Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 30 apr 2013, 03:31

Gotovo je, Nejt je preforsiran i nema tu energiju za kraj da nas vrati u igru. Bojim se da cemo se mi napatit sa Netsima ako se Kirk ne vrati.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 apr 2013, 03:44

Bolje i ovako, fino pred domacom publikom zavrsiti seriju.

Ali Rose se treba vratiti ako je 100% spreman. Cuj mentalno nije spreman. Ima duznost prema igracima, treneru i navijacima da igra ako je fizicki spreman.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 apr 2013, 03:48

Pirke je napisao/la:Bolje i ovako, fino pred domacom publikom zavrsiti seriju.

Ali Rose se treba vratiti ako je 100% spreman. Cuj mentalno nije spreman. Ima duznost prema igracima, treneru i navijacima da igra ako je fizicki spreman.
Nema tu vracanja,pa covjek godinu dana nema utakmice i sad treba ocekivati da se vrati i igra odmah u najjacem intenzitetu? :? Njemu treba utakmica kako bi povratio ritam,a PO nije mjesto gdje se ritam vraca,ako nisi igrao cijelu godinu. ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 30 apr 2013, 10:45

nema sanse ove godine upisat 4 pobjede zaredom.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 apr 2013, 11:22

Vrijeme je da riješimo ovo 8-)

Mislim da smo oborili rekord sa povredama u ovoj sezoni :roll:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 30 apr 2013, 13:59

dema je napisao/la:nema sanse ove godine upisat 4 pobjede zaredom.
Po tome smo jedini tim u istoriji NBA, koji je zavrsio regularni dio sezone bez 4 poraza zaredom, i 4 pobjede zaredom.
Postovanje treba zaraditi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 apr 2013, 16:10

Sa Kirkom 38-20
Bez Kirka 7-16

:(
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 apr 2013, 17:09

NEZALAGANJE je napisao/la:

Nema tu vracanja,pa covjek godinu dana nema utakmice i sad treba ocekivati da se vrati i igra odmah u najjacem intenzitetu? :? Njemu treba utakmica kako bi povratio ritam,a PO nije mjesto gdje se ritam vraca,ako nisi igrao cijelu godinu. ;)
Gdje sam to rekao?

Treba da se vrati da imaju drugu opciju za Kirka ili za Natea... Nate je odigrao 43 minute sinoc a Hinrich 60 prosle subote, sto ga je kostalo pete utakmice.

Da barem pruzi 10-15 minuta sa klupe, to je ogromno. Netreba im "Derrick Rose", treba im rezervni playmaker....
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 apr 2013, 17:15

Neutral je napisao/la:Vrijeme je da riješimo ovo 8-)

Mislim da smo oborili rekord sa povredama u ovoj sezoni :roll:
Pozdravljaju te Raptorsi. Svake godine nam se povrijedi najbolji igrac.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 apr 2013, 17:25

Pirke je napisao/la:

Gdje sam to rekao?

Treba da se vrati da imaju drugu opciju za Kirka ili za Natea... Nate je odigrao 43 minute sinoc a Hinrich 60 prosle subote, sto ga je kostalo pete utakmice.

Da barem pruzi 10-15 minuta sa klupe, to je ogromno. Netreba im "Derrick Rose", treba im rezervni playmaker....
Ti fkt ne razumijes sta pises...Sta ti mislis da bi on u toj ulozi rezervnog PG(koja nema sanse da se desi,jer ako se vrati covjek ce startati)igrao slabijim intenzitetom i ne bi pokusavao da radio ono sto on inace radi?E svasta! :roll: Naravno da ne bi,zato sam te i pitao sta ocekujes da se vrati poslije godine i odmah igra u najjacem ritmu,jer su PO utakmice u takvom ritmu i tu nema cuvanja....

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 30 apr 2013, 17:32

Pirke je napisao/la:

Gdje sam to rekao?

Rose je trebao vec da se vrati onog trenutka kad su mu doktori rekli da smije igrati punim intenzitetom. Ja se ne sjecam da se ovako nesto ikad dogodilo u ovoj ligi, da najbolji igrac ekipe, zdrav i oporavljen sjedi na klupi i prati sta kolege rade.

Znam da mu psihicki nije lako ali brate profesionalac si, debelo si placen, doktori ti dali zeleno svijetlo, pola ekipe ti igra "polomljeno" znaci tvoje je da igras i tacka.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2013, 17:36

Balon je napisao/la:Rose je trebao vec da se vrati onog trenutka kad su mu doktori rekli da smije igrati punim intenzitetom. Ja se ne sjecam da se ovako nesto ikad dogodilo u ovoj ligi, da najbolji igrac ekipe, zdrav i oporavljen sjedi na klupi i prati sta kolege rade.

