Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ramos je igracina, bolje da je srcan i da tako igra nego skroz sterilan i bez emocija ikakvih kao velika vecina danasnjih fudbalera, sport i emocije moraju ici zajedno, pogotovo kada volis klub za koji igras kao sto ramos voli real madrid
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
Ramos i Coentrao(dok je igrao), ModrićLillard je napisao/la:ko je po vama bio najbolji veceras?
Najgori Meša Ozil u obje tekme
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Kkava greska murinja da mu esien igra beka 

Vrhunska utakmica,i trebalo je biti minmalno 5 golova uzimajuci u obzir prilike .
JEDAN JE SERGIO RAMOS!geoxx je napisao/la:
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Molim te ne uspoređuj tog kloca sa Benzemom. Ovaj je za njega Pele.Ozren je napisao/la:Tesko je Real mogao do finala sa napadacima poput Higuaina i Benzeme i indisponiranim Ozilom. Mislim da Real Madrid ocekuju najvece promjene, tezak period ih ocekuje, odlazak Mourinha izvjestan, a ni Ronaldo nije siguran u ostanak!
I večeras čunu bi dali go da nije igro, gol i asistencija.
Vidim svako se kritikuje osim Ronalda, lik je odigrao katastrofalno, i to mu nije prvi put u "velikim" utakmicama.
Druga stvar nema teorije da Rronalda prodaju, ako ništa zbog marketinga i zarade, treba prodat argentince i ganjat Balea i Rooneya( ako Lewa ode u Manču to znači da ga Aleks spreman prodat i to treba iskoristit,a i nisu u dobrim odnosima).
Uglavnom trsit se Murinja i gaučosa i u nove pobjede s englezima bi bilo najpametnije

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ono se ni u našoj ligi ne viđa, onakav ciganluk i laktanje, još u kraljevskom klubuLBJ MVP je napisao/la:Ne piši gluposti.Da je igrao i prvu tekmu na ovoj poziciji,Lewat ne bi zabio ona 4 gola.rio_Ferdy88 je napisao/la:U ciganluku i laktanju sigurno jesteLBJ MVP je napisao/la:Ramos najbolji.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anonymousHD
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo ga, Mourinho izjavio da odlazi. Adio!
SERGIO RAMOS!!!
Drago mi je da je docekao da nosi kapitensku traku,pa makar bilo za ovo vremene koliko je Iker odsutan.
Zasluzio je.
Znao je pravit i gluposti,al njegova ljubav prema klubu nikad nije bila upitna.
Drago mi je da je docekao da nosi kapitensku traku,pa makar bilo za ovo vremene koliko je Iker odsutan.
Zasluzio je.
Znao je pravit i gluposti,al njegova ljubav prema klubu nikad nije bila upitna.
-
- Kontakt:
ronaldo=mesi iz prve tekme iz minhena
- EdenHazard
- Kontakt:
mislim da je ovaj desni RamosToxicity je napisao/la:JEDAN JE SERGIO RAMOS!geoxx je napisao/la:

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- BluesForever
- Kontakt:
Ma vi ste svoju sansu ispustili u Dortmundu kada ste primili 4 gola,sto je zaista smijesno i tuzno da sebi dopusti jedan klub kakav je Real Madrid i još je mozda cudno kada se zna da je trener Murinjo,trener koji zna postaviti odlicno odbranu ali ocito to mu nije uspijelo u prvoj utakmici,jednostavno nistte sebi smijeli dopustiti da primite onoliko golova. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Trebo je Pepe igrati beka ili Ramo pa da Pepe igra u sredini.kinder_jaje je napisao/la:Kkava greska murinja da mu esien igra beka
Opet moram spomenuti golmana Borusije, pa taj lik moze drzati predavanja talijanima o kradji vremena, sve i svasta sam gledao i vidio, al da pocinje odugovlaciti u 3.minuti to jos nisam vidio... i cijelu utakmicu odugovlacio koliko je mogao.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
istina uz veliku dozu sarkazma ali mozda to i nije toliko losa stvar ako nam iduci trener ne bude benitezanonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Misliš?EdenHazard je napisao/la:mislim da je ovaj desni Ramos
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
-
- Kontakt:
Toxicity je napisao/la:Misliš?EdenHazard je napisao/la:mislim da je ovaj desni Ramos

- legenda reala
- Kontakt:
Ništa nije trebalo mjenjati, sve je Jozo dobro postavio, krenuo pravim kolosjekom, samo su klocevi Gonzalo i Meša morali utrpati jednu loptu, Meša je imao najbolju priliku, mogo je i golmana predriblati, kasnije bi sve drugačije bilo.Harrison je napisao/la:Trebo je Pepe igrati beka ili Ramo pa da Pepe igra u sredini.kinder_jaje je napisao/la:Kkava greska murinja da mu esien igra beka
Al kasno je sad

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
to ne bi svirao ni onaj s tekme proleter-mladostemir18 je napisao/la:jes al ono rusenje Ronalda u zadnjoj minuti.lumani je napisao/la: zar nije bila ruka 20 m od gola?

ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.