FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KrajPrice
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KrajPrice » 30 apr 2013, 21:09

hz033 je napisao/la:Ode kup za 3 bobe, cccc :?
Tako nekako ispade,a olimpicu se vec sredio bod ;)

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 30 apr 2013, 21:11

velikim se Allahom kunem a vi kako hocete, danas pred tekmu dosta raje sa juga koji su bas konst a ja sam nekad jug nekad sjever, eto danas sam bio na sjeveru, ugl pred tekmu mi rekose da nece na tekmu jer je 100 x, eto Allahami a ja onako ne vjerujem jos jedan kaze lik uplatio 1000 na x, znaci ja sam manijak mrtvi i sad sam sa tekme znaci muka mi od ovog veceras kako smo samo prodali kup, i jos mi vatra za moje me pare levati neki kerla,peti deseti svaka njima cast ali brate nisam konj tako da je ovo zavrs kup je prodat i koliko sam ljut da razm hocul na derbi ici, ne samo ja vec jos dosta raje koji smo konst.
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 apr 2013, 21:11

Ko napise da je Adilovic igrac nek se ubije ! decko nemas ti ni p od podrske navijaca ,jbt datum kad si doso u Želju ! Ne boli sto ne znas dat gol,vec sto se cijelo vrijeme setas po terenu i poslije izgubljene lppte ne trcis !
Željeznicar za život cijeli !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 apr 2013, 21:14

Igrač Željezničara Samir Bekrić će praznik provesti u zavisnosti od raspoloženja trenera Plavih Amara Osima.

"Sve zavisi kako šef Amar Osim bude raspoložen. Ne bi bilo prvi put da treniramo, ali ako budem slobodan, 1. maj ću provesti u društvu djevojke i prijatelja negdje u prirodi. Roštilja će također biti, ali umjereno, jer mi fudbaleri moramo paziti na ishranu", izjavio je Samir Bekrić.

Ponesi roštilj na Grbavicu :lol:

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 30 apr 2013, 21:15

likusa je napisao/la:Ko napise da je Adilovic igrac nek se ubije ! decko nemas ti ni p od podrske navijaca ,jbt datum kad si doso u Želju ! Ne boli sto ne znas dat gol,vec sto se cijelo vrijeme setas po terenu i poslije izgubljene lppte ne trcis !
Ne nerviraj se bezveze nema svrhe...
Ondje bi Tarik žuti zabio žmireći gol, a ne prvi strijelac novog starog šampiona...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 apr 2013, 21:15

likusa je napisao/la:Ko napise da je Adilovic igrac nek se ubije ! decko nemas ti ni p od podrske navijaca ,jbt datum kad si doso u Želju ! Ne boli sto ne znas dat gol,vec sto se cijelo vrijeme setas po terenu i poslije izgubljene lppte ne trcis !
Djevojko smiri se,govoris o najboljem strijelcu kluba vec 2 godine zaredom,a za ove teoreticare zavjera dajte te tikete na sunce da vidim kad ste znali rezultat tekme sigurno je velika pinka legla,blago vama
SLOBODA NAVIJAČIMA

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 30 apr 2013, 21:15

Vidim izasli miseve iz rupa nakon 1. kiksa.... Pa drugovi ocekivali smo vas....
Svake god. ista prica.... Misevi na pocetku sezone pocnu kolo voditi (tj. nakon par vezanih kikseva) i onda ih macak (A. Osim) pojede i novi se nakote i cekaju priliku da izadju dok macak ima obaveza tj. dok 1. put kiksa....

Ovo vam je izlizana prica evo vec 3. god. i tako ce biti i u buducnosti dok Amara Velicanstvenog ponovno misevi ne otruju svojim bljuvotinama tj. drugim rijecima otjeraju ga...

Dok je Osima zivog nema prodaje kluba ni pod kakvu cijenu iako bi to mnogi zeljeli....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 apr 2013, 21:18

Hajde svi sto ste znali da je danas X, pokazite tikete gdje ste uplatili i ja cu prvi da pocijepam godisnju kartu. Suplja prica bez pokrica, ovi momci su nam donijeti toliko radosti i SVI, ali SVI bi se najradije mijenjali s nama, ali opet ne valja. E moj grade ko te sve nastanjuje.

