ma dzaba ako i dovedu nekog ako on ostane,prekrupan je zalogaj najbolji tim zadnjih godina na svijetu za njegaYaSSaL je napisao/la:Za ispadanje su krivi igraci, ali za nacin na koji smo ispali i blamazu, definitivno Tito...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
E 7 komada, Real ispao prosle godine na penale.Sad mi je jasno kakva je sila Real kada je uspio odigrati 3-3 sa ovakvim Bayernom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- skyisthelimit
tevezito je napisao/la:Zavrsni udarac Fifinom izboru najboljih 11 igraca.
+1
Gdje su sad tih 11 najboljih planetarnih supaka na terenu koji su kao najbolji svih vremena. Fifa, Uefa, Barca, Real - jad i cemer
15.10 - 15.06 ...
- Titova-Juga
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:E 7 komada, Real ispao prosle godine na penale.Sad mi je jasno kakva je sila Real kada je uspio odigrati 3-3 sa ovakvim Bayernom.
Tolika sila da u prvenstvu zaostaju sićušnih 11 bodova 5 kola prije kraja.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ne mjenjaj temu.Titova-Juga je napisao/la:emir18 je napisao/la:E 7 komada, Real ispao prosle godine na penale.Sad mi je jasno kakva je sila Real kada je uspio odigrati 3-3 sa ovakvim Bayernom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
skyisthelimit je napisao/la:tevezito je napisao/la:Zavrsni udarac Fifinom izboru najboljih 11 igraca.
+1
Gdje su sad tih 11 najboljih planetarnih supaka na terenu koji su kao najbolji svih vremena. Fifa, Uefa, Barca, Real - jad i cemer

Pocelo je ..
Jesi to i ti kont'o da ce Barca u modernom fudbalu u kojem se milijarde obrcu dominirati jos 5-10 godina ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
skyisthelimit je napisao/la:tevezito je napisao/la:Zavrsni udarac Fifinom izboru najboljih 11 igraca.
+1

- Titova-Juga
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:Ne mjenjaj temu.Titova-Juga je napisao/la:emir18 je napisao/la:E 7 komada, Real ispao prosle godine na penale.Sad mi je jasno kakva je sila Real kada je uspio odigrati 3-3 sa ovakvim Bayernom.
Činjenice.
A uostalom, sam si došao sa niskokvalitetnim usporedbama.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Neymar nije pojacanje,on se jos nigdje nije dokazao osim u Brazilskoj ligi,a u repci 0,to ce biti novo Sanchez,i zamolio bi ove isfrustrirane likove i iskompleksirane Barsom da prestanu vrijedjat ako nemaju sta normalno i pametno reci a ovim hala papcima cu reci da me napomenu njihove trofeje u evropi zadnjih godina i u Spaniji da nabroje titule u zadnjih 6 godina
vas krajnji domet je polufinale to je vama kao titula ajde sad voz odavde brzo

Otkad je Xavi imao 28 godina govorio sam kada će više ostariti. Ostario je, nema šanse da se nađe takav igrač u sljedećih 20 godina 
Realno najmanji otpor je Barca pružila. Ovo nisam ni mogao sanjati (uzvrat).
Sretno u nastavku sezone u ligi

opet je Xavi, uz Messia , trenutno u najboljoj formi ...iniesta katastrofaNeutral je napisao/la:Otkad je Xavi imao 28 godina govorio sam kada će više ostariti. Ostario je, nema šanse da se nađe takav igrač u sljedećih 20 godina
@Titova-Juga necemo sad zapocinjat nemam namjeru da pricam nesto protiv Barce i da zahebavam.Nego kazem da Real jedini tim koji se moze nositi sa Bayernom trenutno ( al eto ne dade se ).
-
- Kontakt:
injesta je moj najdrazi igrac,al cijele sezone los u ozbiljnim mecevima,vrti se u krug bez ideje,nemoze do gola da dobaci itdGusar1995 je napisao/la:opet je Xavi, uz Messia , trenutno u najboljoj formi ...iniesta katastrofaNeutral je napisao/la:Otkad je Xavi imao 28 godina govorio sam kada će više ostariti. Ostario je, nema šanse da se nađe takav igrač u sljedećih 20 godina
Ne budi smiješan. Ovaj Real bi isto prošao sa Bayernom.emir18 je napisao/la:@Titova-Juga necemo sad zapocinjat nemam namjeru da pricam nesto protiv Barce i da zahebavam.Nego kazem da Real jedini tim koji se moze nositi sa Bayernom trenutno ( al eto ne dade se ).
Real se sa njima nosio prošle sezone, imal' tu razlike?
I da, ova priča nije za ove teme.
Uh, ajde i to je proslo. Nesto se mora promijenit, pogotov u obrani. Saad nemam sta vise rec'. Bayern je ubio Barcu u svakom pogledu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
jesam li ja ovo jos pjan il ste stvarno izgubili i kuci.. koja sramota bog te vidio i ja se crvenim cak..... hej ekipe 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Neutralan88
- Kontakt:
imali su priliku prosle godine u polufinalu pa su ispaliemir18 je napisao/la:@Titova-Juga necemo sad zapocinjat nemam namjeru da pricam nesto protiv Barce i da zahebavam.Nego kazem da Real jedini tim koji se moze nositi sa Bayernom trenutno ( al eto ne dade se ).

tako da po meni ni Real ne bi ništa napravio, barem po rezultatima

Nije Real u nekoj super formi, mnogo bolji su bili prošle sezone barem 20% bolji nego ove.
Tako je, Xavi je ostario, ali on bi mogao biti dosta bolji kada bi se u potpunosti oporavio.Neutral je napisao/la:Otkad je Xavi imao 28 godina govorio sam kada će više ostariti. Ostario je, nema šanse da se nađe takav igrač u sljedećih 20 godina
Ovo nije ni 50% onoga sto Xavi moze pruziti, stalno je pod nekim injekcijama, vraca se nespreman na teren itd,..
Ali Iniesta me negativno iznenadio, totalno je podbacio a i Martinez je uveliko zasluzan za to.
Alves i Cesc teza kurcobolja veceras.
Bartra u prvom katastrofalan, ali eto u drugom se k'o i popravio.
Pique daleko najbolji ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Titova-Juga
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:@Titova-Juga necemo sad zapocinjat nemam namjeru da pricam nesto protiv Barce i da zahebavam.Nego kazem da Real jedini tim koji se moze nositi sa Bayernom trenutno ( al eto ne dade se ).
Bayer je 2x jači nego tada, a uostalom sam si nametnuo novu temu ovo sa Realom i nebuloznim usporedbama i predpostavkama šta ako i sl. a meni govoriš da se držim teme.
Na spavanje

P.S Mene Iniesta totalno razočarao nastupom večeras, pogotov u onoj izglednoj situaciji 2 na 1 kada je mogao proslijediti loptu desno i odlučio se na šut koji mu blokiraše. Totalno antipična sebičnost za njega.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Rekao sam necemo mozemo u nedogled nista Bayo nije bolji ove sezone nego u zavrsnici prosle ista igra isto sve i, u finalu su rasturili Celzi ostalo se zna...Titova-Juga je napisao/la:emir18 je napisao/la:@Titova-Juga necemo sad zapocinjat nemam namjeru da pricam nesto protiv Barce i da zahebavam.Nego kazem da Real jedini tim koji se moze nositi sa Bayernom trenutno ( al eto ne dade se ).
Bayer je 2x jači nego tada, a uostalom sam si nametnuo novu temu ovo sa Realom i nebuloznim usporedbama i predpostavkama šta ako i sl. a meni govoriš da se držim teme.
Na spavanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.