Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 maj 2013, 00:24

LBJ MVP je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Zašto odgovarate trolu?
Ria Rikija tako ne smeš nazivati mali ;)
Sigurno?Prvo nas mjesec dana smara Nanijevim nesportskim potezom i priča kako nije za crveni i onda se redovno pojavi nakon svakog lošeg rezultata Reala.
Redovno vam postavljam ocjene i sastave, sve drugo me ne zanima, ovo večeras isto tako, samo sam istakao da je Ramos nekoliko puta išao nesmotreno u duel laktom, što su mogli svi vidjeti i napisali su to pa i Mona, dakle nisam prvi ni zadnji ;)

Sve drugo je šala naravno :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 maj 2013, 00:24

Neutral je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo ga, Mourinho izjavio da odlazi. Adio!

Red card for Hummels

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ne mogu da vjerujem koliko se lik provaljuje ,crveni ???pa ono samo moze bit crveni ako sudi sudija iz one utakmice kako se zove,proleter-mladost gornja tuzla :lol: :lol: :lol: ,jos ne mogu da dodjem sebi,haahah
pa hocel jednom priznat poraz kako treba.
real u 180 minuta igro samo zadnjih 10-15 ,i sta se tu ima vise dodat,osim da punu odgovornost snosi mourinho,al ne nije on kriv ,kriv je webb ,boze mili :lol:
klop ga je podero takticki,dortmundovi igraci su bili uvijek korak ispred realovih,procitali igru da je to fascinantno i sad ovaj lik samoprozvani special one ovako izjavljuje neke nebuloze umjesto da cestita dortmundu na zasluzenom prolasku da ne bi on ispo nadigran nego opet ostecen,majko mila,poslije svakog poraza me iznenadjuje iznove i iznova .
bas ko sto ga napravise u cracoviji ,samo trazi izgovore u koje ni on sam ne vjeruje :lol:
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 maj 2013, 00:25

Večeras solidna tekma Reala, jest' da je moglo bolje naravno, al' jbg...da je ušla jedna od one tri prilike sa početka tekme, bilo bi svašta (a bilo je i ovako jbt).
Nisu zaslužili da prođu dalje, realno...ne možeš u polufinalu LP onakvu prvu tekmu odigrat' i onda očekivat' da prođeš dalje tek tako lahko, a ako ne ide, onda oplest' po sudiji, kakav crni sudija Mourinho? Bez veze mu je priča.
Zašto ne spominje dajv Modrića, te dajv Ronalda na 20-tak metara od gola (Web svirao prekršaj)?
BvB je zasluženo prošla dalje.

Ramos večeras najbolji u dresu Reala, lik je dao 200% svojih mogućnosti, trudio se zaista do maximuma.
Ronaldo, Ozil, Higuain, Di Maria, Alonso = 0. I Modrić je tu negdje također, imao je bruku grešaka, al' eto, njega bih barem nekad primjetio sa loptom, da trči, nešto slično tome barem, za razliku od prethodno nabrojanih.
Benzema je večeras u 5 minuta pokazao više nego Higuain u obje tekme sa BvB-om.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 maj 2013, 00:29

effe_sa je napisao/la:
A i sam znaš kolko to mene boli :lol: :lol: Dok se kralj ne vrati boli nema, prema trenutnom Realu nemam ama baš nikakvih emocija, nekad mi bude žao renomea kluba kakvi pokušaji od igrača igraju za jednog velikana ;)
Koga bi ti to sve otjerao?
Varane,Ramos,Conetrao,Marcelo,Ronaldo,Luka,Di Maria,Benz,Alonso,Khedira imaju moju podršku + golmani Iker i Lopez .

Higuaina sam otpiso još 2008 tamo nekad kad je Getafeu zabio četiri komada al je za mene bio i osto kloc, od Manča sam otpiso i Mešu(Ozil) i ubuduće šta god napravio on po meni nije dostojan dresa jednog Reala ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 maj 2013, 00:35

Evo vam Ramosa :mrgreen:

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 maj 2013, 00:38

raspad sistema, kako je divno gledati ovo sto se desava omrazenom rivalu, doveli ronalda, smorinja, pola milijarde spiskano da se nadamsi barca i zasjedne na krov svijete, ali onda,u ligi prvaka, prvo mire sa lionom vas spusta na zemlju, pa onda dolazi smorinjo doktor, madjionicar, genije...., pa onda opet petarda od barce, nogiranje u polufinalu od barce,pa onda i oda bayerna, pa sad od dortmunda,toliko ocekivanja a cak niti jedno finale, jedna titula u ligi samo, poneki kupić, katastrofa za ponosni real,i nakon svega sad ce uslijediti ponovna reforma, sa novim trenerom i 4-5 skupih pojacanja

evidentno je da je genije pogubio konce, ajd sto je imao slabe rezultate za ocekivanja jednog reala,jos vise je njegova era obiljezena ciganlucima, poganim stvarima zbog kojih ga je cijeli normalan svijet zamrzi i ismijavao, najjadnije je sto se uspio u realu nametnuti toliko da je mogao raditi stta hoce, sratmotiti klub na hiljadu nacina,pljuvati po legendama a la raul i kasiljas...

