FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Oxidenks
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Oxidenks » 30 apr 2013, 12:46

A sto vam se Torlaka tice on nije povrijeden nece da produzi ugovor i vrlo vjerovatno da ce igrati sto manje. Husref se tu malo pita.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 apr 2013, 13:31

većina vas je ovakva, čast izuzecima ;)

http://i40.tinypic.com/t5kflw.png" onclick="window.open(this.href);return false;
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 apr 2013, 13:35

Kako neko može željeti smrt nekom drugom :o I to radi fudbala, a ti paćenika.

Treba ovo tužiti, kleveta je krivinčna.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 apr 2013, 13:38

fedeltafrotta je napisao/la:većina vas je ovakva, čast izuzecima ;)

http://i40.tinypic.com/t5kflw.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije vecina prijatelju, vjeruj mi, znam i previse pitara, samo sto se ovi kreteni vise cuju, dok oni pametni sute.
Sport je lijek za tijelo i duh.

sarajvo4life
Kontakt:

Post Postao/la sarajvo4life » 30 apr 2013, 15:34

Prije svega da pozdravim sve pitare sirom BIH, a sad drago mi je radi licence sa druge strane i nije jer igramo kao babe neke, sad u BL nije nam sviran cist penal osteceni smo debelo no zivot ide dalje... ;)
Idemo od utakmice do utakmice trazit pobjedu, na derbiju moramo trazit tri boda protiv kona... 8-)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 apr 2013, 15:40

Dobro je da ove godine nece biti peglanja oko licence 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sarajvo4life
Kontakt:

Post Postao/la sarajvo4life » 30 apr 2013, 15:49

Za osam dana se igra veliki vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva na stadionu Grbavica.
Najveća bh. utakmica trebala bi privući rekordan broj gledalaca s obzirom da će bodovi biti neophodni i jednim i drugim.

Već su određene i cijene ulaznica za ovu veliku utakmicu. Za sjevernu tribinu će se moći ući za 8 KM, a na južnu za 5 KM. Istočna tribina neće biti u funkciji, tako da će navijači Sarajeva biti smješteni na sjevjernoj tribini...

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 30 apr 2013, 16:14

sarajvo4life je napisao/la:Za osam dana se igra veliki vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva na stadionu Grbavica.
Najveća bh. utakmica trebala bi privući rekordan broj gledalaca s obzirom da će bodovi biti neophodni i jednim i drugim.

Već su određene i cijene ulaznica za ovu veliku utakmicu. Za sjevernu tribinu će se moći ući za 8 KM, a na južnu za 5 KM. Istočna tribina neće biti u funkciji, tako da će navijači Sarajeva biti smješteni na sjevjernoj tribini...
Kako je krenulo morat cemo ispred stadiona bodrit svoju ekipu,e jadnog li stadiona.ako se ono moze nazvat tribinom,neki **** cosak tribine.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 apr 2013, 16:22

Dobijanje licence na prvostepenom organu je dokaz da ova uprava radi dobar posao, sta vise odlican posao u ovako krizno vrijeme. Imaju kikseva ali je mnogo vise dobrih stvari.
Bravo za cijelu upravu kluba :)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 apr 2013, 19:08

Nakon koševskog duela sa Leotarom (0:0), te utakmica na Pecari (Široki Brijeg - Sarajevo 2.1) i banjalučkom Gradskom stadionu (Borac - Sarajevo 1:1), na naš redakcijski mejl stoglo je "bezbroj" mejlova, a u svim je bilo isto pitanje?

- Zašto Uprava FK Sarajevo ne reaguje na sudijske krađe!?

Također, isto pitanje nam je postavilo desetine navijača kluba sa Koševa. Podsjetimo, Tomislav Ćuić u finišu nedjeljnog meča u Banjoj Luci nije dosudio čist penal za bordo tim...Tim povodom smo kontaktirali potpredsjednik kluba sa Koševa Edisa Kusturicu.

- Onaj penal u Banjoj Luci je bio očigledan... Međutim, mnogo prećih stvari nas je potrefilo u zadnje vrijeme - od finansija do svega ostalog, kaže Kusturica, jedan od rijetnih čelnika bordo tima koji zaslužuje mjesto u "koševskoj vladi".

