FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

England
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la England » 30 apr 2013, 20:28

pinki je napisao/la:Meni ovo nije regularno nikako!
I baš ti si siguran i imaš adekvatne spoznaje, smiješan si lik.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 30 apr 2013, 20:29

England je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:tacno se vidi da ne kupujete tekme ... puuu
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... o%20trofej
To djuk...kako si ga posra.o, e moj -SemPer trči u pennya po strik i objesi se, posrao te djuk...kvalitetno i u usta ti se.
slag liga :oops:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 apr 2013, 20:31

Ocigledno je umor ucinio svoje skoro mjesec dana igramo svaki 3 dan utakmicu. Siroki je bolji bio iako smo mi mogli do pobjede da je moj djed bio na mjestu adilovica al nije.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 apr 2013, 20:31

Evo sada sa utakmice.. uh kako je Bekric ona 2 puta napravio dar-mar... Nadam se da ce Amar napokon koristiti kako treba. Utakmica, kao utakmica, kao i svaka sa Sirokim.. 1:1 nista ne znaci, tesko nas neko moze nadigrati u dvomecu, ako to Sirokom uspije, ja cu prvi da im cestitam. I Zrinjski se ovako radovao, pa smo vidjeli sta smo im u Mostaru uradili, polako. Ja sam i dalje optimista, a vala i ako ne uzmemo kup nema veze, uzecemo prvenstvo 100%. Samo moj Adilovicu sta promasi... vise bih volio da si je poslao do Socijalnog na tramvajsku stanicu nego da si onako osutao mrljavo. Udinov fenomenalan danas! Olimpik, kazu mi, na Grbavici! U Sirokom onaj grmalj sa brojem 9, fenomenalan danas.. Kerla i Vasilic, ne znam sta je s njima.. ne kritikujem nikada igrace, ali ono je kao da su postavili cunjeve za kuglanje.. Staticni, kao da nikada lopte nisu sutnuli, pa taj Kerla je prije par godina bio potencijal za A reprezentacije...
Sport je lijek za tijelo i duh.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 apr 2013, 20:33

@SemPer_fi
slag liga
I njega si se po licu zaželio ili ?

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 30 apr 2013, 20:35

England je napisao/la:
Što se onda ne smiješ ako sam smiješan?

Nemam ni želje ni volje da nabrajam sve situacije gdje malouman čovjek ne bi reagovao, kako su naši reagovali...
Šanse Adilovića i dodavanja golmanu, stajanje dva metra od njihovih igrača na sredini terena, 'reakcije odbrane', reakcije Amara itd...

Pametnom dosta!
Zadnja izmjena: pinki, dana/u 30 apr 2013, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 30 apr 2013, 20:36

Pojedinci su ponovo poceli kenjati, jedva docekali kiks :oops: :oops: sram vas bilo :oops:

Danas preloša partija citavog tima...ocigledan umor, Široki je odmarao svoje igrace i danas je bio evidentno svježiji, rastrcaniji.
Ona paravinja Vasilić odavno je trebao biti nogiran iz Želje :oops: :oops: Adil na kraju doda loptu golmanu :o :shock: zicer bolji nego penal...pa to se bolan cijepa mreža.

Ali eto, da sad ne kukamo...ima i revanš, pa cemo vidjeti.

Široki vrlo dobra ekipa, i to se mora reci.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 apr 2013, 20:38

a sta vam nije jasno : :?: trazi se treci putnik u europu,to samo moze biti siroki :!:

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 30 apr 2013, 20:38

bluemania je napisao/la:Pojedinci su ponovo poceli kenjati, jedva docekali kiks :oops: :oops: sram vas bilo :oops:

Danas preloša partija citavog tima...ocigledan umor, Široki je odmarao svoje igrace i danas je bio evidentno svježiji, rastrcaniji.
Ona paravinja Vasilić odavno je trebao biti nogiran iz Želje :oops: :oops: Adil na kraju doda loptu golmanu :o :shock: zicer bolji nego penal...pa to se bolan cijepa mreža.