i kad genije sad ode, ostaju problemi,nije ostavio kao pep mocnu masinu koju samo treba pametno iskoristiti, ovaj real sto ce ostati poslije genija ce ostati jadna ekipa ako ne bude drasticnih promjena, narcisoidni ronaldo ostaje, di maria koji je propao i nije vise klasa za reala, centarfora novog morate dovesti jer pipita i benzema nepouzdani, u vezni red jednog mocnog igraca, desnog beka, ko zna sta sve ne

onda opet uigravanje,dovodjenje u red mnogih stvari nakon odlaska genija, a s druge strane u ligi barca kao prejaka masina kojoj treba tek malo osvjezenja koja ce se i dovesti, u evropu pored barce tu su i mocne svabe, united uvijek mocni, vjerovatno i jos jaci psg...

dakle proslost i sadasnjos crna, perspektiva nikakva

malo mi vas je i zao postalo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 maj 2013, 00:39

Možeš ti gledati ovaj kanal što su gifovi s njega :?: :?:

A znam ja da ti ne bi imao ništa protiv njega da dođe u Manča :mrgreen:

I opet je tu realni Romario :lol: :lol: :lol: Real se raspada, a Barce je svijet za sebe, a i nju Bayo nabio 4:0 :lol: :lol:
A inače nisi ništa rekao što većina nije znala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 maj 2013, 00:50

Varane,Ramos,Conetrao,Marcelo,Ronaldo,Luka,Di Maria,Benz,Alonso,Khedira imaju moju podršku + golmani Iker i Lopez .

Higuaina sam otpiso još 2008 tamo nekad kad je Getafeu zabio četiri komada al je za mene bio i osto kloc, od Manča sam otpiso i Mešu(Ozil) i ubuduće šta god napravio on po meni nije dostojan dresa jednog Reala ;)
Od Varanea bi mogla biti još igračina, potencijala momak ima, u nekim utakmicama me znao impresionirat. Sad u ovom kompletnom polufinalu, vidjelo se da ga nekad hvata panika, ipak neiskustvo je to još. Ramos je fula tu za stoperske pozicije, on nije idealan i daleko od idealnog za tu poziciju. Od ostalih gore koje si u pozitivnom smislu izdvojio, Coentrao mi i nije vala nešto. Bilo mi skoro žao što nije onda došao u Bayern, ali malo je on i izvikan previše, ima on nedostataka dosta. Ostali ok, samo što me Khedira razočarao u polufinalu ovom (nije mi žao jer sam bio na strani BVB-a, ali je čovjek prvu utakmicu odigrao ispod svakog nivoa). A inače je on dobar.
Što se Ozila tiče, radi se o fantastičnom fudbaleru, ali lijenom. On mora još zapet i zna se i dalje često gubit u velikim utakmicama, primjeri su ove polufinalne, te ono polufinale Njemačke protiv Italije. Ima tu još neki primjera za njega.

Higuain mi je prije bio svjetska klasa, a sad mi je nekako pogubljen.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 maj 2013, 00:55

Boze dragiiiiiiiiiiiiiiiii spasi me ovih trolova kad im je jedina radost u zivotu sto je Real ispao,fala bogu pa ne zivim u takvim zabludama volim Real Madrid i zanima me samo moj tim za ostalo me zaboli odojak,Real je postavio standarde jer da nema ovakovg Reala nebi bilo ni onakve Barce( i obrnuto) al ta ces ti tokmacima objasnit
Veceras Bog nije bio na nasoj strani kao n i prosle godine al ja ocekujem iduce godine finale jer vrijeme je vise hocu Jupp-a na klupi a vi hejteri nastavite jer mi smo najveci i samo mozete sanjati da vas tim bude kao Real Madrid!

slika

Ja se ovom covjeku klanjam taj ima zara u sebi,voli ovaj klub i imace uvjek moje simpatije,ovako se gine za voljeni klub,da su ove Svabe pridosli kao on gdje bi mi bili vivido Ramos Hala Madrid!

slika

I da ovi navijaci zasluzuju mnogo vise i Pero treba dobro da razmisli sta uraditi kome dati u ruke projekat da napravi mocan Madrid jer mi to mozemo,imamo sve uslove za to treba trazit svoj stil igranja, uciti to posebnim i ja zivim za taj dan
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 01 maj 2013, 01:00

Jeebena noc.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 01 maj 2013, 01:01

Romarioo da navrnes nekad u pdf "Kladionica"?
Vidim znas buducnost reala, vjerovatno znas i tekme kako ce proci :) Bujrum.

