odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

rope11
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la rope11 » 30 apr 2013, 18:54

Daj ba, FP su institucija za maxice, ove druge su mi odlika teskog seljakluka i neukusa koje lagano mozes svrstati u najtrash patike ikada. Svakom svoje, ali ovo dvoje porediti - nidje veze, bar sto se estetike tice 8-)

To sta se furalo prije i sta sada me previse ne zanima, ali ja ne vidjeh puno ljudi danas da ih nosi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 30 apr 2013, 18:58

Ocigledno ne kontas sta se pise.Niko ne poredi te dvije patike po kvaliteti.Nego se poredi da ih danas svako ima,odnosno svako fura to (svaki seljak).Stvarno ovdje treba sve crtati ljudima.
Ne furam ni jedno ni drugo,FP sam furao davno i rekao sam necu vise.A po Zenici ih bruka raje nosa,od cigancadi do gospode. :lol: :lol:
Svako svoje fura,tako da je prica glupa. ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 apr 2013, 18:58

Bosniacum Lilium je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:+3762,lijepo vrijeme i on sa šalom hoda :twisted: :mrgreen:
ili cizme :roll: Svega mozes vidjeti. Opravdavam jedino ako je vojnik u uniformi, specijalac i sl. :P
bas. I one trebe u onim papama jos hodaju :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 apr 2013, 19:09

nikad mi ono nece biti jasno. Ja obucem crnu majcu, tamniji jeans i gledaju te ono sa strane :? Vidi seljaka :? Ono da je moje, ja bi ono tuko sve dok im ne izbacim i zadnju bubicu iz glave. Danas je raji tesko biti muskarac :roll: Ili je derpe ili je ona ortodoxna seljacina :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 30 apr 2013, 19:12

Gledaju te ko seljaka jer je njima in da muško nosi crvene, zelene, roze, ljubičaste, šućmuraste hlače, skroz uske da ti sve živo na nogama umre
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 apr 2013, 19:14

A joj i vi obracate paznju na seljacine. Obuci sta si se svidja i to je to. Uvijek ce se naci neki retard koji ce te krivo pogledat jer je fol to po njegovoj "profinjenom uber kul" ukusu seljacki, ****, zenskasto ili koji vec ****.

Nosite ono u cemu se osjecate najudobnije. I to ne bi trebao biti niciji biznis.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 apr 2013, 19:16

Donniele što si se pronašao u ovim postovima :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 apr 2013, 19:17

trebamo pustiti **** da se kote i da nam truju grad? Pa i ne bas buraz :) Cini mi se da cu za 5 godina vidjat frajere kako se drze za rucice :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 apr 2013, 19:21

AgresivnoDjubre je napisao/la:Ocigledno ne kontas sta se pise.Niko ne poredi te dvije patike po kvaliteti.Nego se poredi da ih danas svako ima,odnosno svako fura to (svaki seljak).Stvarno ovdje treba sve crtati ljudima.
Ne furam ni jedno ni drugo,FP sam furao davno i rekao sam necu vise.A po Zenici ih bruka raje nosa,od cigancadi do gospode. :lol: :lol:
Svako svoje fura,tako da je prica glupa. ;)
Haman da ni ti ne citas kako treba. :lol:
Fino rekoh gore, bar sto se estetike tice su mi neuporedive.
Ne znam, ne mogu se zakleti u ovo, ali ih ne vidjam po Zenici bas puno, mozda neke kopije ali originale ne. Mada slazem se, svakom svoje, nek ljudi nose sta ih je volja, mada bi se kodeks oblacenja nekada morao ispostovati, kad vidim da mi u maxicama izadje u grad ja bi se rokno :mrgreen:
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 30 apr 2013, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 apr 2013, 19:23

Uvuce hlace ko kakva treba i to jos neke plave,pa stavi rozu majicu i preko toga neki zenski lancic.I nabije one maxice il jos gore krene u grad u obuce adidas F50 za termin nogometa i hoda takav.Ma derpe
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 30 apr 2013, 19:31

Ja ih u Zenici vidjam na pretek.A nemoj bgt oko originala da se raspravljamo,to je smijesno. ;)
Usput de mi posalji taj kodeks oblacenja majke ti. :)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 apr 2013, 19:33

LBJ MVP je napisao/la:Donniele što si se pronašao u ovim postovima :mrgreen:
Ma joj, nisam vjeruj mi, al jednostavno me boli qurac sta neko misli o meni, a pogotovo o mojoj odjeci. Sta ja nosam, imam dvoje obicne farmerke, nit su skinny nit su izderane, pogotovo ne u nekim egzoticnim bojama. Obucu sam jucer postavio, par polo majica, par kosulja, i to je to. Plus dva duza sorca, crno-bijeli i crni, i to je to. U mojim ocima nista ekstravagantno i pretjerano. Ha ja. I u grad kad izadjem gledam trebe a ne sta retardirana muskadija oko mene nosa. Osim ako nesto bas specijalno vidim, tipa spusti hlace bukvalno na koljena, a ima jedan takav retard ovdje o zenici.

Ono sto mi uvijek upadne u oci je kad neko nosa suncane naocale po noci. Nikad to shvatiti necu.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 30 apr 2013, 19:35

Ni ja neću shvatit kako ljudi nosaju sunčane naočale po zimi (op.a moja dajdžinca)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 apr 2013, 19:39

Ja nekad imam sunčane naočale po noći,ako dođem do nečijih jer svoje nemam :mrgreen: To je zajebancija kad glumimo kretene.

Ja sam stalno u leviskama,moram kakvih šorceva sad za ljeto nabavit :mrgreen: Gore nosam košulje počesto,nekad majice,najčudnije boje mi je jedna majica što je one čudne masne svijetle zelene što joj ne znam ime,al sigurno postoje.Tu sam majicu dobio,al sviđa mi se jer se ne vidi znoj na njoj :lol:

Ja se puno znojim pa mi to problem stvara kod odjece,zato najviše volim crno i košulje :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 apr 2013, 19:40

Dex je napisao/la:Ni ja neću shvatit kako ljudi nosaju sunčane naočale po zimi (op.a moja dajdžinca)
To je vec drugo, to shvatam, pogotovo ako jak, ostar vjetar puse. Moze biti korisno, pogotovo za ljude sa osjetljivim ocima, kao ja npr. Iako ih ne nosam zimi, cesto ih pozelim kad mi suze krenu od vjetra :mrgreen:

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 30 apr 2013, 19:44

Sta kazete na ove ?

slika
slika

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 30 apr 2013, 19:44

LBJ MVP je napisao/la: Ja se puno znojim pa mi to problem stvara kod odjece,zato najviše volim crno i košulje :D
+1

Zato uvijek crno il bijelo, ove druge boje ako imam potkošulju sa kratkim rukavima, a u školi jednostavno, ponesem samo drugu majicu sa sobom

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 30 apr 2013, 19:48

Eh takve ja planiram uzet sminka ovo ono..29 KM ...
I ako je ko vidio one lude kosulje u teranovoj po 30-40 km ..nekakve palme i nekakvi stolnjaci.. :lol:
nac lud sesiric i bermude i glumit budalu. :lol:

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 30 apr 2013, 19:48

@Rikardo Odlične. ;)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 apr 2013, 19:50

dobre tene, ubile se za ljeta i ove vrucine :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.