FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Šta ono kod vas, na početku šačica ljudi a onda u narednih desetak minuta uđu 3-4 hiljade?
Nešto slično i protiv Čelika...

? је " " $. ... $ пун, то је $ & 3000, ? " ?-попуњен, то је % " 3000...
На сјеверу $, " & 100...
Па ? је % ? " & " ' " " " " $ то " ?. & " $ " не $ "
% $ & % " $ " у ?. На ? ' % " - не $, " % ' $ по $ & " то све на $ ? на ". На ? ?/? не % & " " по % &, него опет " на тај $. $ су ?, ? $ 35. "...
" ? (% $ на ?) нас је с*& ?. & ? "
$ се све & " $, $ $ је ?.
Ово је ? & 13-та узастопна " & пораза. " "!
П.С. " % се ? на терен, ' &` $ своје "$"
На сјеверу $, " & 100...
Па ? је % ? " & " ' " " " " $ то " ?. & " $ " не $ "

" ? (% $ на ?) нас је с*& ?. & ? "

? своје, % туђе!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
ris je napisao/la:? је " " $. ... $ пун, то је $ & 3000, ? " ?-попуњен, то је % " 3000...
На сјеверу $, " & 100...
Па ? је % ? " & " ' " " " " $ то " ?. & " $ " не $ "% $ & % " $ " у ?. На ? ' % " - не $, " % ' $ по $ & " то све на $ ? на ". На ? ?/? не % & " " по % &, него опет " на тај $. $ су ?, ? $ 35. "...
" ? (% $ на ?) нас је с*& ?. & ? "![]()

Samo da se sjetim najmilijih Banjaluckoj policiji za ono bezpotrebno udaranje prilikom pretresanja na ulazu. I interesuje me, sta je uvredljivo ili politicki u ova dva transparenta pa nisu prosla na tribinu.
Svako gostovanje me podsjeti u kakvoj drzavi zivimo i kakva nas policija "stiti". Fuj!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
- Kontakt:
?, " & ' $ - $, ' & ? $ " сав свој """, наравно жртве су " "!Hordas Doboj je napisao/la:
Samo da se sjetim najmilijih Banjaluckoj policiji za ono bezpotrebno udaranje prilikom pretresanja na ulazu. I interesuje me, sta je uvredljivo ili politicki u ova dva transparenta pa nisu prosla na tribinu.
Svako gostovanje me podsjeti u kakvoj drzavi zivimo i kakva nas policija "stiti". Fuj!
? " ?
- SarajlijaTM
Bas me cudi sto vas rove do gaca i maltretiraju na ulazu i nekima ne daju uci.Inace mirna,tolerantna i sportska publika u bl,stvarno nema smisla...ris je napisao/la: Па ? је % ? " & " ' " " " " $ то " ?. & " $ " не $ "% $ & % " $ " у ?. На ? ' % " - не $, " % ' $ по $ & " то све на $ ? на ". На ? ?/? не % & " " по % &, него опет " на тај $. $ су ?, ? $ 35. "...
A onaj goman da vam inace brani imali bi ste maximalni niz od 2 utakmice bez poraza. btw.sta je s avdukicem,sto nije branio?
- storm_raider
- Kontakt:
Avdukic je povrijedio misic prije 2-3 kola.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nemanja Bilbija demantuje: Sve je ovo smišljeno!
Donedavni kapiten mlade reprezentacije naše zemlje Nemanja Bilbija našao se na udaru igrača Željezničara (Eldin Adilović i Jadranko Bogičević) koji su preko domaćih medija u javnost plasirali priču o navodnoj psovci Bilbije ("balijske majke") utakmici između ova ekipa Željezničara i Borca (09.03) koju je Borac riješio u svoju korist sa pobjedom od 2:0.
Izjave igrača sarajevskog Željezničara uzburkale su sportsku javnost u našoj zemlji. Optužbe na račun Nemanje Bilbije dobivaju na težini kada se uzme u obzir da je taj sjajni napadač donedavno bio i kapiten mlade reprezentacije naše zemlje.
Tragom ovih izjava kontaktirali smo sadašnjeg igrača Borca koji je zatečen ovim izjavama i pita se kome trebaju ove lažne informacije koje se šire putem medija:
"Već sam par puta rekao da ne vidim razloga zašto se sada o tome priča a svi znamo kada se utakmica odigrala. Ne zamaram se sa tim što izjavljuju, jer sve je ovo smišljeno sa nekim ciljem."
Bilbija je svojim igrama u dresu mlade reprezentacije često ostavljao snažan dojam na navijače svojom požrtvovnošću i borbenošću za dres svoje domovine. Za kraj razgovora Bilbija je poručio:
"Poručujem svima koji me ne vole da ove izjave čitam i smijem se, neka samo pišu. I samo da još jednom kažem da ovo nema veze sa istinom" kazao je Bilbija u razgovoru za ****
Donedavni kapiten mlade reprezentacije naše zemlje Nemanja Bilbija našao se na udaru igrača Željezničara (Eldin Adilović i Jadranko Bogičević) koji su preko domaćih medija u javnost plasirali priču o navodnoj psovci Bilbije ("balijske majke") utakmici između ova ekipa Željezničara i Borca (09.03) koju je Borac riješio u svoju korist sa pobjedom od 2:0.
Izjave igrača sarajevskog Željezničara uzburkale su sportsku javnost u našoj zemlji. Optužbe na račun Nemanje Bilbije dobivaju na težini kada se uzme u obzir da je taj sjajni napadač donedavno bio i kapiten mlade reprezentacije naše zemlje.
Tragom ovih izjava kontaktirali smo sadašnjeg igrača Borca koji je zatečen ovim izjavama i pita se kome trebaju ove lažne informacije koje se šire putem medija:
"Već sam par puta rekao da ne vidim razloga zašto se sada o tome priča a svi znamo kada se utakmica odigrala. Ne zamaram se sa tim što izjavljuju, jer sve je ovo smišljeno sa nekim ciljem."
Bilbija je svojim igrama u dresu mlade reprezentacije često ostavljao snažan dojam na navijače svojom požrtvovnošću i borbenošću za dres svoje domovine. Za kraj razgovora Bilbija je poručio:
"Poručujem svima koji me ne vole da ove izjave čitam i smijem se, neka samo pišu. I samo da još jednom kažem da ovo nema veze sa istinom" kazao je Bilbija u razgovoru za ****
"Neuspjeh je neuspjeh ma koliko bio blizu uspjeha."
p.s. niko ne moze tvrditi sa sigurnoscu da li je ili nije takvo sto pricao, ali poznavajuci inace njegovo ponasanje mislim da su ovo neke djecije izmisljotine
btw, imal ko kakvu dobru informaciju sta ce biti za licencu ?
(ako uopste i izborimo evropu
)