Svaka cast momcima za skandiranje pokojnom Vedranu Puljicu.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 30 apr 2013, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 apr 2013, 21:19

MrMuscle je napisao/la:Vidim izasli miseve iz rupa nakon 1. kiksa.... Pa drugovi ocekivali smo vas....
Svake god. ista prica.... Misevi na pocetku sezone pocnu kolo voditi (tj. nakon par vezanih kikseva) i onda ih macak (A. Osim) pojede i novi se nakote i cekaju priliku da izadju dok macak ima obaveza tj. dok 1. put kiksa....

Ovo vam je izlizana prica evo vec 3. god. i tako ce biti i u buducnosti dok Amara Velicanstvenog ponovno misevi ne otruju svojim bljuvotinama tj. drugim rijecima otjeraju ga...

Dok je Osima zivog nema prodaje kluba ni pod kakvu cijenu iako bi to mnogi zeljeli....
ma stipu miseve,sta i ako ne osvojimo kup u sto cisto sumnjam,pa liga je sasvim ok.Dominiramo,4 godine 3 titule 2 kupa i mozda jos 1 i opet malo...tesko je to nekima objasnit,pa se ne trudi drug
SLOBODA NAVIJAČIMA

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 apr 2013, 21:20

ennis je napisao/la:
Djevojko smiri se,govoris o najboljem strijelcu kluba vec 2 godine zaredom,a za ove teoreticare zavjera dajte te tikete na sunce da vidim kad ste znali rezultat tekme sigurno je velika pinka legla,blago vama
daBogda on vise otiso pa se nadavo golova negdje drugo ;) jesil ti svaku utakmicu na Grbavici ?
Željeznicar za život cijeli !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 30 apr 2013, 21:23

ennis je napisao/la:
Nemoj zezati jbg ti, nije ovo nikakva teorija zavjere...
Znači, može jedan igrač imati loš dan (Antolović protiv Čelika) dešava se...
Mogu i dvojica i trojica, ali čitav tim, bukvalno dodaju njima loptu, odbrambeni igrači nonšalantno vraćaju lopte Antoloviću k'o na zagrijavanju, izbijaju lopte u aut, stoje dva metra od igrača konstantno, nikakvog pritiska (pa mi na terminu manje prostora ostavljamo kad se zezamo)...
Ne znam kakva je igra u pitanju i da smo načisto nikad nećemo ni saznati, isto k'o i kad smo od Borca popušili, ali opet ponavljam, nervirao sam se do promašaja Adila pred kraj, tad sam se počaeo smijati...

I da dodam sudiju na kraju, nije bilo nekih fatalnih grešaka, ali jesmo li imali ijedan prekid u i oko 16 Širokog?
Svaka duel igra je bio prekršaj za njih, da slučajno ne bi dobili neku polušansu itd...

Možda mi i uzmemo kup, ali ovo večeras ne mogu prodati nikom koje gledao utakmicu...
Opet ponavljam ne znam kakva je pozadina...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 apr 2013, 21:24

i kažu Čuić naš sudija :lol:

Osim je pogriješio što je Bekrića kasno uveo, treb'o je nešto ranije sigurno, Adilović kloc retardirani, ne mogu da vjerujem šta fula, sreća pa nekako i zabija golove, naši u cjelini nezainteresovani, odbrana loša, kad Široki izgubi loptu, odmah najmanje jedan njihov ide na našeg, al' kad mi izgubimo loptu, priča se mijenja... sve u svemu, ne želim da ih vidim po kafanama za 1. maj :mrgreen:

i da, što Čuić završi poluvrijeme u 44:45 ? :D
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 30 apr 2013, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 30 apr 2013, 21:25

I nema potrebe da se sjebajemo, ja sam prezadovoljan titulom i biću i na Otoci i na derbiju i možda i Mostaru, tako da je najbolje zaboraviti ovo večeras i to je to...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 30 apr 2013, 21:27

Ljudi prvi smo na tabeli i igramo Finale Kupa BIH.
Bolje da smo ispali u polufinalu pa danas ne bi morali da piskaramo gluposti..

