Onaj osjećaj kad znaš da ne moraš spavati sa Lukom Modrićem i Di Marijom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
anonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo ga, Mourinho izjavio da odlazi. Adio!
Prijatelju ti nikako de preboliš onaj porazrio_Ferdy88 je napisao/la:Zamišljaj šta ćeš drugo radit do iduće godineLenBias je napisao/la:sad je tesko ovo svariti, ne zelim ni zamisljati sta i kako bi bilo da smo zabili one prilike sto su bile na pocetku utakmice
Za Mešu koji je prvu i posljednju dobru utakmicu odigro još na SP J.Africi je doktor naukaRaul_64 je napisao/la:Luka Modric inace najbolji , samo da se zna.
Čim je pala titula, preboljen je, sad valja vama bolovatiHZ_ilidzaa je napisao/la:Prijatelju ti nikako de preboliš onaj porazrio_Ferdy88 je napisao/la:Zamišljaj šta ćeš drugo radit do iduće godineLenBias je napisao/la:sad je tesko ovo svariti, ne zelim ni zamisljati sta i kako bi bilo da smo zabili one prilike sto su bile na pocetku utakmice![]()
Mi nikad nismo bili zaluđeni glupostimario_Ferdy88 je napisao/la: Čim je pala titula, preboljen je, sad valja vama bolovati
Doduše vi nemate šanse za titulu (kup se i ne računalegenda reala je napisao/la:Mi nikad nismo bili zaluđeni glupostimario_Ferdy88 je napisao/la: Čim je pala titula, preboljen je, sad valja vama bolovati![]()
Ma znam ja da je to Mou dobro postavio, moj odgovor je bio ironican na post @kindera gdje kaze da je Essien nije trebao igrati beka.legenda reala je napisao/la:Ništa nije trebalo mjenjati, sve je Jozo dobro postavio, krenuo pravim kolosjekom, samo su klocevi Gonzalo i Meša morali utrpati jednu loptu, Meša je imao najbolju priliku, mogo je i golmana predriblati, kasnije bi sve drugačije bilo.Harrison je napisao/la:Trebo je Pepe igrati beka ili Ramo pa da Pepe igra u sredini.kinder_jaje je napisao/la:Kkava greska murinja da mu esien igra beka
Al kasno je sad
Bogami 5 zadnjih stranica i 7-8 tvojih postova kazu drugacijerio_Ferdy88 je napisao/la: Čim je pala titula, preboljen je, sad valja vama bolovati
A i sam znaš kolko to mene bolirio_Ferdy88 je napisao/la:Doduše vi nemate šanse za titulu (kup se i ne računalegenda reala je napisao/la:Mi nikad nismo bili zaluđeni glupostimario_Ferdy88 je napisao/la: Čim je pala titula, preboljen je, sad valja vama bolovati![]()
), tako da će taj proces boli kod vas potrajati
![]()
Bogami ti nemaš smisla za humorHZ_ilidzaa je napisao/la:Bogami 5 zadnjih stranica i 7-8 tvojih postova kazu drugacijerio_Ferdy88 je napisao/la: Čim je pala titula, preboljen je, sad valja vama bolovati
Ria Rikija tako ne smeš nazivati maliLBJ MVP je napisao/la:Zašto odgovarate trolu?
Sigurno?Prvo nas mjesec dana smara Nanijevim nesportskim potezom i priča kako nije za crveni i onda se redovno pojavi nakon svakog lošeg rezultata Reala.legenda reala je napisao/la:Ria Rikija tako ne smeš nazivati maliLBJ MVP je napisao/la:Zašto odgovarate trolu?
Koga bi ti to sve otjerao?legenda reala je napisao/la:
A i sam znaš kolko to mene boli![]()
Dok se kralj ne vrati boli nema, prema trenutnom Realu nemam ama baš nikakvih emocija, nekad mi bude žao renomea kluba kakvi pokušaji od igrača igraju za jednog velikana
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.