- Hajro (Hajrudin Kapetanović - član Upravnog odbora FK Sarajevo) i ja smo pripremili disciplinski prijavu protiv Ognjena Valjića za "slučaj Leotar, odnosno Armija BiH". Htjeli smo to da uradimo profesionalno, a konačni stav će o tome dati Upravni odbor FK Sarajevo... Mislim da je treba proslijeditu u N/FSBiH na dalji postupak, ali sačekajmo konačnu odluku... S druge strane, Dragoslav Vukasović je već kažnjen za "dijeljenje pravde" na Pecari, bez obzira što se mi nismo žalili, jer ono je bilo toliko očigledno... Međutim, postavlja se pitanje šta FK Sarajevo ima od kazne Vukasoviću?

Također, u razgovoru sa Kusturicom smo saznali da je prije sastanka "koševske vlade" svim članovima Upravnog odbora dostavio i saopštenje za javnost oko navedenih sudijskih krađa.

- Ne mislim da će se desiti nešto spektakularno u N/FSBiH, u smislu da će obratiti malo veću pažnju na regularnost prvenstva. Jer, po mom skromnom mišljenju, ono - bar što se tiče FK Sarajevo, nije regularno. Mi se toliko drastično oštećujemo, da ovo više nema smisla... Svoj tekst o aktualnoj situaciju naslovio sam: Da li se to na fudbalskim terenima igra i rukomet... Nogomet plus rukomet jednako je neregularno prvenstvo. Očigledno je da je FK Sarajevo pogrešnim sudijskim odlukama izgurano iz borbe za titulu. Ubija se i najmanja šansa da eventualno nešto uradimo do kraja prvenstva. Na stranu naši problemi. Ne, bordo tim ne igra uvijek kako bi trebao ili mi to voljeli, ali...

Možemo razgovarati I o tome zašto su naši fudbaleri totalno nemotivisani,
dekoncentrisani - ko zna šta je u njihovim glavama... To na stranu, to je naš problem, koji očigledno imamo. Da li je dobra selekcija igrača ili nije... - za kraj kaže Kusturica.

Nismo budale

- Volio bih da Upravni odbor FK Sarajevo prihvati moje prijedloge, da svi vide da mi nismo budale... - kaže Kusturica.

- Jer, ako se mi toliko drastično oštetimo u Širokom, što su svi vidjeli i na TV ekranima, pa onda u Banjoj Luci, zar treba postavljam pitanje da li je prvenstvo regularno!? Šta imamo mi što je kažnjen Vukasović - nama je nanijeta šteta. Kako ćemo kompenzirati štetu klubu? Nije teško izračunati kolika je razlika između plasmana u kvalifikacije za Ligu prvaka ili Evropsku ligu... A gdje je moralna satisfakcija? U Savezu su pogubili konce - nas kažnjavaju i za paljenje upaljača. To je postala jedna vrsta mazohizma prema FK Sarajevo. Ne znam zašto u Savezu imaju takav odnos prema našem klubu?
Hvala Bogu da je napokon neko progovorio o ovome 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 apr 2013, 21:42

storm_raider je napisao/la:Tesko ti ide to prislanjanje drugima, kada si odbijen od svih. "IP adresa je cudo"? :mrgreen: E moj prigradski papku.

