FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavetniloo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavetniloo » 30 apr 2013, 00:10

DzoleZeljo je napisao/la:@plavetniloo - Ti opet advokata poceo izigravati? FINO SAM TE ZAMOLIO DA PRESKACES MOJE POSTOVE, NITI DA ODGOVARAS NA ISTE. Ako sam ja imao neki nesporazum za "navedenim" forumasom, to cemo rijesiti nas dvojica, personalno bez uplitanja drugih i bez narusavanja pravila foruma. A gle sada, sta ti zapravo zelis sa ovim svojim ubacivanjem? Iskreno cu ti reci, ili si zensko ili si neki tip koji ne zna sta ce od sebe vise, pa na sve nacine pokusava biti u centru paznje! Dosta je vise bilo, SVATI VEC JEDNOM - NE ZANIMA ME TVOJE VIDENJE NIKAKO... **** od mojih postova, a Acu molim da ovo regulise, jer kada se god javi ima za namjeru prepirke prouzrokovati.. ;) Hvala
Sjedi, oguli jabuka, šta si se usplahirio?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 30 apr 2013, 02:24

zeljo4life je napisao/la:BRAVO BOGI LEGENDO!!!!
Evo bas i ja procitah sada...
Bilbija je zadojeno seljacko g0vno. Sta ocekivati od navijaca kad je igrac takav?
Imao je talenta, mogao je napredovati ali nije. Da je pametan vec bi odigrao nekoliko dobrih utakmica sa Dzekom, Pjanicem, Misimovicem i ostalim i prodao se za dobre pare.
Sada zadojenko nije dovoljno dobar ni za Vojvodinu. Zelim mu najgoru karijeru koja se nekom pozeliti moze.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 apr 2013, 09:10

[youtube][/youtube]

HAJMO PLAVI !!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 apr 2013, 09:26

Ma nek place zajedno sa pitarima jer eno kazu da je publika u Banjaluci korektna.Aferim.Veceras lakse nego sto se misli 2-0.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 apr 2013, 09:34

hamo_pipa je napisao/la: Ti si dosta proširio temu o ovome. Ti si u priču uveo politički sistem i ekonomske slobode, kojih nemamo nažalost. Da bi odisalo prosperitetom, pored slobode govora, glasanja, izbora, treba da imamo i ekonomske slobode, koje si ti nekako bespotrebnu uveo u svu ovu temu oko navijanja za strane klubove.

Pa u drugom pasusu daješ svoje viđenje problema, koje možda jeste tačno, a možda i nije. Ja mislim da nije. Jedina činjenica koja je 100% tačna da neko ko navija za Real ili Bayern to radi zato što je izabrao tako, pa stoga i sloboda izbora. A mi možemo da nagađamo zašto je to tako. Možda ima kompleks, možda naša liga ne valja, ima dosta mogućih razloga. A mene uopšte ne zanima zašto taj neko navija za neki drugi klub, niti sebe smatram stručnim da o tome razglabam i osuđujem.
Te primjere sam samo naveo da bih opisao na koji nacin mi iskoristavamo te sve "slobode".. A da smo, vecinom, kompleksasi koji nemaju lijepo misljenje ni o sebi ni o svemu domacem dokazujemo jedni drugima svakodnevno.. Mozda je "kompleks" teska rijec.. Mozda postoji neka bolja koja bi opisala "stanje uma" danasnjih narastaja, pogotovo mljadih.. Da sam strucnjak napisao bih par knjiga o nasem mentalitetu ali nisam, pa sam samo iznio svoje misljenje u par recenica.. To sto si napisao da su neki izabrali da navijaju za strane klubove (interesantno da su to uglavnom top 5 najbogatijih evropskih klubova) prije nego za nase, to mi otprilike dodje kao da su izabrali da budu zaljubljeni u Moniku Beluci i da putem malih ekrana uzivaju u toj ljubavnoj vezi.. Sve je to imaginarno i izvjestaceno.. Postujem svacije misljenje ali neke nacine rezonovanja jednostavno ne razumijem..
BUDI ŽELJO !!!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 30 apr 2013, 10:00

Bio bih mnogo sretniji da i u Želji nema Bilbija kako na terenu tako i na tribinama... Živi bili, sretno danas.
NAPRIJED NARODE!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 apr 2013, 11:07

