno sam osjetio potrebu da ovako kasno nesto napisem.

Sa velikim gustom cu odgledati snimak vecerasnje tekme,i hvala svim igracim na celu sa Juppom i sa strucnim stabom,koji nam svakodnevno uljepsavaju zivot svojim igrama i nista braco uzivajte,slavite sta god jer ovo sto nasa svetinja radi tesko da ce iko ikada vise raditi,a o finalu ce mo kada dodje vrijeme za to,eto toliko pozdrav sa sve navijace naseg Bayerna ma gdje bili.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 02 maj 2013, 08:42

zelim da cestitam jupu i ighracima na unistavanju jedne ere modernog nogometa i mislim da je dosao kraj barcelone treba ocekivati rekonstruisanje ekipe jer oni bez mesija su u rangu celtica bgm mislim da smo favoriti protiv dortmunda i da ce klempo u minhen abd jer ovo je vrh klopove ekipe
joj hamo vidi mu glave

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 maj 2013, 09:53

http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 12229.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ga Jupko ipak odlazi u penziju nakon ove sezone. Želio ti da se najbolje što je moguće oprostiš sa još jednim klempom u rukama. ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 maj 2013, 10:18

I ja sam sinoc propustio tekmu i tek jutros sam saznao rezultat. Neopisivo mi je drago sto smo opet do nogu potukli Barcelonu i cini mi se tako unistili jedan stil igranja nogometa. Po rezultatu se vidi da su momci opet odradili odlican posao i jedva cekam da pogledam snimak utakmice.

Usput, zna li neko gdje mogu skinuti utakmicu sa neta ili da li ce biti danas negdje na TV-u snimak??
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 maj 2013, 10:21

Mediji opet pišu, a mozda i pišaju u prazno! :D

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -deal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 maj 2013, 10:39

Mislim da će od ove sezone ostati uzrečica ''Jak k'o Bayern 2013''

Svaka čast na partiji sinoć, Barca je u pojedinim momentima izgledala kao da se raja skupila da odigra
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 maj 2013, 10:40

ribery je napisao/la:O kakvom ostajanju na vrhu pricas romario? U vrhu smo odavno, samo to tvoje trolvoske oci ne zele da vide. Da te napomenem, 3 finale u 4 godine. Da je bilo srece, na Wembleyu bi se borili za 7 titulu evropskog prvaka.
Sta reci nakon 7:0... Hebes i da je bilo 20:0, ako Lahm ne podigne onaj klempavi predmet na Wembleyu.
MIA SAN MIA!

sve je to divno i krasno, al tu je cinjenica da je bayern tek vratio titulu u njemackoj,dakle tek je zasjeo na vrh u bundesligi nakon dominacije dortmunda, kao i to da ste zadnju ligu prvaka osvojili prije ravno 12 godina.

dakle, ekipa nije bayern ni na kakvom vrhu, nego pri vrhu

"Sta reci nakon 7:0... Hebes i da je bilo 20:0, ako Lahm ne podigne onaj klempavi predmet na Wembleyu".

ovo je najmudrija izjava na ovoj temi, ako ne osvojite ligu prvaka sve ove briljantne igre i briljantna godina ce biti zasjenjena. mogli bi onda reci ponovo da bayern nije na vrhu,nego opet pri vrhu, da je dortmund u stvari i dominantnija ekipa, jer uzeli dvije titule prvaka u njemackoj i onda i ligu prvaka, dok se bayernu pise samo jedna liga

a ja sam pisao o tom ostajanju na vrhu u smislu da bayern dominira njemackom i evropom u nekom duzem razdoblju,nesto kao sto je barca radila zadnjih desetak godina,npr da uveze tri titule bundeslige zaredom, da osvojite i koju ligu prvaka, to je vrh i dominacija, a ne da stalno budes blizu i da pricas da je bilo srece...

sve su ove realne stvari koje govorim i to zna svako normalan, prije svega morate dobiti dortmunda pa tek onda mozemo poceti pricati o dominaciji bayerna, koja se mora potvrditi i u narednim sezonama

i ja i svi navijaci, igraci i predstavnici barce smo vam kulturno cestitali i priznali da ste u ovom trenutku bolji i ne vidim potrebu za neku dramu, mi smo gospodski klubovi i uvijek mozemo normalno i kulturno raspravljati i cestitati jedni drugima kad se to zasluzi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 maj 2013, 11:48

