FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 30 apr 2013, 17:41

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 0808_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; hvala na podrsci momci!
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 30 apr 2013, 20:06

Treniralo se danas na Camp Nou...

slika

slika

Nadam se da cemo biti ovako opusteni i tokom i nakon utakmice...

slika
#miasanmia

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 30 apr 2013, 22:47

Eto ga sad je i službeno protivnik u finalu BvB :D

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 30 apr 2013, 22:48

znaci sa dortmundom finale :mrgreen: Hmm tek sad se trebamo cuvati kartona :?

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 30 apr 2013, 22:53

hhhh doslo je vrijeme da se domuzu naplate racuni ne tako davni ,hocu tu titulu protiv njih da ih bas ove sezone potucemo sa merakom . 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 apr 2013, 22:54

I utakmica u Madridu je pokazala kako se svako može vratiti.

Prvih 20 minuta je klučno na ovoj utakmici. Neuer mora biti u potpunosti koncentrisan kao i sama odbrana sa Jerome-om i Dante-om. Momci su dosta iskusnije od BvB-a koji je umalo podlegao pritisku u posljednih 10 minuta i to Bayern ne smije sebi dozvoliti. Ako je PSG zabio 2 onda i mi toliko možemo.

Ni slučajno igrati bunker, jedino na početku jer će oni biti motivisani i publika će im davati vjetar u leđa.

Prilika će biti, moramo zabijati ili makar jednom zabiti. Ne smijemo dozvoliti da fulamo zicere jer smo skoro pa vidjeli noćas koliko taj jedan gol znači.

Mene boli briga za kartone. Pod cijenu da Can igra defanzivnog u finalu mi moramo odigrati fenomenalan meč. Neka se Skomina pogleda malo Webb kako se sudi. Jeste Englez pušta čvrstu igru posebno Reala i nije svirao 2-3 lakta Ramosa ali je u globalu sudio vrlo dobro. Skomina ne dijeli te kartone radi pritiska ;)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 30 apr 2013, 23:11

Neutral je napisao/la:I utakmica u Madridu je pokazala kako se svako može vratiti.

Prvih 20 minuta je klučno na ovoj utakmici. Neuer mora biti u potpunosti koncentrisan kao i sama odbrana sa Jerome-om i Dante-om. Momci su dosta iskusnije od BvB-a koji je umalo podlegao pritisku u posljednih 10 minuta i to Bayern ne smije sebi dozvoliti. Ako je PSG zabio 2 onda i mi toliko možemo.

Ni slučajno igrati bunker, jedino na početku jer će oni biti motivisani i publika će im davati vjetar u leđa.

Prilika će biti, moramo zabijati ili makar jednom zabiti. Ne smijemo dozvoliti da fulamo zicere jer smo skoro pa vidjeli noćas koliko taj jedan gol znači.

Mene boli briga za kartone. Pod cijenu da Can igra defanzivnog u finalu mi moramo odigrati fenomenalan meč. Neka se Skomina pogleda malo Webb kako se sudi. Jeste Englez pušta čvrstu igru posebno Reala i nije svirao 2-3 lakta Ramosa ali je u globalu sudio vrlo dobro. Skomina ne dijeli te kartone radi pritiska ;)

Ma mi ukoliko budemo djelom igrali onu igru kao u minkenu prolazak u finale nije upitan ,jer u vecini lsucajeva kako odigras prvu tekmu ,u revansu je manje vise ista e sada jel ucinkovitija mislim na golove ili ne tj.prica vazno je da drzimo barcu u balansu da joj ne dozvolimo razmahivanje i to je kljuc za finale ,dakle preslikana igra iz minkena koliko god je moguce istina je da ce barca udarati svim silama ,ova momcad je iskusna i ne bi smjela ovoliki kapital prokockati ,imamo iskustvo milsim da bi ovo trebalo rutinski biti odradjeno ,sto se tice kartona obzirom da je domuz u finalu hocu gustava u prvih 11 ako treba on neka bude zrtveni jarac ,ali martinez mora igrati finale ,za sinju necu da pricam kakav bi to hendikep bio ne daj Boze.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 30 apr 2013, 23:14

ljudi sutra lagano po dva gola, mislim da će igrači kojima prijeti suspenzija odigrati pametno i da neće biti žutih tako idemo da Dozmundu pokažemo ko je gazda.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 30 apr 2013, 23:21