Ja čitavu sezonu branim ovaj tim i braniću ga uvijek, ali ovo večeras ne da nismo mogli, nego nismo htjeli, ne ulazim u to kako zašto, ali imam oči jbg kralj!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 apr 2013, 20:38

KUP JE NAŠ 100%

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 30 apr 2013, 20:42

Glavni krivac za ovo večeras je Amar Osim. Volim ga i poštujem kao rijetko koga u životu, ali jarane ne može ti Bekrić biti na klupi, nikako.

Još jedna stvar što me boli je da evo drugu utakmicu poklanjamo golove protivnicima na Grbavici, ne želim da vjerujem da to namjerno radimo kako bi ispoštovali navodni dogovor.

Dole nam treba gol i mislim da ga možemo zabiti, što kaže Amar ako osiguramo titulu bit će drugačije.

Treba pozitivno razmišljati, ja lično ću im halaliti Kup, ako postanu pravaci Bosne i Hercegovine, a vjerovatno hoće.

Poseban pozdrav pitarima koji bi do sada napisali bilion teorija zavjera da je kojim slučajem Željo zabio onakav gol kakav je primio.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 30 apr 2013, 20:42

Ma ova tekma pokazuje koliko je nasa liga zapravo slaba i zasto nas ubijaju u evropi
Zeljo katastrofa, Siroki takodjer nista bolji,. Za 90 minuta nigdje akcije, nigdje odigravanja proigravanja , nego sve nesto na silu... I tamo i vamo imas par igraca koji se izdvajaju koji mogu nesto napraviti, ovo ostalo katastrofa.. Nje sad Zeljo toliko bolji od Sirokog u ovoj postavi da kazes da su individualno bolji, stavise Siroki je na individualnom planu danas bio puno bolji. Vagner, Ješe, Kordic i onaj Zlomislic odlicno odigrali, dok na drugoj strani ne mogu izdvojiti nikoga

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 apr 2013, 20:42

pinki je napisao/la:
bluemania je napisao/la:Pojedinci su ponovo poceli kenjati, jedva docekali kiks :oops: :oops: sram vas bilo :oops:

Ja čitavu sezonu branim ovaj tim i braniću ga uvijek, ali ovo večeras ne da nismo mogli, nego nismo htjeli, ne ulazim u to kako zašto, ali imam oči jbg kralj!
O tome se ne priča, nikada nećeš naučiti, svi znaju sve , a' kada je rezultat ok sve 5, a sada se odmah blati, deminira i ono što valja sa ovakvom pričom. Zaje.bana je demokratsko društvo, a ti nisi prošao kvalitetnu tranziciju, zaosto si u tranziciji, misliš da je o svemu dobro govoriti, super je sve, rezultat izgledan , volim te Željo. kapiš.?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 apr 2013, 20:43

lumani je napisao/la:a sta vam nije jasno : :?: trazi se treci putnik u europu,to samo moze biti siroki :!:
Siroki bi i onako otisao, svejedno ko osvoji kup.
NO PYRO NO PARTY

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 apr 2013, 20:44

znam ;) ali njima je dosta veci motiv ,da imaju barem jednu titulu.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 30 apr 2013, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 30 apr 2013, 20:45

Daleko od toga da ja nekog blatim, ali samo kažem da ko je imao oči imao je šta i vidjeti, toliko o tome...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 apr 2013, 20:46

Protiv olimpica odmarati sve bitnije igrace ma cijeli prvi tim ako se moze reci da imamo prvi tim. Onda kone otrest i osvojt titulu pa se onda polako pripremiti za uzvrat finala kupa bice dovoljno vremena .

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 30 apr 2013, 20:51

Idem na utakmice 20 godina,ovo danas je zavrseno prije igranja ;)

NE moze me Allah ubijediti da je drugacije,pozzz

Titula je bitna!!!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 30 apr 2013, 21:06

pinki je napisao/la:
England je napisao/la:
Što se onda ne smiješ ako sam smiješan?

Nemam ni želje ni volje da nabrajam sve situacije gdje malouman čovjek ne bi reagovao, kako su naši reagovali...
Šanse Adilovića i dodavanja golmanu, stajanje dva metra od njihovih igrača na sredini terena, 'reakcije odbrane', reakcije Amara itd...

Pametnom dosta!
Bas tako ;)

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 30 apr 2013, 21:06

Ode kup za 3 bobe, cccc :?
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Samba71 i 20 gostiju.