Vozdra momci sta reci jos sam pod utiskom sinocnje tekme i razmontiranja na proste faktore ne mogu da vjerujem da smo do skora najbolji tim koji je vedrio i oblacio,koji je pretendirao da bude najbolja mocad u evropi i svjetu koja je krocila zelenim travnjakom ikada, ponizili na ovakav nacin ali bas za ne povjerovati, ovaj bayern ima sve predispozicije da narednih godina bude alfa i omega mozda cak i od one gore pomenute barce koja je harla evropom uz zadnjih 6 godina ,kojoj cak nije poslo za kao sto je to bayernu da dvije godine zaredom igra finale i da u zadnje 4 godine igra tri finala .Najvise bi mi bilo drago da roben ostane u bayernu zato sto je on jedan od stubova na kojim se izgradio ovakav mocni bayern ,svaka cast na dovodjenju gecea ali roben nama jos dosta toga moze dati i mislim da ce velika greska biti ako ga enesl i ekipa prodaju ,bez obzira na sve nnjegove nedostatke on je mnogo bayernu dao u proslosti to ne treba olako zaboraviti.

PS:momci dali neko zna iznijeti statisticek podatke vezaano za ukpno mogucu ostvarenu dobit ove sezone ,tj.koliko smo zaradili od BL, LP evenutalno aBD osvajanja ,kupa ,sponzora itd...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 maj 2013, 11:53

Tek ce se u finalu vidjeti koliko je Bajern dobar. Barsa je drogirana, nadigrao ih je raspali Milan i nedefinisani Pariz. Mislio sam da se protiv Bajerna mogu probuditi i naostriti, ali nista... Oni vec dugo imaju slobodan pad, a Romariooo je posljednji koji je to primjetio :mrgreen: . Njemu treba ovakav potop da bi shvatio ocigledno :lol: .

Cini mi se da je Martinez znacajno ucvrstio igru Bajerna na sredini terena. Sa njim su dosta bolji. I Roben je uhvatio kakvu - takvu formu.

Bajern ce biti psiholoski spreman, u to nema sumnje. Ako bude i Dortmund, ako u finale ne udju sputani, ubjedjen sam da moze biti svasta. Dortmund kada uhvati zalet, kada osjeti moc i samopouzdanje, moze svakog razvaliti. Samo da ih ne sjebe veliki trenutak, veliko finale i protivnik koji je pokazao moc u ovoj sezoni. Dakle, psiholoska pripremljenost moze presuditi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 02 maj 2013, 11:53

Sto se tice zarade u lp ona ce biti najveca za porazeni tim xd

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 02 maj 2013, 11:58

GAL je napisao/la:
PS:momci dali neko zna iznijeti statisticek podatke vezaano za ukpno mogucu ostvarenu dobit ove sezone ,tj.koliko smo zaradili od BL, LP evenutalno aBD osvajanja ,kupa ,sponzora itd...
što se tiče CL Bayern i BvB su do sada zaradili 60 mil. Pobjednik CL dobija 10 mil a poraženi 6,5 mil ...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 maj 2013, 12:02

GAL je napisao/la:Pije svega zelim da cestitam svim nasim bavarcima onim nasim najiskrenijim koji vole ovaj klub ,ponajprije amidzi
hvala. :D red je da uzvratim sa cestitkama i pozelim nam demoliranje domuzovaca; kako u subotu, tako i na vembliju.
da sam na jupovom mjestu, na teren bi istrcala najjaca postava, oderala domuzare sa minimalno 3 razlike i ulila im strah u kosti.
sto se tice samog finala, cvrsto vjerujem da ce bayo razbiti klopove trkace :!:
ono, moze se desiti cudo da dortmund brani i odbrani svoj gol, iskoristi neku kontru i podigne ´klempu´.
ali, ako cemo iskreno, sanse da se ostvari taj scenario nisu vece od 2%. jednostavno, ovaj bayern ima snage da ih unisti na terenu, da domuzovci ne upute nijedan sut u okvir nojerovog gola. dakle, mogli bismo svjedociti najdosadnijem finalu. pogotovo ako ih bayern torpedira u dortmundu.
Sta reci momci demonstracija sile u obje tekme da mi je neko pricao da ce ovakav ukupan rezultat iz oba meca biti ,rekao bi mu da se najeo ludih boba.
[/quote]
e, moram se pohvaliti. 8-)
kada su izvuceni parovi, pnognozirao sam prolazak mocnog baye ukupnim rezultatom 5:2 8-) nema sta, bio sam blizu. 8-)
nakon sto smo ih razbili u minhenu, prognozirao sam da cemo ih rasuti i u spaniji.
cak sam tvrdio da ce pregazena barca ostati na zero tj. da nece zabiti. 8-)

bayo i amidza, amidza i bajo. :lol:
nema sta, bas smo se nasli. :mrgreen:

dominacija je neminovnost :!:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 maj 2013, 12:06

Budim se jutros, otvaram forum i gledam odmah debilni post od Romaria... :D Da li ce taj momak kad uspjet sabrat 2i2 nezz, ostaje da vidimo...