Znam da mu psihicki nije lako ali brate profesionalac si, debelo si placen, doktori ti dali zeleno svijetlo, pola ekipe ti igra "polomljeno" znaci tvoje je da igras i tacka.
+1
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 apr 2013, 17:40

a forma?
Nije jednostavno biti van parketa godinu dana i vratiti se u PO. Da je makar bio spreman 10-15 utakmica prije PO, druga prica.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 apr 2013, 17:49

alemsa je napisao/la:a forma?
Nije jednostavno biti van parketa godinu dana i vratiti se u PO. Da je makar bio spreman 10-15 utakmica prije PO, druga prica.
Nije problem sto "on sada ne igra", problem je sto su Nate i Kirk iscrpljeni. A oni su mu trebali biti rezerva. Nate nije starter, on je "energy guy" koji udje sa klupe da promjeni tempo sa svojom energijom i brzinom. Nemoze ti treca rezerva biti konstantna. Da Rose moze pruziti barem 5-10 minuta sa klupe da se odmore ova dvojica, to bi bilo i vise nego sto se ocekuje od njega.
NEZALAGANJE je napisao/la:Ti fkt ne razumijes sta pises...Sta ti mislis da bi on u toj ulozi rezervnog PG(koja nema sanse da se desi,jer ako se vrati covjek ce startati)igrao slabijim intenzitetom i ne bi pokusavao da radio ono sto on inace radi?E svasta! :roll: Naravno da ne bi,zato sam te i pitao sta ocekujes da se vrati poslije godine i odmah igra u najjacem ritmu,jer su PO utakmice u takvom ritmu i tu nema cuvanja....
Prvo, ti bi kolega trebao imati malo postovanja prema ostalim forumasima. Nisam ti ja prijatelj da mi tako pricas.

Drugo, to sto sam ja rekao je isto predlozio Steve Kerr i Reggie Miller, pa hadje ti sada fino njima posalji poruku da nerazumiju sta pisu.

Rose treba da pomogne ekipi. Nije zato jer je zvijezda da treba da igra 40ak minuta po utakmici. On je dio ekipe, i ekipi sada treba rezervni playmaker. On je tu, spreman, dobio je zeleno svijetlo u martu.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 30 apr 2013, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 apr 2013, 17:49

To je moja poenta,zato i govorim da nema smisla sada da se vraca...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 apr 2013, 17:54

To je moja poenta,zato i govorim da nema smisla sada da se vraca...
Da dodam... Na kraju krajeva sve zavisi sto management ocekuje od ove sadasnje ekipe. Ako nece da idu u finale, neka se ne vraca, bolje je da bude spreman za sljedecu sezonu.

Sto se mene tice, ja hocu da Bullsi idu sto dalje. Ako je istina da je Rose 100% fizicki spreman, trebao bi pomoci suigracima barem sa klupe.

Na kraju krajeva... Bullsi su trebali uraditi istu stvar kao Thunder koji je poslje dva dana rekao da je Westbrook izgubljen za ostatak doigravanja. A ne ovako nagadjati.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 apr 2013, 17:59

slika
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 apr 2013, 17:59

Pirke je napisao/la:
Prvo, ti bi kolega trebao imati malo postovanja prema ostalim forumasima. Nisam ti ja prijatelj da mi tako pricas.

Drugo, to sto sam ja rekao je isto predlozio Steve Kerr i Reggie Miller, pa hadje ti sada fino njima posalji poruku da nerazumiju sta pisu.

Rose treba da pomogne ekipi. Nije zato jer je zvijezda da treba da igra 40ak minuta po utakmici. On je dio ekipe, i ekipi sada treba rezervni playmaker. On je tu, spreman, dobio je zeleno svijetlo u martu.
Gdje ja to nemam postovanja,koga sam ja to uvrijedio,pa ti tako nastupas?Nadji mi ijedan moj post u kojem ja vrijedjam formusa u ozbiljnoj raspravi,a bio sam vrijedjan mnogo puta!?? Drugo,napisao sam ti da tako stvari ne funckionisu sa Roseom i to je cinjenica,a ne nesto sto sam ja izmislio.Lik nije rezervni PG,niti ce to biti,niti ce traziti ritam i pokusavati se uigravati u utakmicama koje ti mogu biti posljednje u sezoni.Jednostavno to nije ozbiljno i to je to,a da ne kazem da postoji mogucnost nove povrede kad bi ga tako ' bacio u vatru',jer on mozda jeste fizicki zdrav,ali njegovi misici se sigurno nisu navikli na max. napor kakv bi imao u PO utakmici,a kakav nijedan trening ne moze zamijeniti.I trece,to sto pricaju Kerr i Miller je citi popularizam i 'podgrijavanje' raje u smislu ,kao treba da se vrati...Trebao se vratiti,da,ali u martu ili krajem regularne sezone,sada,svakako ne! ;) P.S. Nate mozda jeste 'energy guy' po svojoj prirodi u timu,ali je cijele sezone njihov rezervni PG,sto znaci da mu je ove godine to uloga i posao... ;)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 apr 2013, 18:07

Kontam da se prepirete oko PO , al ja kako znam rose je dobio zeleno svijetlo jos prije PO ...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 apr 2013, 18:09

grgr je napisao/la:Kontam da se prepirete oko PO , al ja kako znam rose je dobio zeleno svijetlo jos prije PO ...
Ma nije bitno kad je dobio zeleno svjetlo,vec kad treba da se vrati...Ja kazem da PO nije mjesto za njegov povratak,niti je on lik koji bi igrao rezervnog PG i igrao 10-15min...

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.