Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
U mene mi nisu nego u Barceloni.JohnLennon je napisao/la:Jel' u vas tri od cetiri u ovom stoljecu?![]()
Brat bratu. Teoretski, navijajuci za Madrid moguce je da vec naredne godine dozivim Decimu. Dok bih navijanjem za Barcu u najboljem slucaju upravo Decimu mogao docekati za 6 godina. Puno brate, bolje vrabac u ruci nego golub na graniM4kaveli je napisao/la: Hajde bolan predji na stranu katalonaca, zivot je puno laksi.
Ovako neces doziviti tu decimu.
Tesko sada kada ode trener, Alonso, Kristina, Higuain i jos par njih ..JohnLennon je napisao/la:Brat bratu. Teoretski, navijajuci za Madrid moguce je da vec naredne godine dozivim Decimu. Dok bih navijanjem za Barcu u najboljem slucaju upravo Decimu mogao docekati za 6 godina. Puno brate, bolje vrabac u ruci nego golub na graniM4kaveli je napisao/la: Hajde bolan predji na stranu katalonaca, zivot je puno laksi.
Ovako neces doziviti tu decimu.![]()
Naredne sezone pod Juppom ili Rafom osvajamo sve moguce trofeje. Dakako.
Raul_64 je napisao/la:Ako ode Higuain tek onda smo najebali.
ali ni benzema nije vrh tak oda kazem.ceze je napisao/la:Da li je poznat razlog zbog kojeg je Higuain bio starter u dvomeču protiv BvB-a ?
Limitiran igrač, bolji je Benzema za klasu.
Pa nisam ni rekao da je vrh, nego da je bolji.Lillard je napisao/la:ali ni benzema nije vrh tak oda kazem.ceze je napisao/la:Da li je poznat razlog zbog kojeg je Higuain bio starter u dvomeču protiv BvB-a ?
Limitiran igrač, bolji je Benzema za klasu.
real za najvece stvari treba bolje napadace.
U 4 utakmice Dortmund 8, Real 6. Los dan? Da da.madridist je napisao/la:Jedino Madrid je mogao zaustaviti Bayern u pohodu na titulu u lp,BvB koji je profitirao na užasnom danu Madrida u prvoj tekmi će biti topovsko meso za mašineriju sa Allianz Arene.
tim napisanim si upravo sam sebe ukopaoDzidziMidzi je napisao/la:U 4 utakmice Dortmund 8, Real 6. Los dan? Da da.madridist je napisao/la:Jedino Madrid je mogao zaustaviti Bayern u pohodu na titulu u lp,BvB koji je profitirao na užasnom danu Madrida u prvoj tekmi će biti topovsko meso za mašineriju sa Allianz Arene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.