Bayern dominira....Bayern fantastičan.....Naša ekipa je rastavila Barcu na proste faktore i kao prvo moramo ovo nazvat velikim uspjehom. Ekipa je fenomelna odigrala cijelu do sad sezonu, impresivno i fenomenalno posebno četvrtfinale i polufinale....
I pustimo sad priču o izgubljenim finalima, do
finala treba prvo doći. A izgleda da ćemo ovde veličat ispadanja u grupnoj fazi pojedinih klubova kako je krenulo, jer Bayern kad pobijedi neku ekipu, onda je taj protivnik slab, a ako izgubi finale počne priča ko da je cijelu sezonu izgubio.
Ono što sad ne ide u prilog je to, što smo do one osvojene titule 2001. godine izgubili 3 finala. E sad sami skontajte.
Ali pustimo te tradicije, možda se sad nekad ponovi ona tradicija iz 70-tih godina da LP osvojimo 3 puta zaredom.....
I ja rekoh pozitivno razmišljanje da neće niko dobit karton i ta pozitiva se isplatila. Tu smo prošli dobro.
Ja sam prezadovoljan njemačkim finalom, to je nešto fantastično i to je sad iznad svega.
Ko god pobijedi, trebalo bi poslije i zajedno proslavit. Treba slavit njemačko finalee..
Ali sad malo i stop, vratimo se onom gledanju iz ugla skroz našeg Bayernovog navijača. Ja sam skroz optimističan, jer niko nije dobio karton. Bitno je da u finale ulazimo sa Schweinijem (motorom, pokretačem naše ekipe), s Martinezom (majstorom za osvajanje lopti, te nosiocem prevlasti u veznom redu, bezkompromisnim borcem s tehničkim kvalitetima), sa Danteom (sjajnim stoperom, kojeg će uskoro svi morat nazivat najboljim stoperom opšte koji hoda fudbalskim terenima), te Lahmom(najboljim bekom na svijetu i našim kapitenom). U ovakvom stanju ekipe, u situaciji kad nemamo suspendovanih igrača, imamo ogromne šanse da uzmemo titulu. Ove igrače sam izdvojio, jer su preživjeli da ne dobiju karton. A naravno da su nam bitni i Ribery i Muller uz ove. Ribery i Muller su opet bili dupla, dupla svjetska klasa.
Što se Robbena tiče, iznenadi me ti Pale s ovom izjavom, kako s tim trikom prolazi. Ma na onaj fazon, kad je u punoj brzini, u top formi, on će izradit svakog igrača. Poenta je u tempu, a kad kod Arjena nema tempa, onda je on talašika. A u ovakvom stanju spremnosti, Robben je apsolutna svjetska klasa.
Jedan cijenjeni kolega i posjetioc ovih strana, ovog pdf-a, odnedavno poznat kao Mr. Monaco, rekao je ovde pred ovaj duel da će biti
poderačina. Bio je u pravu, čovjek je uvijek u pravu i sad je u pravu, BILA JE PODERAČINA.......Čestitajmo čovjeku, jer čovjek posjeduje znanje, poznaje fudbal i to je svjetski čovjek. Čestitajmo na znanju, a nemojmo nedužnog čovjeka napadat, koji je uvijek u pravu.....PAZITE dobro, UVIJEK JE U PRAVU.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland