Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
A delegation from Juventus will be present at tonight’s Champions League tie between Real Madrid and Borussia Dortmund.
Boss Antonio Conte, director general Beppe Marotta and sporting director Fabio Paratici will be in the crowd for the semi-final second leg tie.
The Italian media are speculating that the trio will be primarily keeping a close eye on Madrid strikers Karim Benzema and Gonzalo Higuain.
Last week, Conte and Paratici travelled to Munich to watch Bayern’s 4-0 destruction of Barcelona in the other semi-final.
Real Madrid will start tonight’s game 4-1 down from the first encounter.
Boss Antonio Conte, director general Beppe Marotta and sporting director Fabio Paratici will be in the crowd for the semi-final second leg tie.
The Italian media are speculating that the trio will be primarily keeping a close eye on Madrid strikers Karim Benzema and Gonzalo Higuain.
Last week, Conte and Paratici travelled to Munich to watch Bayern’s 4-0 destruction of Barcelona in the other semi-final.
Real Madrid will start tonight’s game 4-1 down from the first encounter.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Izgleda da završavamo trensfer Diamantija. Odlično, jedan od najboljih italijanskih igrača....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
-
- Kontakt:
Dobar igrač, pitam se kako će se snaći u velikom klubu.
- Sarajevo1946
- Kontakt:

Na ovoj slici se najbolje vidi zajedništvo Juventusa. Bez ljutnje što je na klupi ili što je zamjenjen, svi se raduju ko jedan, nevjerovatno...

P.s.
Fino je otvorite.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja neznam sta ce nama jos jedan petljanac u timu,neznam sta ce nam Diamanti ili dovodimo starudije ili petljance uvjek,dok je Marrote mi cemo dovoditi polovnjake i nikad necemo biti jaki kao nekad davno,ako se nastavi politika dovodjenja starih i istrosenih igraca mi u LP mozemo odma da se oprostimo idemo stopama Intera i Milana od prije sezonu-dvije...
Napad nam je uzasan spor i trom a oni bi jos tu da dodaju Diamantija koji ima samo tehnicki dobre karakteristike i nista vise,krilni napadac...mi niti igramo taktiku sa krilnim napadacima,niti igramo taktiku sa CF

Napad nam je uzasan spor i trom a oni bi jos tu da dodaju Diamantija koji ima samo tehnicki dobre karakteristike i nista vise,krilni napadac...mi niti igramo taktiku sa krilnim napadacima,niti igramo taktiku sa CF

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
GdS kaze da je Marotta spreman ponuditi Ibrahimovicu 7.5 mil po sezoni. Vazno je da PSG ne zahtijeva vise od 10-12 mil
GdS: Diamanti sve blize Juventusu. 7-8 mil ce iznositi transfer igraca plus jedan mladi igrac koji ce ici u Bolognu
GdS: Diamanti sve blize Juventusu. 7-8 mil ce iznositi transfer igraca plus jedan mladi igrac koji ce ici u Bolognu
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Diamanti je predobar back-up igrac.... Boljeg ne mozemo pozeliti... Covjek ima haman sve sto treba jednom krilu i napadacu... Doduse nije nivo Messia, al' to ni ne moze biti sve i da hoce....
Ovo vjerovatno znaci da Quags ili Matri, a ko zna, mozda i obojica idu van Torina... I nek vala idu, Dijamant je bolji od obojice...
Marotta dovedi Ibru i da vidis kako se tek onda djeca prave po Serii A, a i u LP ce Juve sa njim biti itekako konkurentan, pa zasto ne i napasti Klempana iduce god., al' sve pod uslovom da Svedjanin dodje....
Ovo vjerovatno znaci da Quags ili Matri, a ko zna, mozda i obojica idu van Torina... I nek vala idu, Dijamant je bolji od obojice...
Marotta dovedi Ibru i da vidis kako se tek onda djeca prave po Serii A, a i u LP ce Juve sa njim biti itekako konkurentan, pa zasto ne i napasti Klempana iduce god., al' sve pod uslovom da Svedjanin dodje....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ako se završi dogovor oko Diamanti-a to bi onda značilo da će preći na 4-3-3 ili 4-2-3-1...
Diamanti je dobar ali nedovoljno za bolje rezultate u europi , njegov dolazak jedino pod uslovom da se riješi padoina , giaccherinia ....
Diamanti je dobar ali nedovoljno za bolje rezultate u europi , njegov dolazak jedino pod uslovom da se riješi padoina , giaccherinia ....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- 10DelPiero
- Kontakt:
On je jedino dobar za klupu i nista vise u Juventusu, bude li on konacno pojacanje za to krilo i tu formaciju 4-3-3 dzaba nam i IbrahimovicMarchisio je napisao/la:Ako se završi dogovor oko Diamanti-a to bi onda značilo da će preći na 4-3-3 ili 4-2-3-1...