btw, imal ko kakvu dobru informaciju sta ce biti za licencu ?

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
$ ?, ? овај терен по " " ? за "? (% га ")DzoleZeljo je napisao/la:Bravo... Ovaj sto prenosi, doslovno svrsava na teren, a ono grbavo da ne moze grbavije biti... Sramota...avlami97 je napisao/la:Održava li iko ovu livadu, što ga terenom zovu? Ja lošijeg terena nisam vidio (možda Lukavica).
Trebao bi savez vise zaista poceti voditi racuna o uslovima za igru... Moramo vise tome stati u kraj..

? " ?
ovo je odma poslije ciscenja slika i posle toga se oporavljao sigurno 4-5 dana i na dan utakmice je puno bolje izgledao i ravnije.Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:$ ?, ? овај терен по " " ? за "? (% га ")DzoleZeljo je napisao/la:Bravo... Ovaj sto prenosi, doslovno svrsava na teren, a ono grbavo da ne moze grbavije biti... Sramota...avlami97 je napisao/la:Održava li iko ovu livadu, što ga terenom zovu? Ja lošijeg terena nisam vidio (možda Lukavica).
Trebao bi savez vise zaista poceti voditi racuna o uslovima za igru... Moramo vise tome stati u kraj..
-
- Kontakt:
terabajt je napisao/la:ovo je odma poslije ciscenja slika i posle toga se oporavljao sigurno 4-5 dana i na dan utakmice je puno bolje izgledao i ravnije.Banjalucki lesinar 2 je napisao/la: $ ?, ? овај терен по " " ? за "? (% га ")
? " ?
banjaluckivelikan nece da pokaze fotku - bar meni 
al cini mi se da je i poslije bio uzasan

al cini mi se da je i poslije bio uzasan

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Kakva su vam očekivanja za narednu utakmicu u Mostaru? Jesu li svi spremni za utakmicu, osim Bilbije koji ima kartone i kakva je situacija sa ovim dugovanjima prema igračima, je li to razlog ne dobijanja licence ili nešto dr.
pozz
pozz
-
- Kontakt:
RACUN OPET BLOKIRAN
sad od strane autoprevoza 
http://www.fkborac.net/sajt/saopstenja/ ... 2/05/2013/

http://www.fkborac.net/sajt/saopstenja/ ... 2/05/2013/
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Koliko je koštala ova sjeverna tribina na Gradskom u BL? Za koji vremenski period je završena? Hvala unaprijed.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Danas u Mostar po povoljan rezultat. Posto je Starcevic odsutan jer je otisao po profi licendu danas ce ekipu voditi Krunic sportski direktor i Jandric. Avdukic je povrijedjen kao i Zeljkovic. Ocekujem da se Borac vrati neporazen iz Mostara.
Sastav: Marcetic - Vasiljevic Raspudic Trivunovic Zaric - Teinovic Grujic Grahovac Kantar - Maletic Stokic
Sastav: Marcetic - Vasiljevic Raspudic Trivunovic Zaric - Teinovic Grujic Grahovac Kantar - Maletic Stokic
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
-
- Kontakt:
- " Граховац & ? - " "majki3 je napisao/la:Danas u Mostar po povoljan rezultat. Posto je Starcevic odsutan jer je otisao po profi licendu danas ce ekipu voditi Krunic sportski direktor i Jandric. Avdukic je povrijedjen kao i Zeljkovic. Ocekujem da se Borac vrati neporazen iz Mostara.
? " ?
http://bstream4.net/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link za tekmu...
link za tekmu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.