kod mene pola škole puši,iznose ih iz kafana subotom...Dex je napisao/la:Ma ovi kod se počnu lešit s 13 godina, travu pušit s 14, zonFa neki, ja ne pijem ima već, neću više, sportski duh proroadio u meni.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kod mene pola škole puši,iznose ih iz kafana subotom...Dex je napisao/la:Ma ovi kod se počnu lešit s 13 godina, travu pušit s 14, zonFa neki, ja ne pijem ima već, neću više, sportski duh proroadio u meni.
Pa jesam tebi ista rekao (napao te) ili sam govorio kako je kod mene ?Unofficialpage je napisao/la:Emire, Bgm moj si post citirao
Nisi a nisam ni ja tebe napaoAgresivnoDjubre je napisao/la:Pa jesam tebi ista rekao (napao te) ili sam govorio kako je kod mene ?Unofficialpage je napisao/la:Emire, Bgm moj si post citirao![]()
Zar si ti imao takvih?Bosniacum Lilium je napisao/la:To jedino zbog neke uber ljubaviI to ako je zasluzila.
sta je bilo? ko je diro?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ebem ti život.
Pa to,ja po ovom suncu raditi,ma ne pada mi napamet.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Vazda si bi takticar praviTo ti je dobro, ako dobijes tu lovu, sta se imas zajebavat s tom sicom, da te neko **** u zdrav mozak
tada sam bio jos sasvim maliLBJ MVP je napisao/la:Zar si ti imao takvih?Bosniacum Lilium je napisao/la:To jedino zbog neke uber ljubaviI to ako je zasluzila.
Ličim na tebe maloBosniacum Lilium je napisao/la:tada sam bio jos sasvim maliLBJ MVP je napisao/la:Zar si ti imao takvih?Bosniacum Lilium je napisao/la:To jedino zbog neke uber ljubaviI to ako je zasluzila.
prva je ljubav, dosla tiho, nezvana, sama
Inace poceo sam rano piti, a prestao sam unazad godinu ipo vjerovatno
Šta je sad tebi?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ebem ti život.
ma legenda mi prijeti na ppEvolution87 je napisao/la:sta je bilo? ko je diro?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ebem ti život.
konto sam i ja da naucim svirati jer je imam i samo mi prasinu skuplja. I ja je uzeo kad fali jedna zicaLBJ MVP je napisao/la:Razmišljam da uzmem gitaru,samo ne znam kako naučit svirat.
Može se i na forumu blejati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.