voljni momenat druzefedeltafrotta je napisao/la:odlična ste ekipa i šteta što niste bolje plasirani, ali to već vi znate što niste... do revanša poz
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- storm_raider
- Kontakt:
Mislim da ste mijenjali previse ove sezone, ali eto nije to moja briga. Najbolja ekipa koja nam je gostovala na Grbavici. Niko onako lijepo nije vezao ove sezone.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Mi smo jedini koji nismo ništa mjenjali, kao i vi...storm_raider je napisao/la:Mislim da ste mijenjali previse ove sezone, ali eto nije to moja briga. Najbolja ekipa koja nam je gostovala na Grbavici. Niko onako lijepo nije vezao ove sezone.
Neznam zašto mislis da smo previse mjenjali?
- storm_raider
- Kontakt:
Mislim na trenera, ne igrace. Ovaj radi dobar posao.
Sport je lijek za tijelo i duh.
trener je dosao odmah u staru, vec je tu 8+ mjeseci..storm_raider je napisao/la:Mislim na trenera, ne igrace. Ovaj radi dobar posao.
jedino sto je bloudek bio poceo i onda ga smijenili i onda je musa tu
Dobro je ono danas izgledalo,opet nas muci realizacija 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Svaka čast odlični ste, bolju ekipu nisam gledao ove sezone na Grbavici.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Široki opet potvrdjuje kvalitet za nasu ligu, narocito vezne linije, ali opet je vidljivo i koliko utjece voljni moment. Da igraju derbije svako kolo imali bi 10 bodova vise u ovom momentu, a ovako je dosta zasicenja tu i stosta, medjutim tu je Musa da nastavi svoj posao, odnosno da pomalo ubacuje nove, mlade igrace koji ce zamijeniti one koji su zaduzili klub i ono, treba se drzati tog projekta i ostaviti Musu da radi svoj posao, odnosno dati do znanja igracima da je on tu ''za stalno'', da je to konstanta, te da je na njima da rade sto im se kaze i kako im se kaze.
Ove sezone da budemo na 4oj poziciji i da osvojimo konacno kup, bio bih zadovoljan.
1:1 bi u nacelu trebalo biti dovoljno, ali vrijeme je za jednu pravu partiju na Pecari, u najbitnijem momentu, nismo odavno.
Ove sezone da budemo na 4oj poziciji i da osvojimo konacno kup, bio bih zadovoljan.
1:1 bi u nacelu trebalo biti dovoljno, ali vrijeme je za jednu pravu partiju na Pecari, u najbitnijem momentu, nismo odavno.
...Život za Široki...
kvalitet ce se pokazati u evropi, ako nas budu i dalje izbacivale ekipe poput Celika iz Niksica, St. Patricka ili Hibernians da u dve utakmice da 6 golova Sarajevu, onda tu nema ni K od kvaliteta
pricekajmo evroscenu pa cemo vidjeti na cemu smo 
Sta vam je ljudi ovo je namjestna utakmcia bila danas, citav Siroki i Mostar igrali x, iz x u x, znao se i rezultat, Širkom ide kup, to se zna, na Pecari 0:0, živi bili pa vidjeli
nije Adilović slucajno onako dodao loptu Bilobrku na kraju 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sto nisi bio pametan pa javio prije utakmice... smijesan sizrinjke je napisao/la:Sta vam je ljudi ovo je namjestna utakmcia bila danas, citav Siroki i Mostar igrali x, iz x u x, znao se i rezultat, Širkom ide kup, to se zna, na Pecari 0:0, živi bili pa vidjelinije Adilović slucajno onako dodao loptu Bilobrku na kraju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- ASD
- Kontakt:
Mislim da cete uskoro morati mijenjati jer su vam nosioci igre u zadnjih nekoliko godina pred zalaskom karijere.Kevin je napisao/la:Mi smo jedini koji nismo ništa mjenjali, kao i vi...storm_raider je napisao/la:Mislim da ste mijenjali previse ove sezone, ali eto nije to moja briga. Najbolja ekipa koja nam je gostovala na Grbavici. Niko onako lijepo nije vezao ove sezone.
Neznam zašto mislis da smo previse mjenjali?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stani malo? Kako ti mislis da je evropa bilo kakvo mjerilo za nase timove? Zar se mi mozemo mjeriti sa evropom opste! U tim takmicenjima imas ekipe koje nesto rade i zele, i koje se deset puta naprednije od nasih svih klubova zajedno. Pa na osnovu cega se ti mozes sada uopte mjeriti sa tim ekipa, realno?delko je napisao/la:kvalitet ce se pokazati u evropi, ako nas budu i dalje izbacivale ekipe poput Celika iz Niksica, St. Patricka ili Hibernians da u dve utakmice da 6 golova Sarajevu, onda tu nema ni K od kvaliteta![]()
pricekajmo evroscenu pa cemo vidjeti na cemu smo
A druga je stvar, kada te izbaci neke Celik Niksic, Zeta, itd...
europa je mjerilo u onom segmetu kada se mi iz ove drzave malo dignemo da smo neko i nesto i onda nas tresnu kojekakvi ž timovi i pokazu nam gdje nam je mjesto,
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ako se ovo odnosi na moj post, ja mislim da sam ja fino naglasio ''za nasu ligu''.
Europa je pak Europa, tu ces uvijek gubiti dok se neke stvari ne promijene, a tih neki stvari je 10 000.
Europa je pak Europa, tu ces uvijek gubiti dok se neke stvari ne promijene, a tih neki stvari je 10 000.
...Život za Široki...
Mozes mi reci zasto se ti nisi obogatio kad si znao to. Mogao si zrgnuti hiljade, ali svi se te vi generali poslije bitke.zrinjke je napisao/la:Sta vam je ljudi ovo je namjestna utakmcia bila danas, citav Siroki i Mostar igrali x, iz x u x, znao se i rezultat, Širkom ide kup, to se zna, na Pecari 0:0, živi bili pa vidjelinije Adilović slucajno onako dodao loptu Bilobrku na kraju
Ko ti kaze da nisam dobio?!Oxidenks je napisao/la:Mozes mi reci zasto se ti nisi obogatio kad si znao to. Mogao si zrgnuti hiljade, ali svi se te vi generali poslije bitke.zrinjke je napisao/la:Sta vam je ljudi ovo je namjestna utakmcia bila danas, citav Siroki i Mostar igrali x, iz x u x, znao se i rezultat, Širkom ide kup, to se zna, na Pecari 0:0, živi bili pa vidjelinije Adilović slucajno onako dodao loptu Bilobrku na kraju
- SarajlijaTM
Postavi listic ili se poklopi!
Ne moras svoj,bilo ciji,al da se vidi i ulog
Manite mi se tih dojava, a tamo marku uložili
Hajmo fino slike kladionicari!!!
Ko te ****, necu se ja tebi pravdat, samo kazem sta se pricalo po Mostaru jucer i sta su raja igrala.SarajlijaTM je napisao/la:Postavi listic ili se poklopi!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], feniksptica, Giuseppe1, jurisicduska, Ledara, MaroonBjelave, mma_hz, mnon46, ristagrad, Samba71, TribuneEst, tuitamo, Venom i 92 gosta.