Bayern@heart je napisao/la:ljudi sutra lagano po dva gola, mislim da će igrači kojima prijeti suspenzija odigrati pametno i da neće biti žutih tako idemo da Dozmundu pokažemo ko je gazda.
lakse reci nego uraditi,kao sto Beckenbauer rece neki dan Barca ce se sluziti svim nedozvoljenim sredstvima da isprovocira nase igrace,ja se licno vise plasim kartona nego prolaza,kada pogledamo sve kljucni igraci optereceni kartonima,ne smijem ni pomisliti kakav bi to udarac bio za nas neigranje Bastiana,ili Javia,a za Lahma da ne govorimo.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 30 apr 2013, 23:27

anelbavarac je napisao/la:
Bayern@heart je napisao/la:ljudi sutra lagano po dva gola, mislim da će igrači kojima prijeti suspenzija odigrati pametno i da neće biti žutih tako idemo da Dozmundu pokažemo ko je gazda.
lakse reci nego uraditi,kao sto Beckenbauer rece neki dan Barca ce se sluziti svim nedozvoljenim sredstvima da isprovocira nase igrace,ja se licno vise plasim kartona nego prolaza,kada pogledamo sve kljucni igraci optereceni kartonima,ne smijem ni pomisliti kakav bi to udarac bio za nas neigranje Bastiana,ili Javia,a za Lahma da ne govorimo.

javi bi se nekako najvise fali kako svincekov pomagac ,nis gusta nista puno manje ,akli kazem sivnaj je temelj ako od pozuti ne daj Boze bice svega ,ova dvojica gusta i javi nisu kompatibilini zajedno na terenu ,izgledaju ko mokra braca :lol: :D ,i da u malo da zaboravim takodje lamh je nanadoknadiv sto se tice stuba odbrane on i svinja moraju proci bez zutih ,dante se moze nadoknaditi ,tarzanom.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 apr 2013, 23:32

Sve što se bliži utakmica mene je briga za te kartone. Neko će fasovati a to će biti krivica njih samih. Miriše mi na Javija kao glavnog kandidata za žuti karton. Nekako sam siguran da Lahm neće dobiti žuti jer će Barca igrati i držati loptu u sredini gdje će podvaljivati loptu napadačima. Dante mora biti oprezan. Bastian nije više agresivan kao prije, to je dobro u neku ruku za nas.

Uglavnom neka ne prijeti suspenzija Ribery-u i Robbenu te Alabi.

Onaj osjećaj kada ne znaš kakav će biti početak meča. Svi očekuju potpuno presing Barce ali mi Bayern djeluje kao veoma zrela i iskusna ekipa. Prvih 20 minuta ne primiti gol i to je to. Ispuhati će oni prije ili kasnije.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 apr 2013, 23:48

Idemo proći i idemo proći bez kartona. Idemo pozitivno razmišljat.... 8-)

Schweini i Martinez ne bi trebali dobit taj žuti, oni su izuzetno bitni i ključ za uspjeh u finalu. Prvi je kreativac, organizator, glava ove ekipe, a drugi je jako bitan u kontroli na sredini terena, šaltanju prema naprijed. Naravno da su i Lahm i Dante bitni, ali nikako ne bi odgovarao žuti ovoj prvoj dvojici, posebno ne Schweiniju.

Ne treba se uglavnom opterećavat kartonima, jer prvo i prvo je sutrašnja utakmica bitna, finale i razmišljanje o finalu dolazi tek kad se i ovjeri definitivno.
A svi se igrači mogu zamijenit, ali bolje bi bilo da budemo u najjačem izdanju u finalu. Ali kažem prvo je sutrašnja utakmica bitna...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 apr 2013, 23:53

Razmišljamo sigurno svi pozitivno, no i Chelsea je imao kažnjenih igrača pa znamo kako je to završilo :mrgreen:

Ako ispadnemo (ne daj Bože) Uli će definitivno u zatvor (kalaš u svlačionici).

Momci moraju imati tu želju za taj trofej. Ta želja im je bila najveći motivator i oni su ginuli na terenu u prvoj utakmici. Tako treba i sutra ako Bog da.

30-70% posjed možemo očekivati.

Blablabla itd

Kad će više ta utakmica :roll:

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 30 apr 2013, 23:58

Ako neko mora dobiti zuti, onda neka to bude Lahm :cry: , msm da Rafinja moze to zatvoriti, a on redovno i zabije gol ;), mada bi mi bilo zao Lahma, jer jbg, ipak je on kapiten ove masine :)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 maj 2013, 00:06

bayern ako misli proci bez kartona, mora smiriti barcu postignutim golom sto prije, vidjeli smo veceras u madridu kakav je fudbal sport, malo se opustis,protivnuku treba tri gola za prolaz u zadnjih 15 minuta,i daju dva i drama odmah

