FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
pa kakve ima veze sto smo izgubili od Rudara, boze moj desava se da izgubis regularno i posteno ali sto jest imam osjecaj da se sve radi protiv Slobode i da joj nece dugo dozvolit da igra PL , velika je razlika kad ti imas -4 boda nego -7 i sad ako bi kojim slucajem pobijedili Vitez to bi bilo -1, i sve bi se otvorilo onda.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
jel treba gdje se prijaviti za gostovanje ili.. .. ?Fukare Tuzla organizuje prevoz za utakmicu NK Vitez - FK Sloboda.
Okupljanje u subotu u 11:30 iza Omege.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Da treba vjerovatno bi pisalo u obavještenju..Gorki je napisao/la:jel treba gdje se prijaviti za gostovanje ili.. .. ?Fukare Tuzla organizuje prevoz za utakmicu NK Vitez - FK Sloboda.
075
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ovo sa braniteljem samo lagano prijaviti UEFI...obavezno uloziti zalbu i ne ici dole igrati novu utakmicu....mogu da ga puse ovi iz saveza....znaci..obavezno odbit da se igra do odluke i konsultacija sa evropskom asocijacijom...nije vise u 3 boda nego je dosta da sabani iz svih zaseoka ove napacene drzave odlucuju o sudbini SLOBODE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Info iz prve ruke, Mirsad Tinjić Fule je rekao da neće igrati utakmicu i da će uložiti žalbu gdje god to mogu..staragarda je napisao/la:ovo sa braniteljem samo lagano prijaviti UEFI...obavezno uloziti zalbu i ne ici dole igrati novu utakmicu....mogu da ga puse ovi iz saveza....znaci..obavezno odbit da se igra do odluke i konsultacija sa evropskom asocijacijom...nije vise u 3 boda nego je dosta da sabani iz svih zaseoka ove napacene drzave odlucuju o sudbini SLOBODE
075
TzBulevar87 je napisao/la:Info iz prve ruke, Mirsad Tinjić Fule je rekao da neće igrati utakmicu i da će uložiti žalbu gdje god to mogu..staragarda je napisao/la:ovo sa braniteljem samo lagano prijaviti UEFI...obavezno uloziti zalbu i ne ici dole igrati novu utakmicu....mogu da ga puse ovi iz saveza....znaci..obavezno odbit da se igra do odluke i konsultacija sa evropskom asocijacijom...nije vise u 3 boda nego je dosta da sabani iz svih zaseoka ove napacene drzave odlucuju o sudbini SLOBODE
Fala Bogu na ovome. Vec sam mislio da nece ulozit zalbu kao za plate onom igracu zabb sam kako se zove

-
- Kontakt:
DA TO JE TAKO KADA DRUGI PREKIDAJU A KADA VI PREKIDATE IGRA SE DOK VI HOĆETE PA ŠTO NE KOMENTARIŠEŠ SLOBODA-BRANITELJ 1-3 KADA STE UTRČALI U TERENzoone je napisao/la:"FK Sloboda iz Tuzle je žrtva kriminalaca koji se štite politikom u Savezu većeg entiteta. Nepojmljivo je i užasno frapantno to da se ponovi utakmica Branitelj-Sloboda koju su prekinuli huligani koji su ugrozili fizički sigurnost igrača Slobode i njihovih službenih predstavnika. To se glatko registruje 0:3 i drastično se kažnjava domaćin zbog propusta u organizaciji...Ako se dozvoli igranje nove utakmice to će biti bruka i sramota, To je kršenje propisa i odmah se treba upoznati UEFA..."
Sinoćnji komentar jednog poznatog mostarskog novinara i reportera na odluku takmičarske komisije NSFBiH u vezi utakmice Branitelj - Sloboda
Već je pisano o tome, kod prekida u Tuzli su se stvorili uslovi za igru, u Rodoču nisu. I isključi taj Caps Lock višekaskader52 je napisao/la:DA TO JE TAKO KADA DRUGI PREKIDAJU A KADA VI PREKIDATE IGRA SE DOK VI HOĆETE PA ŠTO NE KOMENTARIŠEŠ SLOBODA-BRANITELJ 1-3 KADA STE UTRČALI U TEREN

U Tz su se ganjali naši manekeni koji su tada igrali...iako to je više bio spontan upad...
Istrčali borci 2x po dužinu terena (napijed i nazad), pokupili transove i kući
Istrčali borci 2x po dužinu terena (napijed i nazad), pokupili transove i kući

tuzlanska Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jbt,pa dal je mogucekaskader52 je napisao/la:DA TO JE TAKO KADA DRUGI PREKIDAJU A KADA VI PREKIDATE IGRA SE DOK VI HOĆETE PA ŠTO NE KOMENTARIŠEŠ SLOBODA-BRANITELJ 1-3 KADA STE UTRČALI U TERENzoone je napisao/la:"FK Sloboda iz Tuzle je žrtva kriminalaca koji se štite politikom u Savezu većeg entiteta. Nepojmljivo je i užasno frapantno to da se ponovi utakmica Branitelj-Sloboda koju su prekinuli huligani koji su ugrozili fizički sigurnost igrača Slobode i njihovih službenih predstavnika. To se glatko registruje 0:3 i drastično se kažnjava domaćin zbog propusta u organizaciji...Ako se dozvoli igranje nove utakmice to će biti bruka i sramota, To je kršenje propisa i odmah se treba upoznati UEFA..."
Sinoćnji komentar jednog poznatog mostarskog novinara i reportera na odluku takmičarske komisije NSFBiH u vezi utakmice Branitelj - Sloboda