Sto se tice igre, sve pohvale, sve cestitke!!! Jos jedna stvar, ROBBEN MUST STAY!!!
Stern des Südens

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 maj 2013, 12:07

Valencia je napisao/la:Bajern ce biti psiholoski spreman, u to nema sumnje. Ako bude i Dortmund, ako u finale ne udju sputani, ubjedjen sam da moze biti svasta. Dortmund kada uhvati zalet, kada osjeti moc i samopouzdanje, moze svakog razvaliti. Samo da ih ne sjebe veliki trenutak, veliko finale i protivnik koji je pokazao moc u ovoj sezoni. Dakle, psiholoska pripremljenost moze presuditi.

protiv drugih timova da ali protiv bayerna ne narocito ove sezone,domuz je us svim mogucim tekmama koje smo igrali ove sezone sa njima bili postenski nadigrani momacki ali sada sto su vile cvuale gol domuz tj.dr.prica sto nije bilo vise golova u mrezi domuza .Domuz je i tekkako ranjiv kada je pod pritiskom pokazalo s protiv reala gdje su pri samome kraju tekme mogli da prokockaju ,dje su u svega par minuta primili dva gola i strahovali hoceli priti i treci dok je bayern malo je reci izdominirao barcu da da barcu koja je harala zadnjih 6 godina ,onaj real iz prve tekme bi bayo malo je reci nabusio ,mi imamo ogromno sikustvo ,najbitniji igraci u zenitu karijere ,top formu ,izdominriali smo ove sezone svaku ekipu i takmicenja u kojima smo bili .Mada u finalu realno nema favorita ,ta **** sreca ce nekome biti presudna nas,nije sluzila u zadnja dva finala rec je barate treci put zasluzili smo ovome bayernu je sudjeno da igne ovog uhonju na wemblyu.

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 02 maj 2013, 12:12

Nek se bayern pazi finala, moze im se ponoviti celzi, i da ih borusija samelje kao sto ih je celzi samljeo

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 02 maj 2013, 12:14

Et i kraj nagađanja po pitanju gdje ide Jupp, objavio da ide u penziju nakon Bayerna ...

Tako je barem za sada, moguće da se taj aktivira ponovo u Bayernu ako bi Pep bio neuspjeh :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 maj 2013, 12:20

Valencia je napisao/la:Tek ce se u finalu vidjeti koliko je Bajern dobar. Barsa je drogirana
joj sto mrzim kad se pojave tipovi i nekim supljim tvrdnjama pokusaju umanjiti velicnstvenu pobjedu.
da, radi se samo o pokusaju omalovazavanja. jer, dovoljno je pogledati postove napisane netom nakon izvlacenja parova, pa da shvatimo da mr. valencija, inace navijac mancestera (cudi me da jedan navijac mud-a pise protiv bayerna :mrgreen: ), prosipa suplju.
Valencia je napisao/la:nadigrao ih je raspali Milan
ako se sjecam, a mislim da se sjeca, barca je izbacila milan utrpavsi im 4 komada. ispravi me ako grijesim.
Valencia je napisao/la:i nedefinisani Pariz
cekaj, men´ se cini da je barca izbacila i pariz.
pazi, imate srece sto su vam kuglice bile naklonjene i izbjegli ste pariz.
da ste izvukli ancelotijevu druzinu, bili biste razbucani i ponizeni.
ovako, imali ste srecu da izvucete tek drugi najjaci spanski klub od kojeg ste i ispali, naravno.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 02 maj 2013, 12:21

Jbt kakvo je ovo demoliranje bilo u dvije utakmice :o , svaka cast ovim vasim pulenima, pokazali su kako treba da izgleda moderni nogomet.Posebno me fascinirao taj pritisak bez lopte, nesto slicno onome sto je Barcelona imala pod vodstvom Guardiole prve dvije sezone, ali cini mi se da Bayern to jos vise usavrsio.
Jos jedna stvar koja me fascinirala je borba i zalganje Bayernovih igraca tokom citavih 90 minuta, molio sam ih da stanu malo, vode 6,7:0 i trce kao na drogama :mrgreen: Jos jednom cestitke i Bayernu i vama na ovoj temi, nadam se da dizete taj trofej u finalu, nije Borussija losa, ali Bayern je trenutno druga galaksija za sve ostale.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.