OT:
Real je ako nista makar se pobjedom oprostio i nanijeo prvi poraz Dortmundu u LP.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 maj 2013, 01:02

effe_sa je napisao/la: Što se Ozila tiče, radi se o fantastičnom fudbaleru, ali lijenom. On mora još zapet i zna se i dalje često gubit u velikim utakmicama, primjeri su ove polufinalne, te ono polufinale Njemačke protiv Italije. Ima tu još neki primjera za njega.

Higuain mi je prije bio svjetska klasa, a sad mi je nekako pogubljen.
Ma jok ba zaludio nas u Africi i mi se naložili kao novi veliki igrač, a on tad bio nov niko ga nije znao pa ga podcjenjivali, sad kad su ga svi pročitali on pokazuje sve svoje slabosti.Za mene je završio halal vam ga bilo, ako ima mjesta kod vas uzmite ga :P

Nikad meni nije vala, njega i Bendtnera sam smatrao kao dva najgora napadača koji igraju u velikim timovima.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 maj 2013, 01:08

JohnLennon je napisao/la:Jeebena noc.
Kakav si mi brate?
Tuzna noc gore mi je nego prosle godine!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 maj 2013, 01:09

slika

Šta je čovek uradio otkako je došao u klub ne mogu da verujem, pa nije ni čudo što je Casillas na klupi.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 01 maj 2013, 01:13

Džone Lenone, ja mislim da je vakat da se vratiš katalonskim korijenima i vrijednostima :mrgreen: :P ne muci se više sa luzerima, yebo decimu, nije sve u kantama

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 01 maj 2013, 01:14

emir18 je napisao/la: Kakav si mi brate?
Tesko, zaista tesko. Nije teze nego prosle godine, ali ovo je poput najgore nocne more.
Znam da je Borussia zasluzeno otisla u finale, znam da ovo nije bilo dovoljno, ali da je Gundogan ono zabio, bilo bi mi tri puta lakse.

Cestitke Haretu, Ksivleu i ostalim 'rusima ako nalete ovdak.

Odoh drkat, bice mi lakse.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 maj 2013, 01:15

soxx je napisao/la:Romarioo da navrnes nekad u pdf "Kladionica"?
Vidim znas buducnost reala, vjerovatno znas i tekme kako ce proci :) Bujrum.

OT:
Real je ako nista makar se pobjedom oprostio i nanijeo prvi poraz Dortmundu u LP.

ja mnogo bitna pobjeda nema sta, u ovoj fazi lige prvaka postoji nesto sto se zove ukupan rezultat i samo se to gleda, utakmice i nisu vise utakmice, nego tek poluvremena

ima ono agregate, agregate je bitno

a sto se tice bace, mi smo se u zadnje vrijeme naigrali tih finala i naosvajali titula, tako da jest zalosno onako malo,ali nije nikakva tragedija ako ove sezone ne udjemo u finale, deceniju niste osvojili evropski trofej,uzeli smo vam ligu,polufinale lige prvaka, kako su nam se neke lose stvari poklopile u klubu u ovoj sezoni,i ovo na kraju nije lose, male korekcije su potrebne i opet smo glavni favoriti za sve, dok vi tek treba da se trazite
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 maj 2013, 01:18

JohnLennon je napisao/la:
emir18 je napisao/la: Kakav si mi brate?
Tesko, zaista tesko. Nije teze nego prosle godine, ali ovo je poput najgore nocne more.
Znam da je Borussia zasluzeno otisla u finale, znam da ovo nije bilo dovoljno, ali da je Gundogan ono zabio, bilo bi mi tri puta lakse.

Cestitke Haretu, Ksivleu i ostalim 'rusima ako nalete ovdak.

Odoh drkat, bice mi lakse.
Bilo bi i da je Izdajica-njemacka pogodila ali sta ces takva nam je subdina, pogledace bog i nas jednom.vidi ovi ubleha sto te prozivaju doceklai svoji 5 minuta.

Hajte ljudi ba popustite ako nemate sta pametno reci nemojte ni pisati.Drago mi je da znate da smo najveci i da vam je zivot ispunjen kad Real izgubi al popustite bar veceras molim vas.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 maj 2013, 01:19

Romariooo je napisao/la:
dakle proslost i sadasnjos crna, perspektiva nikakva

Jao ovoga :lol: Ne volim ih ni ja, ali brate cuj perspektiva nikakva :lol: Pa nisu klub na nivou Monaca da poslije finala lige prvaka se sutra raspadnu. Oni ce bez obzira na sve svake godine biti u vrhu evropskog fudbala.
15.10 - 15.06 ...

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 maj 2013, 01:35

Nije me briga za Mourinha niti se brinem hoće li ostati u Realu ili ne. Brinem se jedino za Real i za sebe", kazao je Ronaldo.

Tako je Momcino,mada ja bi da Mou jos jednu sansu jer ne znam dal je ikad imao 4 sezonu u nekom klubu a i zao mi ga nekako uvijek je blizu,ali sta je tu je vece su sanse da Caelo doze a on je veci ziheras o Jose

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.