Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ma jarane, mi samo i sa boljim odbrambenim igracima u timu primali golove od dosta lošijih timova od Bayerna.GAL je napisao/la:mandraX je napisao/la:Valdes; Alves, Pique, Bartra, Adriano; Song, Xavi, Fabregas; Iniesta, Messi, Villa.
odbrana ko svicarski sir ,jedan gol sa nase strane daje barci zadatka da 6 komad mentne ,a bayern nije celta vigo zaragoza.![]()
Da ga *ebes odkud 12 godina? Prije 2006. ih nije bilo na mapi...bluemania je napisao/la:"Barcelona će u večerašnjoj utakmici zaista biti "osakaćena" povredama. Od prvotimaca, na raspolaganju Titu zbog povreda neće biti: Puyol, Mascherano, Busquets i Abidal, dok Jordi Alba nema pravo nastupa zbog žutih kartona. Odbrana Barçe će biti na posebnom iskušenju, jer su pobrojani igrači uglavnom braniči."
Guardiola: "Bayern i Barça igraju odlično. Sve je moguće u drugoj utakmici. Obje ekipe imaju dobru prednost u domaćem prvenstvu, i ono što su postigli ove sezone je vrijedno poštovanja."
"Španski nogomet je u vrh stigao zahvaljujući Luisu Aragonésu i Vicente del Bosqueu. Oni su najvažnije osobe u svemu ovome. Španija dominira svijetom već 12 godina. To nije mala stvar."
"Imao sam čast trenirati Lea Messija. Naučio sam mnogo od njega. Možete mu se samo diviti."
Ma mogu oni pokušavati, ali nema ništa od toga.Cautinho je napisao/la:Nece sigurno biti tako pasivni.Nije nitko glup.
docekah i ja Songa na defanzivnog veznog,sad smo 40 posto opasniji nego u Minhenu to je definitivno,nije po meni hendikep sto neigra BusketsmandraX je napisao/la:Valdes; Alves, Pique, Bartra, Adriano; Song, Xavi, Fabregas; Iniesta, Messi, Villa.
Neutral je napisao/la:Vidim da nešto nema smisla
9.30 Uhr: Barca gegen Bayern ohne Busquets und Abidal.
Je li Busquets igrač koji nikada nije imao povredu
Sad ce Song koji je neopravdano zapostavljen da ga osveti,da vidimo kako se on sa bavarskim pit bulovima snalaziM4kaveli je napisao/la:Neutral je napisao/la:Vidim da nešto nema smisla
9.30 Uhr: Barca gegen Bayern ohne Busquets und Abidal.
Je li Busquets igrač koji nikada nije imao povredu
Imao je sitnih povreda, ali nikada nesto ozbiljno.
Izgleda onako slabasno i uvije dobije najvise batina na utakmicama i nikad mu nista, fleksibilan pravo.
Eto jedino su ga u Munchenu nalupali da jos uvijek nije dosao sebi.
mandraX je napisao/la:Song je jedino u dvije stvari bolji od Busquetsa, jači je i ima bolju frizuru.
U svemu ostalom, Sergio je profesor za njega.
5. Iniesta, Villa, MessiGorki je napisao/la:šta kažete?
Jest mozda tebi,posto posjedujes veliko znanje o fudbalu inace,ne samo na ovoj temi nego i na drugim da ne spominjem kojima,gdje mole boga da odes i da ne komentarises,jos samo ovdje imas prolaz sa tom pricom,Song je perfektan bio u Arsenalu,znaci prejak igrac,e sad sto kod nas nije dobio sansu to je druga prica,svaku tekmu koju je igrao dobar je bio,vidjecemo nocas ako bude igrao a nadam se da hoce!mandraX je napisao/la:Song je jedino u dvije stvari bolji od Busquetsa, jači je i ima bolju frizuru.
U svemu ostalom, Sergio je profesor za njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.