edit: Kao sto rece @Arogantni ako se ne varam dobar back-up Robbenu

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
slazem se , Dijamanti moze kao backup kreativac pa da predjemo na 4-2-3-1 ili 4-4-2 romb kad on mijenja Pirla( iako bih ja volio nekog mladjeg), i kao backup krilo u 4-3-3. Nikako kao prvi izbor na krilu ili nedo bog jos gore da je to pojacanje za napada. Da se vode racunicom Ljorente i on i to je to od napadaca.
Listajner-Barza-Kijelini-???
Pirlo
Pogba-Vidal
Dijamanti/Djovinko
Ibra-Ljorente .....igrali bi ljepse sigurno nego sad. Sta je sa Polija, ako bi stigao i on za nekih 5-6 miliona to bi bilo dovoljno kreativnog backupa za Pirla.
Listajner-Barza-Kijelini-???
Pirlo
Pogba-Vidal
Dijamanti/Djovinko
Ibra-Ljorente .....igrali bi ljepse sigurno nego sad. Sta je sa Polija, ako bi stigao i on za nekih 5-6 miliona to bi bilo dovoljno kreativnog backupa za Pirla.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma Diamanti nije toliko los koliko vi to prestavljate. Da je meni vidjeti kad mi dovedemo jednog top napadaca..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Buffon
Licht Barzagli Bonucci Chiellini
Vidal Pogba
Diamanti Marchisio Asamoah
Llorente Vučinić
Ibru ne brojim jer ne vjerujem da će doći, prelahko se odričete Vučka a mislim da Conte ima u planu njega i i duće sezone u prvom timu...
mjesto Diamantija i Asamoaha može Giovinco a i ona dvojica se mogu kombinovati u sredini sa Pirlom. Diamanti je sigurno sasvim solidan igrač, dobra tehnika, neka i Giacherinnija i Padoina a neka i Pelusa ja ih ne bih otpisivao.
Buffon
Licht Barzagli Chiellini Caceres
Vidal Pirlo Marchisio
Pepe Vučinić/Llorente Giovinco
.. može i ovako i imali bi više opcija sa ovim pojačanjima
Licht Barzagli Bonucci Chiellini
Vidal Pogba
Diamanti Marchisio Asamoah
Llorente Vučinić
Ibru ne brojim jer ne vjerujem da će doći, prelahko se odričete Vučka a mislim da Conte ima u planu njega i i duće sezone u prvom timu...
mjesto Diamantija i Asamoaha može Giovinco a i ona dvojica se mogu kombinovati u sredini sa Pirlom. Diamanti je sigurno sasvim solidan igrač, dobra tehnika, neka i Giacherinnija i Padoina a neka i Pelusa ja ih ne bih otpisivao.
Buffon
Licht Barzagli Chiellini Caceres
Vidal Pirlo Marchisio
Pepe Vučinić/Llorente Giovinco
.. može i ovako i imali bi više opcija sa ovim pojačanjima
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Slazem se da je Diamanti dobar samo za klupe ali opet dokle dovoditi polovnjake i jos Polia ce dovesti mislim stvarno, ne znam sta pokusavaju sa ovim slijedeca sezona ce biti 3 godina tog nekog zacrtanog projekta a mi jos nagomilavamo polovnjake,sa ovakvim pojacanjima nikakav iskorak u LP necemo napraviti sa ovim potezima sam ubjeden da ce nam Llorente biti jedino pojacanje u napadu sto je

