FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Cautinho
- Kontakt:
Ja bih samo da kazem ovom @bacelonifanu,da on nije nikakav navijač Barcelone u ovom slučaju,ako toliko tersa njezine igrače.Buskets,Valdes,Alba,Song,Pedro,Alexis,kakvi god bili i sta god uradili,trebamo ih voljeti i postovati,jer su igrači Barcelone.Ti si odmah glavom u jagode poletio prvim postom na temu,Yaya je bolji od Busketsa.
Da nemas taj nick,ljudi bi mislili da si nekakav provokator ili RM fan pa da hoces da pokrenes lavinu nepotrebnih komentara.
Mogao si napisati samo: Meni je Yaya bolji od Busketsa i zavrsiti svu nepotrebnu raspravu,a ti si napisao jedno 6-7 stranica o toj temi,otkad mene nije bilo,28.4,do sada.
Glupost.WTF.
Da nemas taj nick,ljudi bi mislili da si nekakav provokator ili RM fan pa da hoces da pokrenes lavinu nepotrebnih komentara.
Mogao si napisati samo: Meni je Yaya bolji od Busketsa i zavrsiti svu nepotrebnu raspravu,a ti si napisao jedno 6-7 stranica o toj temi,otkad mene nije bilo,28.4,do sada.
Glupost.WTF.

Keep walking.
Baš legendarni trio.M4kaveli je napisao/la:[youtube][/youtube]
Xavi profesor fudbala, mozak ekipe i trener na terenu... Messi ubica i stroj za golove (Portillov jedini iskreni ljubimac

e jbg sad nema gotze talentat ko neymar,sta to neymar ima ,kakav ba talenat ima a nema ga gotze,cccM4kaveli je napisao/la:Pa Neymar i Moura su najveci brazilski talenti.
Isti taj Moura je igrao prosle godine u Brazilu pa je Neymar uvijek bio bolji.
Reus je vec formiran igrac, on vise nije talenat a ni Gotze nema talenat kakav Neymar ima.
Samo sto su oni svi disciplinovaniji od brazilca kojem su vec poceli kaveze praviti kada igra u Evropi.
da ti nisi mozda brazilac ,jer ga samo oni toliko hvale

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Neymar je sisa i krpa od igraca.
Kako ne kontate ono ocigledno
Barca je uvijek dovodila brazilce, to je ta neka furka - Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho (bilo je i dosta drugih brazilaca, ali ovi su najpoznatiji)....sad evo Neymara, samo što je ovaj smiješan igrac za navedene majstore fudbala.
To što ga senilni zemljak Pele hvali svakih 15 dana je prica za djecu i tipicno napucavanje cijene.
Bilo bi dobro prepustiti ga Perezu, on voli pretplatiti brazilca za prodaje dresova.
Kako ne kontate ono ocigledno

To što ga senilni zemljak Pele hvali svakih 15 dana je prica za djecu i tipicno napucavanje cijene.
Bilo bi dobro prepustiti ga Perezu, on voli pretplatiti brazilca za prodaje dresova.
Pazi da ne postane novi Ronaldinho .. 

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
e taj film neces gledati sigurnoM4kaveli je napisao/la:Pazi da ne postane novi Ronaldinho ..

Necu da pljujem po Neymaru, nije ni bitan....bitno je šta sa odbranom

Neymara vec smatraj novim napadacem.
Bek se nece ni dovoditi ukoliko Adriano produzi.
Alves vjerovatno ostaje jer ima on jos dosta za ponuditi, ali bi sve vise trebao igrati Montoya i odmarati brazilca.
Stoper se trazi i tu mi je najmanje jasno koga bi mogli dovesti a ubjedljivo najvaznija rupa za popuniti.
A za golmana se opet najvise spominje Guaita ..

Bek se nece ni dovoditi ukoliko Adriano produzi.
Alves vjerovatno ostaje jer ima on jos dosta za ponuditi, ali bi sve vise trebao igrati Montoya i odmarati brazilca.
Stoper se trazi i tu mi je najmanje jasno koga bi mogli dovesti a ubjedljivo najvaznija rupa za popuniti.
A za golmana se opet najvise spominje Guaita ..
I koliko ce Neymar koštati
Ako ce rasteretiti Messija i zabijati 20 golova po sezoni (ni gola više ne tražim) - odmah neka pošalju avion po njega.
Ali nešto sumnjam u taj scenario.
Previše se puta Barca opekla sa promašenim transferima u zadnjih par godina, pa sad i u jogurt pušu.

