FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Valdes - Alves,Pique,Bartra,Adriano - Song,Xavi,Iniesta - Pedro,Villa,Cesc
Neka.
Bolje da ne igra, nek se oporavi u potpunosti.
Ovo je ionako revijalna utakmica ..
Bolje da ne igra, nek se oporavi u potpunosti.
Ovo je ionako revijalna utakmica ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Vjerujem ti paša moj lijepi, samo pitam.bluemania je napisao/la:Sad ce ti izaci oficijelni pocetni sastavi pa ces vidjeti igrali ili ne igra....valjda ces onda vjerovaticeze je napisao/la:De ukratno napiši šta je razlog, ne znam španski ni riječi
I koliko je pouzdana ova stranica ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
To je to, definitivno znači ne igra, može odigrat' jedno poluvrijeme, možda ga Tito ubaci...ako bude bilo potrebe naravno.
Šta očekivat' bez Messija?
Svaka čast ostalim napadačima, al'...nije to to, daj Bože da završi bar jedna lopta u Neuer-ovoj mreži.
Šta očekivat' bez Messija?
Svaka čast ostalim napadačima, al'...nije to to, daj Bože da završi bar jedna lopta u Neuer-ovoj mreži.
Prvu utakmicu pocne od prve a hodat' ne moze kako treba, osam dana poslije na klupi..mandraX je napisao/la:Valdés, Alves, Piqué, Bartra, Adriano, Song, Xavi, Iniesta, Villa, Cesc i Pedro.
Ukratko - nedovoljno oporavljen od povrede.

Sto ga je prvu tekmu uopce stavljao, nece mi nikad biti jasno..

ser del barça es el millor que hi ha !
Da igraju tri klonirana Messija veceras, opet nebi prošli.
Dobar potez Tita, nece da bezveze rizukuje dodatnu povrede i pogoršanja kod Lea, i onako je sve odluceno u prvom meču.
Dobar potez Tita, nece da bezveze rizukuje dodatnu povrede i pogoršanja kod Lea, i onako je sve odluceno u prvom meču.
Trebao je on igrati bez Messija u prvoj utakmici.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa i igr'o jedarker10 je napisao/la:Trebao je on igrati bez Messija u prvoj utakmici.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
ajde sta ste u depresiji nemoze gore nego u Minhenu,uce Messi sigurno,polako da pocne pa da vidimo sve,krenule nas povrede malo je reci

Moćna slika.

Kakvi pehovi ovaj tim prate od početka ove sezone, nije ni čudo što je ovo upravo sad Messija zateklo.
Bit' će bolje.
Força Barça!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gorki, taktika samo taka. Ta taktika mora upalit 
Taman se nadao preokretu a ono Messi ne igra. Pisi propalo

Taman se nadao preokretu a ono Messi ne igra. Pisi propalo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ljudi moji zasto biti toliko negativan (ovo zbog procitanih komentara na fejsu)
utakmica jos nije ni pocela a svi su i prije znali da je barca zestoki "underdog" zasto to toliko izrazavati treba biti realan u ovoj utakmici ce barca tesko ostaviti svoju mrezu ne taknutu zbog lose odbrane ove sezone ali zasto ne biti optimista i reci mozda se to promijeni bas u ovoj utakmici i zasto se bas u ovoj utakmici ne bi desilo CUDO.
utakmica jos nije ni pocela a svi su i prije znali da je barca zestoki "underdog" zasto to toliko izrazavati treba biti realan u ovoj utakmici ce barca tesko ostaviti svoju mrezu ne taknutu zbog lose odbrane ove sezone ali zasto ne biti optimista i reci mozda se to promijeni bas u ovoj utakmici i zasto se bas u ovoj utakmici ne bi desilo CUDO.
- hule_barca
- Kontakt:
dobarrrrrrrr...Centre forward je napisao/la:Pa i igr'o jedarker10 je napisao/la:Trebao je on igrati bez Messija u prvoj utakmici.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
-
- Kontakt:
vidjecemo kad pocne,pa nije Barsa Messi on jeste najvazniji faktor al nek se sad drugi pokazu lakapo samo,na muci se junaci poznajuhule_barca je napisao/la:I ono nade što je tinjalo ugašeno je
- hule_barca
- Kontakt:
Vidjelo se protiv PSG-a da ne mogu meda bez Messia. Zamolio bih Juppa ovom prilikom da ne osramoti Barcu i večeras.bacelonafan je napisao/la:vidjecemo kad pocne,pa nije Barsa Messi on jeste najvazniji faktor al nek se sad drugi pokazu lakapo samo,na muci se junaci poznajuhule_barca je napisao/la:I ono nade što je tinjalo ugašeno je
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
dobro ja sam uvijek veliki optimista sto nije dobro,al vjerujem u Barsu nece se obrukati sigurno ne brini sehule_barca je napisao/la:Vidjelo se protiv PSG-a da ne mogu meda bez Messia. Zamolio bih Juppa ovom prilikom da ne osramoti Barcu i večeras.bacelonafan je napisao/la:vidjecemo kad pocne,pa nije Barsa Messi on jeste najvazniji faktor al nek se sad drugi pokazu lakapo samo,na muci se junaci poznajuhule_barca je napisao/la:I ono nade što je tinjalo ugašeno je
One man team?
Takvi su vam komentari.
Takvi su vam komentari.
- hule_barca
- Kontakt:
Vidjeli bi tebe šta bi komentarisao da Chelsea ima Messiasoxx je napisao/la:One man team?
Takvi su vam komentari.

Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.