Koliko ja ginem ove sezone po forumima braneći tog Dimanatija ! **** genijalac, potez igrač, jačina je on meni, a to što je jedan od najpotcenjenijih igrača na čizmi je posledica klasičnog neznanja !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mediaset javlja da Nedved i Raiola rade na tome,8 miliona godisnje na 3 godine ugovor i da je to skoro pa dogovoreno.Andrej je napisao/la:GdS kaze da je Marotta spreman ponuditi Ibrahimovicu 7.5 mil po sezoni. Vazno je da PSG ne zahtijeva vise od 10-12 mil
Čitam sad postove i pitam se da li smo mi ljudi normalni ? Msm na nas Juventine sa ovog foruma, pa nama sada iz ove perspektive ni Ljorente nije pojačanje a davali smo bulju prošlo leto da ga dovedemo...opasuljite se u klubu ljudi rade odlično i iz sezone u sezonu smo sve bolji. Šta da radimo što nemamo 150 miliona i da odmah u jednom prelaznom roku napravimo tim za vrh, nema...dakle sezona po sezona, sa dobrim osvrtaljem na mlade igrače, tako se pravi tim, tako se pravi sistem, a ovo što mi radimo liči na sistem, jak sistem.
Diamanti i Poli su odlični igrači i u ovom trenutku su apgrejd za nas, zašto ? Sa Diamantijem naš roster dobija taktičku širinu, novu dimenziju jer čovek može da igra AMC; može AMR, AML a može i napadača, dok Poli će predtsavljati jakog bek-ap igrača MVP+Pogbi jer mi sem Pogbe nemamo rešenje u veznom redu i tako će Konte moći više da rotira kada je raspored zgusnut da se ne bi dešavali oni umori ekipe, pa setite se samo gostovanja Fiorentini kako su se naši vukli po terenu, e to je posledica kratke klupe, a klupu ne trpe superstarovi već bek-ap igrači i eventualno mladi igrači u nastajanju ti neki budući superstarovi. Dakle ne možemo imati 18 zvezda u timu, mora tu i radnika da bude a i igrača za klupu kako bi se napravila harmonična sredina.
Diamanti i Poli su odlični igrači i u ovom trenutku su apgrejd za nas, zašto ? Sa Diamantijem naš roster dobija taktičku širinu, novu dimenziju jer čovek može da igra AMC; može AMR, AML a može i napadača, dok Poli će predtsavljati jakog bek-ap igrača MVP+Pogbi jer mi sem Pogbe nemamo rešenje u veznom redu i tako će Konte moći više da rotira kada je raspored zgusnut da se ne bi dešavali oni umori ekipe, pa setite se samo gostovanja Fiorentini kako su se naši vukli po terenu, e to je posledica kratke klupe, a klupu ne trpe superstarovi već bek-ap igrači i eventualno mladi igrači u nastajanju ti neki budući superstarovi. Dakle ne možemo imati 18 zvezda u timu, mora tu i radnika da bude a i igrača za klupu kako bi se napravila harmonična sredina.
- Trequartista
- Kontakt:
Ja to trubim sve vrijeme pasa moj dobri, valjda to neki i shvate.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
POTPIS za sve, al' pogotovo za onaj dio u zadnjoj recenici.... tj. ovaj štrahirani...Brajkula je napisao/la:Čitam sad postove i pitam se da li smo mi ljudi normalni ? Msm na nas Juventine sa ovog foruma, pa nama sada iz ove perspektive ni Ljorente nije pojačanje a davali smo bulju prošlo leto da ga dovedemo...opasuljite se u klubu ljudi rade odlično i iz sezone u sezonu smo sve bolji. Šta da radimo što nemamo 150 miliona i da odmah u jednom prelaznom roku napravimo tim za vrh, nema...dakle sezona po sezona, sa dobrim osvrtaljem na mlade igrače, tako se pravi tim, tako se pravi sistem, a ovo što mi radimo liči na sistem, jak sistem.
Ni po meni najjaca generacija nasih igraca koju sam ja gledao tj. ona iz 2006., a budite ubjedjeni da sam poceo pratiti Juve od kraja rata tj. od 1996. je u ekipi uvijek imala 10-tak zvijezda i ovo ostalo sve solidni i dobri igraci...
Dakle zvijezde ne trpe klupu osim ako nisu to neki igraci koji vole taj klub... Kao sto je recimo bio Alex, mada i njemu nije bilo svejedno pogotovo one sezone kad su nam dusmani oduzeli 2. Scudetto tj. 2006. god... Jer su Ibra i David imali prednost....
I zato treba imati u ekipi igrace kao sto su: Diamanti, Padoin, Giack, Peluso i sl. jer ti igraci mnogo pomazu i krpe rupe, al' dakako da oni ne trebaju biti starteri vec ispomoc prvotimcima....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
@Brajkula +1
Diamanti bi nam donio dosta toga u igri naprijed. Previse potcjenjuju najboljeg driblera lige i jednog od najboljih izvodjaca prekida.
I ospem se kad vidim da ljudi pljuju po formaciji, taktickom znanju Contea, Marotti itd.
Diamanti bi nam donio dosta toga u igri naprijed. Previse potcjenjuju najboljeg driblera lige i jednog od najboljih izvodjaca prekida.
I ospem se kad vidim da ljudi pljuju po formaciji, taktickom znanju Contea, Marotti itd.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Brajkula@druze jesmo normalni svako od nas ima razlicito misljenje,ali mislim da smo mi upali u kolotecinu zvanu polovnjaci pa se sad zadovoljavamo sa takvima i iste smatramo pojacanjima,sto se tice ove ekipe Juvea sigurno cemo u italiji vladati jos meditim sa Diamantiem,Poliem,Padoinom i slicnima mi u LP nemamo sta traziti ovi igraci su dobri za Seria A,tacno je da nece zvijezde sjediti na klupi ali ima sigurno boljih od Padoina i ostale ekipe koji mogu biti rezerve nije moguce da boljeg od Pelusa nismo mogli dovesti
Ali da napravimo neku usopredbu igraca koje mi imamo na klupi i trenutno velikih evropskih ekipa malo je reci da nam je klupa smijesna u usporedbi sa najacim ekipama i kako ocekivati da slijedece godine pucamo na 1/2 LP ili osvajanje iste jednostavno nemoguca misija
Opet ponavljam ova ekipa ce jos vladati italijom ali za LP treba vise ekstra kvalietnih igraca
Ali da napravimo neku usopredbu igraca koje mi imamo na klupi i trenutno velikih evropskih ekipa malo je reci da nam je klupa smijesna u usporedbi sa najacim ekipama i kako ocekivati da slijedece godine pucamo na 1/2 LP ili osvajanje iste jednostavno nemoguca misija
Opet ponavljam ova ekipa ce jos vladati italijom ali za LP treba vise ekstra kvalietnih igraca
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 30 apr 2013, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.