ne vjerujem da bayern moze biti toliko neozbiljan kao burusija veceras, dakle, kao i veceras kad je real odmah napravio strasan pritisak, isto ce vjerovatno uraditi i barca, otvara se tu prostor veliki za kontre i to bayern moze iskoristi,ako date gol, mislim da ce nasi odmah pasti i psiholoski i da ce nastavak utakmice biti vise formalnost, a to godi bayernu zbog kartona

no, opet kazem, desi li se i najmanja drama,tj da barca povede 1 0 nekad rano, 100 000 navijaca kad prokljuca, nasi ce krenuti jos zesce i bayern onda mora zestoko da se brani, agresivnom igrom, i onda sipaju kartonu, martinez i sweini bi prvi nastradali jer oni su taj prvi bedem koji vrsi pritisak na mesija i iniestu,kasnije, ko zna,mozda bi fasovali i lahm i dante

zato je dakle bitno za bayern da postignu gol u prvih pola sata, barca ce sigurno jedan utrunuti u prvom,ako ga mi prvi utrunimo onda tek slijedi zestok posao za vase defanzivce

sudija ne bi trebao biti problem za vas, i on je insan kakav god daje,siguran sam nece dati nikome zuti ako bas ne mora, zna i on koliko igracima znaci to finale i ne vjerujem sad da ce nepotrebno kastrirati bayerna

dakle, sve je do vas, kad cete dati prvi gol i uvesti utakmicu u mirne vode, pakao je spreman, 100 000 ljudi trazit ce od barce da napadne,nasi ce napasti,psihologija igraca bayerna je vrlo bitna,ako se uprpe, morate znati da barca nije real,niti je ona barca iz minhena, messi nece fulati ko ronaldo i higuain, to je predator koji sve koristi, oni koji ga cuvaju, prvenstveno martinez i dante, bice u velikoj neprilici da zaustavljaju blagom igrom nekom u strahu od kartona,znate kako to izgleda kad se on stusti naprijed u punom trku i kad je lopta zalijepljena za nogu, svaki faul je tu odmah karton, prema tome,najbolji recept za zaustaviti messija je postici gol i ubiti mu zelju da napada
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 01 maj 2013, 00:08

Ma iskreno Bayern ako prokocka 4:0 i desi se cudo ili smak svijeta 5:0 za Barcu :lol:

Onda nek komplet ekipa Bayerna se povuce iz svih takmicenja narednih 10 godina :D

Prije ce Bosna uci u EU nego Barca u finale :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 maj 2013, 00:12

Neutral je napisao/la:
Ako ispadnemo (ne daj Bože) Uli će definitivno u zatvor (kalaš u svlačionici).
:lol: :lol: Jesi lud.....Samo u kojoj svlačionici? :) Možda u obje....

Inače namjerno mi se nije peglalo pisanjem oko ove situacije oko Ulija. On jeste napravio grešku, ali postoji i dalje mogućnost da će biti oslobođen svega, a da će samo porez izmirit.
Samo interesantno je to kako su svi miševi iz rupa izašli, kako se ovo Uliju desilo, odmah svi miševi i pacovčine udaraju a i neki njemački mediji se ponašaju neprofesionalno. Kad se sjetim prije vremena u Njemačkoj, u novinarstvu je bilo više profesionalizma, ali i ovo je dokaz kako danas se ljudi cijene od danas do sutra.

Ipak mnoge su ličnosti stale na stranu Ulija i svi i dalje cijene njegov humanitarni rad, jer Uli je davao dosta novca u humanitarne svrhe.
Mnogim malim klubovima je pomagao poput: St. Paulija, Erfurta, Alemanije Aachen i drugih. ;)
A što se tiče cijele te priče, treba pričetak završetak cijele istrage i postupka... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 maj 2013, 00:14

Zaboravljaš da će biti i naših 10.000 8-)

Schickeria je ove sezone pokazala mnogo na strani jer "bojkotuju" na neki način domaće utakmice u Evropi.

11 vs 11, Bayern je iskusna ekipa, gledatelji jesu prednost ali opet oni ne igraju.

Sjetio sam se kontre protiv Juventusa gdje je u 10 sekundi bilo 6 na 2 8-)

Uli je legenda, ma kakva god odluka bila.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 01 maj 2013, 00:25

2 puta sam gledao utakmicu protiv Barce,a danas sam na Areni 3 upratio i drugo poluvrijeme :mrgreen:

I tek sam danas vidio da je Schweini zbog neke gluposti dobio zuti,uopste nije ni startovao nekoga :cry:

Schweini i Javi moraju igrati u finalu,pa makar nam odbrana bila Rafinha - Buyten - Boateng - Alaba.
#miasanmia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 maj 2013, 00:34

Prozivao sam Bastiana radi tog amaterskog poteza nekoliko puta :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.