Inace, komsije sretno u nastavku sezone. Pozdrav @hilmi i @sekacu, drago mi je da ste nasli zajednicki jezik. :mrgreen:
E drugar pozdrav i tebi lijepo te vidjeti opet nakon suspenzije vjeruj ti si mi pravo drag svejedno što smo rivali. Za sve manijake hvala na podršci za Vedrana kad sam čuo huk na Grbavici stislo mi se u grudima a oči su bile pune suza, toliko nam fali ta normala .Ali molim vas nemojte da ste na kraj srca niko nije rekao da su mu Banjalučani draži ali treba biti pošten pa reči ako nije bilo sranja i čestitati ljudima na organizaciji utakmice.Ja lićno govorim u svoje ime a to je i storm skontao treba se stati sa belajima bilo je bilo i nama je možda i najgore ali molim vas za prekid svih belaja i revanšizma. Ne treba nam opet podvlačim nijedan novi Vedran,Amar ili kao ovo dijete u Hrvatskoj od 18 godina (ne daj Bože nikom) mogu zamisliti kako je njegovim roditeljima i familiji.Zato pozdravljam tu poruku naše uprave i bilo čiju ču pozdraviti da se situacija popravi da se smanje tenzije pogotovo huliganske i nacionalističke.Da se ne uvrijede i ovi iz Širokog "Istina za Vedrana" sa tim če se stati ili ćak bi se davno stalo da se ubica izvede pred lice pravde i ja mislim da sa kaznama još više samo raspaljuju bijes . A ja molim sve normalne da se prestane sa tim sranjima i frkama jer pravda je spora ali dostižna i kad-tad če biti uhvačen ubica Vedrana Puljića. Ako su naša braća prijatelji osuđeni za sranje koje se desilo u Š.Brijegu e onda se treba poštovati zakon pa i ubicu procesuirati pa ako je nevin (a nije jer upucati momka iz pištolja u glavu onda ne može biti nevin) neka ga puste, ali da se jednom i to završi.Nažalost našeg Vedrana niko i ništa ne može vratiti ali baš zbog tog momka treba prestati sa divljanjem da se ne ponovi opet nešto slićno.Ako ovo nekog vrijeđa ja ne znam šta da kažem više. :(
Sarajevo ljubavi moja!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 apr 2013, 22:20

slika

Ma i ja sam bio u Banovicima. :mrgreen: Pozdrav i tebi. Mozemo mi biti rivali, ali to ne znaci da se trebamo mrziti. Prvo smo ljudi, pa onda manijaci ili horde zla. Veceras je citav JUG skandirao ime pokojnog Vedrana Puljica. Ne ponovilo se vise nikada. Nikome!
Sport je lijek za tijelo i duh.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 apr 2013, 22:23

storm_raider je napisao/la:slika

Ma i ja sam bio u Banovicima. :mrgreen: Pozdrav i tebi. Mozemo mi biti rivali, ali to ne znaci da se trebamo mrziti. Prvo smo ljudi, pa onda manijaci ili horde zla. Veceras je citav JUG skandirao ime pokojnog Vedrana Puljica. Ne ponovilo se vise nikada. Nikome!
Veliki respect za Manijake i Jug! Potpis drugar.
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 apr 2013, 23:07

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/saopst ... i-1946/991" onclick="window.open(this.href);return false;
I izdvojio bih samo jedan dio rečenice na koji treba obratiti pažnju:
čime apsolutno ne tražimo alibi za loše takmičarske rezultate našeg kluba

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 apr 2013, 23:13

hilmo je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/saopst ... i-1946/991
I izdvojio bih samo jedan dio rečenice na koji treba obratiti pažnju:
čime apsolutno ne tražimo alibi za loše takmičarske rezultate našeg kluba
e baš tako
Sarajevo ljubavi moja!

bayernminhen
Kontakt:

Post Postao/la bayernminhen » 01 maj 2013, 02:14

" onclick="window.open(this.href);return false; Da se najezis :!:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 maj 2013, 03:04

[youtube][/youtube]
Da hoce Merlinom kremen upaliti zar u ovim nasim igracima!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 01 maj 2013, 09:28

@storm druze svaka cast za skandiranje prave ste komsije i slozio bih se sa tvojom konstatacijom... ;) :P
@sekac evo vratio sam se gdje si ti, hilmo... :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 maj 2013, 09:42

DevilS je napisao/la:

@storm druze svaka cast za skandiranje prave ste komsije i slozio bih se sa tvojom konstatacijom... ;) :P
@sekac evo vratio sam se gdje si ti, hilmo... :D
tooooooooooooooooooo :D evo tebra tu sam a i Hilmo je tu sve je valjda u redu malo sam radio u rudniku kreka-banovići ali sad sam tu. ;) :D
Sarajevo ljubavi moja!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 01 maj 2013, 13:29

Aha pa kako seke lave moj da i ti opet odes u Banovice... :roll: :)
Nista pamet u glavu nama nesto vole da davaju putovanja u Banovice... :mrgreen:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46 i 12 gostiju.