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Renato iz Čapljine, plavobijeli iz Livna i evo ga najnoviji član te grupe; kaskader iz Visokog.kaskader52 je napisao/la:DA TO JE TAKO KADA DRUGI PREKIDAJU A KADA VI PREKIDATE IGRA SE DOK VI HOĆETE PA ŠTO NE KOMENTARIŠEŠ SLOBODA-BRANITELJ 1-3 KADA STE UTRČALI U TEREN

nema prijava,bitno je doc na okupljanje samo.Gorki je napisao/la:jel treba gdje se prijaviti za gostovanje ili.. .. ?Fukare Tuzla organizuje prevoz za utakmicu NK Vitez - FK Sloboda.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- badblueboylivno
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Naravno poraz zasluzen gdje gostima nemas sta prigovoriti..svaka im cast sto igraju posteno..i nama koji nismo do sada kupovali da bi doski do cilja, ali boze dragi izgleda da se mora kupovat, jer druge nam nemafukara87 je napisao/la:pa kakve ima veze sto smo izgubili od Rudara, boze moj desava se da izgubis regularno i posteno ali sto jest imam osjecaj da se sve radi protiv Slobode i da joj nece dugo dozvolit da igra PL , velika je razlika kad ti imas -4 boda nego -7 i sad ako bi kojim slucajem pobijedili Vitez to bi bilo -1, i sve bi se otvorilo onda.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
svi smo mi zrtve nekog-kriminala.od reketa do ,..haj ja al svegami ljudima u LK je vaznija utakmica sa Slobodom nego citavo prvenstvo,nije nama rival Kakanj ili Brotnjo.(znam nije tu) alo Sloboda je ta sto nas motivira SL1989
ceka taj dan..uskoro docekao je .nemamo mi nista protiv tuzle (cak naprotiv kada je igrao protiv Zelje navijali smo za Tz -ali ako smo mi isto tako vama motivacija -poz vidimo se 11.05.2013g pa kako budeSL1989
ceka taj dan..uskoro docekao je .nemamo mi nista protiv tuzle (cak naprotiv kada je igrao protiv Zelje navijali smo za Tz -ali ako smo mi isto tako vama motivacija -poz vidimo se 11.05.2013g pa kako budeSL1989
Ne moras ti njega molit, cojk ih uveliko koristibadblueboylivno je napisao/la:@kaskader52
Zamolit ću te da koristiš Caps Lock.
moderator

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Coraco je napisao/la:Već je pisano o tome, kod prekida u Tuzli su se stvorili uslovi za igru, u Rodoču nisu. I isključi taj Caps Lock višekaskader52 je napisao/la:DA TO JE TAKO KADA DRUGI PREKIDAJU A KADA VI PREKIDATE IGRA SE DOK VI HOĆETE PA ŠTO NE KOMENTARIŠEŠ SLOBODA-BRANITELJ 1-3 KADA STE UTRČALI U TEREN
Haman mu treba nacrtat

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
caps lock koristim za važne stvari ako niste primjetili a želim da pozovem sve Tuzlake na subotnji derbi da vide kakvi su Vitežani ljudi i navijači a ako slučajno i pobijedite biti ćete nagrađeni pljeskom lijep pozz iz VITEZAGorki je napisao/la:Coraco je napisao/la:Već je pisano o tome, kod prekida u Tuzli su se stvorili uslovi za igru, u Rodoču nisu. I isključi taj Caps Lock višekaskader52 je napisao/la:DA TO JE TAKO KADA DRUGI PREKIDAJU A KADA VI PREKIDATE IGRA SE DOK VI HOĆETE PA ŠTO NE KOMENTARIŠEŠ SLOBODA-BRANITELJ 1-3 KADA STE UTRČALI U TEREN
Haman mu treba nacrtat
Utakmica iz Zlatne sezone 1976-77, igrana protiv Crvene Zvezde rezultat 2-2 (Sloboda vodila sa 2-0). Golove za Tuzlake dali Mulahasanović i čudesni gol Alibegovića. Igrana 27. marta 1977 godine. Prema nekim informacijama na ovoj utakmici bilo je 15 hiljada ljudi, a ispred stadiona jos 5 hiljada gledalaca.

tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.