salis seMrShadow je napisao/la:Bartra je izmislio odbranu za Varanea

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
salis seMrShadow je napisao/la:Bartra je izmislio odbranu za Varanea
MrShadow je napisao/la:Bartra je izmislio odbranu za Varanea
Nemam sta dodat osim svaka cast bavarcima,rastavili su nas na proste faktore,ove taktike Tita i pomocnika su ocajne,nije on dorastao da vodi Barsu,iako su neki mislili da to svako moze al su se grdno prevarili,treba mu otkaz dati,nije problem oba meca izgubiti,al ovako se obrukati bez ijedne 100 posto sanse zalosno,ja bi sam podnio ostavkuYaSSaL je napisao/la:Kad je jedva trcao u prvoj utakmici, on ga je ostavio svih 90 minuta na terenu...
Sad kad je spremniji, ostavio ga je na klupi...
Ne kontam, majke mi...
Pa nemas zaostatak od 1:0 da nadoknadis, pa da ga ubacujes zadnjih pola sata, ako zatreba...
Ne znam, Tito me razocarao skroz...
Nešto najmrže u ovoj Barceloni mi je podržavanje ovih pi*kurina fuj mamu im ebem.mandraX je napisao/la:Svaka čast za ovo na kraju tekme, ovu himnu, navijače, pjevanje, aplauz...trebalo je ovo igračima itekako.
Nekoga naučiš da piše i onda izvali ovakvu glupost.Harrison je napisao/la:MrShadow je napisao/la:Bartra je izmislio odbranu za Varanea![]()
Čitao sam loše postove Lennona,Svetog i co al' ovo je odron.MrShadow je napisao/la:Bartra je izmislio odbranu za Varanea
Hajde ti, ne pamtim kad si napisao nešto poslije pobjede Barce, uvijek se pojaviš k'o kakva sotona čim Barca izgubi.Vandelanoitte je napisao/la:Nešto najmrže u ovoj Barceloni mi je podržavanje ovih pi*kurina fuj mamu im ebem.mandraX je napisao/la:Svaka čast za ovo na kraju tekme, ovu himnu, navijače, pjevanje, aplauz...trebalo je ovo igračima itekako.
što nama to govoriš debilčino jedna glupa.drpitar2 je napisao/la:cao supci!!!!
i ja to odavno govorimMrShadow je napisao/la:Bartra je izmislio odbranu za Varanea
Da se citiram od sinocbluemania je napisao/la:Sutra ce vas biti citav red, koji ce tjerati Titamark my words
....jer ce nas Bayern opet sutra rasklopiti i po drugi put u 7 dana i opet pokazati pred citavim svijetom sve naše mane, natrljace nam lice sa njima.
Jer izgleda da neke ni prva tekma (to jest onaj potop) nije opametila i da neki još fantaziraju.
Predugo je Barca žmirila na oba oka kad su njene mane u pitanju, ali ce progledati silom ili milom...Bayern ce šamarati s obje strane, sve dok ne progledaju.
I trebali bi to gledati kao veliku usluguovo bez imalo ironije pišem....e kad progledaju konacno i priznaju sebi da su kar'ne u nekim bitnim segnemtima igre, onda ce poceti dovoditi i adekvatne igrace.
Naravno da pljujem i najviše mrzim to kad ovdje neki ušljo počne pametovat kako ne treba Bale,Neymar trebaju Pedro i Alexis pa eto vam oni je*o vas oni i ovaj tvoj post je takav treba jel aplaudirat za ovu sramotu pa njima je lijepo kod Vilanove jer taj čovjek ne smije ništa ovoj ekipi koju vode Xavi i Messi da je kakav trener treba im mamu je*at na poluvremenu.mandraX je napisao/la:Hajde ti, ne pamtim kad si napisao nešto poslije pobjede Barce, uvijek se pojaviš k'o kakva sotona čim Barca izgubi.Vandelanoitte je napisao/la:Nešto najmrže u ovoj Barceloni mi je podržavanje ovih pi*kurina fuj mamu im ebem.mandraX je napisao/la:Svaka čast za ovo na kraju tekme, ovu himnu, navijače, pjevanje, aplauz...trebalo je ovo igračima itekako.
I šta radiš, samo pljuješ, pljuješ i pljuješ.
Thiago, Fabregas, Pique, Messi (što sam ja upratio) u suzama, i šta su trebali navijači? U 80-oj minuti izaći sa tribina i to je to. Bože sačuvaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.