Tako nekako ispade,a olimpicu se vec sredio bodhz033 je napisao/la:Ode kup za 3 bobe, cccc

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tako nekako ispade,a olimpicu se vec sredio bodhz033 je napisao/la:Ode kup za 3 bobe, cccc
Ne nerviraj se bezveze nema svrhe...likusa je napisao/la:Ko napise da je Adilovic igrac nek se ubije ! decko nemas ti ni p od podrske navijaca ,jbt datum kad si doso u Želju ! Ne boli sto ne znas dat gol,vec sto se cijelo vrijeme setas po terenu i poslije izgubljene lppte ne trcis !
Djevojko smiri se,govoris o najboljem strijelcu kluba vec 2 godine zaredom,a za ove teoreticare zavjera dajte te tikete na sunce da vidim kad ste znali rezultat tekme sigurno je velika pinka legla,blago vamalikusa je napisao/la:Ko napise da je Adilovic igrac nek se ubije ! decko nemas ti ni p od podrske navijaca ,jbt datum kad si doso u Želju ! Ne boli sto ne znas dat gol,vec sto se cijelo vrijeme setas po terenu i poslije izgubljene lppte ne trcis !
ma stipu miseve,sta i ako ne osvojimo kup u sto cisto sumnjam,pa liga je sasvim ok.Dominiramo,4 godine 3 titule 2 kupa i mozda jos 1 i opet malo...tesko je to nekima objasnit,pa se ne trudi drugMrMuscle je napisao/la:Vidim izasli miseve iz rupa nakon 1. kiksa.... Pa drugovi ocekivali smo vas....
Svake god. ista prica.... Misevi na pocetku sezone pocnu kolo voditi (tj. nakon par vezanih kikseva) i onda ih macak (A. Osim) pojede i novi se nakote i cekaju priliku da izadju dok macak ima obaveza tj. dok 1. put kiksa....
Ovo vam je izlizana prica evo vec 3. god. i tako ce biti i u buducnosti dok Amara Velicanstvenog ponovno misevi ne otruju svojim bljuvotinama tj. drugim rijecima otjeraju ga...
Dok je Osima zivog nema prodaje kluba ni pod kakvu cijenu iako bi to mnogi zeljeli....
daBogda on vise otiso pa se nadavo golova negdje drugoennis je napisao/la:Djevojko smiri se,govoris o najboljem strijelcu kluba vec 2 godine zaredom,a za ove teoreticare zavjera dajte te tikete na sunce da vidim kad ste znali rezultat tekme sigurno je velika pinka legla,blago vamalikusa je napisao/la:Ko napise da je Adilovic igrac nek se ubije ! decko nemas ti ni p od podrske navijaca ,jbt datum kad si doso u Želju ! Ne boli sto ne znas dat gol,vec sto se cijelo vrijeme setas po terenu i poslije izgubljene lppte ne trcis !
Nemoj zezati jbg ti, nije ovo nikakva teorija zavjere...ennis je napisao/la:Djevojko smiri se,govoris o najboljem strijelcu kluba vec 2 godine zaredom,a za ove teoreticare zavjera dajte te tikete na sunce da vidim kad ste znali rezultat tekme sigurno je velika pinka legla,blago vamalikusa je napisao/la:Ko napise da je Adilovic igrac nek se ubije ! decko nemas ti ni p od podrske navijaca ,jbt datum kad si doso u Želju ! Ne boli sto ne znas dat gol,vec sto se cijelo vrijeme setas po terenu i poslije izgubljene lppte ne trcis !
Ko ovdje pojedinim daje za pravo da nekoga naziva misevima i pljuvacima-sigurno mnogi ovdje znaju vise od vas pojedinih nepljuvaca.Tko ovdje tjera Osima-NIKO,ovdje se prica o nosalantskom odnosu pojedinih igraca i njihovoj nesposobnosti tipa Adilovic 1 na1 covjek nema snage da sutira,o odbrani da i ne pricamo,ma bjezi usrase mi raspolozenjeMrMuscle je napisao/la:Vidim izasli miseve iz rupa nakon 1. kiksa.... Pa drugovi ocekivali smo vas....
Svake god. ista prica.... Misevi na pocetku sezone pocnu kolo voditi (tj. nakon par vezanih kikseva) i onda ih macak (A. Osim) pojede i novi se nakote i cekaju priliku da izadju dok macak ima obaveza tj. dok 1. put kiksa....
Ovo vam je izlizana prica evo vec 3. god. i tako ce biti i u buducnosti dok Amara Velicanstvenog ponovno misevi ne otruju svojim bljuvotinama tj. drugim rijecima otjeraju ga...
Dok je Osima zivog nema prodaje kluba ni pod kakvu cijenu iako bi to mnogi zeljeli....
Ako je neko dijelio lopte to je bio Kerla..To sto on gleda da slomije igraca a ne da pokupi loptu je do njegovog mozga nazalost..nime_tm87 je napisao/la:Kerla kad god igra otkad se vratio,igra nekako pasivno, bez osjecaja...sa vise zara ja igram termine
Kerla je bio kadar za repku dok nije potrco za prvim parama i propo ko zeton,i onda jos neko pita sto ga Amar ne stavi uvijek u prvih 11storm_raider je napisao/la:Evo sada sa utakmice.. uh kako je Bekric ona 2 puta napravio dar-mar... Nadam se da ce Amar napokon koristiti kako treba. Utakmica, kao utakmica, kao i svaka sa Sirokim.. 1:1 nista ne znaci, tesko nas neko moze nadigrati u dvomecu, ako to Sirokom uspije, ja cu prvi da im cestitam. I Zrinjski se ovako radovao, pa smo vidjeli sta smo im u Mostaru uradili, polako. Ja sam i dalje optimista, a vala i ako ne uzmemo kup nema veze, uzecemo prvenstvo 100%. Samo moj Adilovicu sta promasi... vise bih volio da si je poslao do Socijalnog na tramvajsku stanicu nego da si onako osutao mrljavo. Udinov fenomenalan danas! Olimpik, kazu mi, na Grbavici! U Sirokom onaj grmalj sa brojem 9, fenomenalan danas.. Kerla i Vasilic, ne znam sta je s njima.. ne kritikujem nikada igrace, ali ono je kao da su postavili cunjeve za kuglanje.. Staticni, kao da nikada lopte nisu sutnuli, pa taj Kerla je prije par godina bio potencijal za A reprezentacije...
Ja neznam odakle njemu zivci za sve ovo-pa ja bih ih podavioRikardo je napisao/la:Samo da Osim ne izgubi zivce i digne ruke od svega, pojedinim igracima treba predavanje odrzati.
Za nadati se boljem za revans, ali i za Olimpik i Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.