MOMCI HVALA VAM STO SA PONOSOM MOGU RECI DA NAVIJAM ZA ŽELJU !!1

SVI NA OTOKU !!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 30 apr 2013, 21:29

MrMuscle je napisao/la:Vidim izasli miseve iz rupa nakon 1. kiksa.... Pa drugovi ocekivali smo vas....

Ko ovdje pojedinim daje za pravo da nekoga naziva misevima i pljuvacima-sigurno mnogi ovdje znaju vise od vas pojedinih nepljuvaca.Tko ovdje tjera Osima-NIKO,ovdje se prica o nosalantskom odnosu pojedinih igraca i njihovoj nesposobnosti tipa Adilovic 1 na1 covjek nema snage da sutira,o odbrani da i ne pricamo,ma bjezi usrase mi raspolozenje
Muharemovicu odlazi iz Zelje

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 apr 2013, 21:30

Kerla kad god igra otkad se vratio,igra nekako pasivno, bez osjecaja...sa vise zara ja igram termine

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 30 apr 2013, 21:31

nime_tm87 je napisao/la:Kerla kad god igra otkad se vratio,igra nekako pasivno, bez osjecaja...sa vise zara ja igram termine
Ako je neko dijelio lopte to je bio Kerla..To sto on gleda da slomije igraca a ne da pokupi loptu je do njegovog mozga nazalost..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 30 apr 2013, 21:32

storm_raider je napisao/la:Evo sada sa utakmice.. uh kako je Bekric ona 2 puta napravio dar-mar... Nadam se da ce Amar napokon koristiti kako treba. Utakmica, kao utakmica, kao i svaka sa Sirokim.. 1:1 nista ne znaci, tesko nas neko moze nadigrati u dvomecu, ako to Sirokom uspije, ja cu prvi da im cestitam. I Zrinjski se ovako radovao, pa smo vidjeli sta smo im u Mostaru uradili, polako. Ja sam i dalje optimista, a vala i ako ne uzmemo kup nema veze, uzecemo prvenstvo 100%. Samo moj Adilovicu sta promasi... vise bih volio da si je poslao do Socijalnog na tramvajsku stanicu nego da si onako osutao mrljavo. Udinov fenomenalan danas! Olimpik, kazu mi, na Grbavici! U Sirokom onaj grmalj sa brojem 9, fenomenalan danas.. Kerla i Vasilic, ne znam sta je s njima.. ne kritikujem nikada igrace, ali ono je kao da su postavili cunjeve za kuglanje.. Staticni, kao da nikada lopte nisu sutnuli, pa taj Kerla je prije par godina bio potencijal za A reprezentacije...
Kerla je bio kadar za repku dok nije potrco za prvim parama i propo ko zeton,i onda jos neko pita sto ga Amar ne stavi uvijek u prvih 11 :lol:

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 30 apr 2013, 21:34

Neću uopšte da pomislim na to da je tekma namještena, ali mene brine nešto drugo. To je fudbalska inteligencija pojedinih igrača odnosno manjak iste. Više puta smo mogli imati dobre šanse (neću reći stopostotne) al jok, naši uvijek izaberu onu najgoru, otvara ti se igrač na jednoj strani SAM samcat al ono dodaje Čoliću il bilo kome ko je okružen sa minimalno dva igrača, i šta onda očekivati od takvih akcija? Jedno veliko NIŠTA!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 30 apr 2013, 21:35

Rikardo je napisao/la:Samo da Osim ne izgubi zivce i digne ruke od svega, pojedinim igracima treba predavanje odrzati.

Za nadati se boljem za revans, ali i za Olimpik i Sarajevo.
Ja neznam odakle njemu zivci za sve ovo-pa ja bih ih podavio :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.