Ako ce rasteretiti Messija i zabijati 20 golova po sezoni (ni gola više ne tražim) - odmah neka pošalju avion po njega.
Ali nešto sumnjam u taj scenario.
Previše se puta Barca opekla sa promašenim transferima u zadnjih par godina, pa sad i u jogurt pušu.
Ne mogu da vjerujem kako podcijenjujete momka, a kad sutra postane igracina i bude vas cuapo ima muda da mu lizete pa nije on Alexis (smlata) , momak ima talenta i to se visi ako se ne oda picu kao i ostali Brazilci,ne smunjam da ce biti WC igrac.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma nemoj mi reci.emir18 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako podcijenjujete momka, a kad sutra postane igracina i bude vas cuapo ima muda da mu lizete pa nije on Alexis (smlata) , momak ima talenta i to se visi ako se ne oda picu kao i ostali Brazilci,ne smunjam da ce biti WC igrac.
Što ga to onda Perez (koji ima love da kupi pola Španije) ne dovodi sebi, ako je to WC hala klasa.
Baš me zanima odgovor.
Zato sto je vidio da ima budala koji ce dati visebluemania je napisao/la:Ma nemoj mi reci.emir18 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako podcijenjujete momka, a kad sutra postane igracina i bude vas cuapo ima muda da mu lizete pa nije on Alexis (smlata) , momak ima talenta i to se visi ako se ne oda picu kao i ostali Brazilci,ne smunjam da ce biti WC igrac.
Što ga to onda Perez (koji ima love da kupi pola Španije) ne dovodi sebi, ako je to WC hala klasa.
Baš me zanima odgovor.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Emire...u pravu si i cijenim tvoju iskrenost 
Da vam ne trebaju novi napadaci, nije istina jer non stop kukate na Pipitu i Benzemu.
Ali eto, za Peru Neymar nije dovoljno dobar...samo nama jest.
Pa jebote samo se Barca interesuje za njega
niko drugi.
Mnogo tražena roba je taj brazilski decko

Da vam ne trebaju novi napadaci, nije istina jer non stop kukate na Pipitu i Benzemu.
Pa jebote samo se Barca interesuje za njega

Hvala pa uvjek treba reci kako stvari stoje,iskreno ja bi tog momka htio viditi u Realu ali on zeli ici nekim drugim putembluemania je napisao/la:Emire...u pravu si i cijenim tvoju iskrenost
Edit: Njega je trazilo pola Evrope al je momak sam rekao da hoce samo u Barcu pa tako da tu drugi klubovi nemaju sta traziti,a nama treba robusan napadac,a ne takvi koji su metar i zilet zato sad ocekujem Ibru al to nije za ovu temu.
Čuj kaže :
Dajte ba ljudi , NITKO od vas ne može znati bi li Neymar bio dobar ili loš u dresu Barce , protiv europskih ekipa , sve dok ne odigra par utakmica u tom dresu i uvidi se o kakvom je igraču riječ
Pa mozgu , i Alexis dok je bio u Udineseu mnogi su govorili da je čak i najbolje krilo na svijetu , bio je fenomenalan igrač , i prvu sezonu u Barci je odigrao solidno , bio je 2. strijelac ekipe koliko se sjećam , a vi pričate ko da je oduvijek bio sranje.Ne mogu da vjerujem kako podcijenjujete momka, a kad sutra postane igracina i bude vas cuapo ima muda da mu lizete pa nije on Alexis (smlata)
Dajte ba ljudi , NITKO od vas ne može znati bi li Neymar bio dobar ili loš u dresu Barce , protiv europskih ekipa , sve dok ne odigra par utakmica u tom dresu i uvidi se o kakvom je igraču riječ

Kako bolan niko ?bluemania je napisao/la:Emire...u pravu si i cijenim tvoju iskrenost
Pa jebote samo se Barca interesuje za njega![]()
niko drugi.

Pola Evrope ga je trazilo, ali Barca kao najprivlacniji klub zadnjih godina ga je preko Rosella uspjela uzeti za sebe.
I njegova zelja je bila Barcelona i sam je pricao kako bi volio igrati sa Messijem, Xavijem, Iniestom i ostalima.
Ne sumnjam da je Alves tu odigrao veliku ulogu ..
Perez ga je takodje zelio, ali Rosell je bio brzi a i Barcina filozofija i stil igre dosta vise odgovara Neymaru.
Uostalom znas da Real voli kontrase pa su se oni odlucili za Balea, ali opet ce ih ogulit onaj Levy i trazit nekih 50-60 miliona eura.
E o tome ja pricaM4kaveli je napisao/la:Kako bolan niko ?bluemania je napisao/la:Emire...u pravu si i cijenim tvoju iskrenost
Pa jebote samo se Barca interesuje za njega![]()
niko drugi.
Mnogo tražena roba je taj brazilski decko![]()
Pola Evrope ga je trazilo, ali Barca kao najprivlacniji klub zadnjih godina ga je preko Rosella uspjela uzeti za sebe.
I njegova zelja je bila Barcelona i sam je pricao kako bi volio igrati sa Messijem, Xavijem, Iniestom i ostalima.
Ne sumnjam da je Alves tu odigrao veliku ulogu ..
Perez ga je takodje zelio, ali Rosell je bio brzi a i Barcina filozofija i stil igre dosta vise odgovara Neymaru.
Uostalom znas da Real voli kontrase pa su se oni odlucili za Balea, ali opet ce ih ogulit onaj Levy i trazit nekih 50-60 miliona eura.
A sto se tice Bale pa i vredi toliko najbolji igra EPL sa tendencijom da jos napreduje
Vama naprespektivniji Brazlski igra nama najbolji igra EPL i svi zadovoljni!
Gdje nestalo ovo ?

K'o nekad R9 ..

K'o nekad R9 ..
Sta kazete veceras za Hummelsa?
Nema kiksa, nema ni komentara od pojedinaca.
TišinamandraX je napisao/la:Sta kazete veceras za Hummelsa?

Ali nema šanse da pređe u Barcu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.