FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
nada zadnja umire,nocas ocekujem dobru tekmu i kanonadu Barse,meni dosta 5-0 

kojim rez.?mandraX je napisao/la:Pobjeda Barce.
uuuuuuuuuuh, dobra prognoza.bacelonafan je napisao/la:meni dosta 5-0

nego, znas li ti onu narodnu: ´dabogda kceri da te beg ozeni...´?

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
-
- Kontakt:
daj sta dassecer je napisao/la:kojim rez.?mandraX je napisao/la:Pobjeda Barce.
uuuuuuuuuuh, dobra prognoza.bacelonafan je napisao/la:meni dosta 5-0![]()
nego, znas li ti onu narodnu: ´dabogda kceri da te beg ozeni...´?

Jel vas stvarno ima u zabudi da mislite da je Baraca u stanju dati 5 a ne primiti ni jedan, ili da je Bayer u stanju primiti 5 i sve prokockati ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
majku mu, ak me sjecanje dobro sluzi, a ne sluzi, barca je bayeru zabila 7 komada. il bi 9Elegant je napisao/la:Jel vas stvarno ima u zabudi da mislite da je Baraca u stanju dati 5 a ne primiti ni jedan, ili da je Bayer u stanju primiti 5 i sve prokockati ?

veceras igraju protiv bayerna. bayer je iz leverkuzena.
msm, mojne nas vrijedjat.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Neka se casno oproste i dosta za mene.
Samo da ne izgube i na Campu ..
A kako fali kompletna odbrana ne bi me iznenadilo nista.
Samo da ne izgube i na Campu ..
A kako fali kompletna odbrana ne bi me iznenadilo nista.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Secerko, ocekujem pobjedu Barce naravno, al'nedovoljnu za prolaz dalje.
Mogu oni Bayernu dat 4 komada, 5...al' zato ne mogu sacuvat' mrezu pa taman je zasalovali daskama, moraju primit' min. 1 gol.
Mogu oni Bayernu dat 4 komada, 5...al' zato ne mogu sacuvat' mrezu pa taman je zasalovali daskama, moraju primit' min. 1 gol.
-
- Kontakt:
Ako su mogli talijanima zabiti 4 mogu svakomeElegant je napisao/la:Jel vas stvarno ima u zabudi da mislite da je Baraca u stanju dati 5 a ne primiti ni jedan, ili da je Bayer u stanju primiti 5 i sve prokockati ?
Talijani vec dugo vremena nisu majstori odbrane,pogotovo ne Milan.
-
- Kontakt:
ako dadnu 4 sto je skoro nemoguce peti i sesti idu sami hehemandraX je napisao/la:Secerko, ocekujem pobjedu Barce naravno, al'nedovoljnu za prolaz dalje.
Messi ne igra
djestemi, kako je? imal nade? imal spasa?
Nema.
Nema.
Izvor ?bluemania je napisao/la:Messi ne igra
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Prema nezvaničnim informacijama Messi nije spreman za svih 90 minuta, te bi mogao početi utakmicu sa klupe. Za nekoliko minuta ćemo saznati zvanični sastav Barcelone.
- anonymousHD
- Kontakt:
Što Messi ne igra?
http://www.sport.es/es/" onclick="window.open(this.href);return false;ceze je napisao/la:Izvor ?bluemania je napisao/la:Messi ne igra
anonimus...e jbg sad zašto...znaš i sam zašto, da se patio i protiv Bayern i protiv Bilbao, igrao zadnjih pola sata...oštecen mišić, znate svi to vrlo dobro

De ukratko napiši šta je razlog, ne znam španski ni riječi 
I koliko je pouzdana ova stranica ?

Zadnja izmjena: ceze, dana/u 01 maj 2013, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Valdés, Alves, Piqué, Bartra, Adriano, Song, Xavi, Iniesta, Villa, Cesc i Pedro.
A u pizdu materinu.
Ukratko - nedovoljno oporavljen od povrede.
A u pizdu materinu.
Ukratko - nedovoljno oporavljen od povrede.
pa ljudi vide nea smisla. jedini koji jso vjeruju u preokret su navijacka elita sa ove teme. messi je odmesso svoje. Zao mi momka, dobar je on fin i simpatican. al Boze moj. Kakva je moguca formacija za veceras, stavio sam hendikep na bayu pa kao je netko dobar ko hljeb pa da mi malo kaze sta se moze ocekivat, ako se isplati cekat il odma u kladionicu dici pare, pa da nastavimo gdje smo stali danas u 6
pozz
pozz
Sad ce ti izaci oficijelni pocetni sastavi pa ces vidjeti igrali ili ne igra....valjda ces onda vjerovaticeze je napisao/la:De ukratno napiši šta je razlog, ne znam španski ni riječi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.