Pobjedu nam danas daj!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 apr 2013, 11:25

plavetniloo je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:@plavetniloo - Ti opet advokata poceo izigravati? FINO SAM TE ZAMOLIO DA PRESKACES MOJE POSTOVE, NITI DA ODGOVARAS NA ISTE. Ako sam ja imao neki nesporazum za "navedenim" forumasom, to cemo rijesiti nas dvojica, personalno bez uplitanja drugih i bez narusavanja pravila foruma. A gle sada, sta ti zapravo zelis sa ovim svojim ubacivanjem? Iskreno cu ti reci, ili si zensko ili si neki tip koji ne zna sta ce od sebe vise, pa na sve nacine pokusava biti u centru paznje! Dosta je vise bilo, SVATI VEC JEDNOM - NE ZANIMA ME TVOJE VIDENJE NIKAKO... **** od mojih postova, a Acu molim da ovo regulise, jer kada se god javi ima za namjeru prepirke prouzrokovati.. ;) Hvala
Sjedi, oguli jabuka, šta si se usplahirio?
Ma samo ti opusteno, produzi dalje.... :arrow:

slika
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 30 apr 2013, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 30 apr 2013, 11:25

Zna li neko, ali 100% sigurno, da li pare od karti danas idu Želji ili se to nesto dijeli malo NFSBiH, malo Širokom, malo nama. Ako je nama cjelokupan prihod od prodanih karti onda vala i mi sa godisnjim (ko je u mogucnosti) trebamo kupiti kartu. Toliko nam je toga Željo dao u ovih par godina, ovi momci se bore za sveti dres i najmanje sto mozemo jeste da kupimo kartu.

Nadam se da ce nam gospodar familije i veceras biti na stadionu i da cemo ga uciniti ponosnim.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 30 apr 2013, 11:32

Avanes je napisao/la:Zna li neko, ali 100% sigurno, da li pare od karti danas idu Želji ili se to nesto dijeli malo NFSBiH, malo Širokom, malo nama. Ako je nama cjelokupan prihod od prodanih karti onda vala i mi sa godisnjim (ko je u mogucnosti) trebamo kupiti kartu. Toliko nam je toga Željo dao u ovih par godina, ovi momci se bore za sveti dres i najmanje sto mozemo jeste da kupimo kartu.

Nadam se da ce nam gospodar familije i veceras biti na stadionu i da cemo ga uciniti ponosnim.
AL BAS TAKO SVAKA CAST

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 apr 2013, 11:47

Sta ovaj Jese prica o sudjenju :mrgreen: ,koji komplexi...unaprijed traze izggovor za poraz..imam osjecaj da im 3-0 ne gine.razmontiracemo ih,vakat je da nekoga sastavimo kako treba.
SLOBODA NAVIJAČIMA

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 apr 2013, 11:51

ennis je napisao/la:Sta ovaj Jese prica o sudjenju :mrgreen: ,koji komplexi...unaprijed traze izggovor za poraz..imam osjecaj da im 3-0 ne gine.razmontiracemo ih,vakat je da nekoga sastavimo kako treba.
Uvjek smušen, uvjek smeten
Vedran ješe čovjek kreten ..aleale
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 apr 2013, 12:06

champions1921 je napisao/la: Te primjere sam samo naveo da bih opisao na koji nacin mi iskoristavamo te sve "slobode".. A da smo, vecinom, kompleksasi koji nemaju lijepo misljenje ni o sebi ni o svemu domacem dokazujemo jedni drugima svakodnevno.. Mozda je "kompleks" teska rijec.. Mozda postoji neka bolja koja bi opisala "stanje uma" danasnjih narastaja, pogotovo mljadih.. Da sam strucnjak napisao bih par knjiga o nasem mentalitetu ali nisam, pa sam samo iznio svoje misljenje u par recenica.. To sto si napisao da su neki izabrali da navijaju za strane klubove (interesantno da su to uglavnom top 5 najbogatijih evropskih klubova) prije nego za nase, to mi otprilike dodje kao da su izabrali da budu zaljubljeni u Moniku Beluci i da putem malih ekrana uzivaju u toj ljubavnoj vezi.. Sve je to imaginarno i izvjestaceno.. Postujem svacije misljenje ali neke nacine rezonovanja jednostavno ne razumijem..
Kojeg vraga u Australiji prate engleske klubove, osnivaju pubove, skoro svaki engleski profesionalni klub ima fan bazu tamo. Jel to i oni bježe od realnosti? Što u Južnoj Koreji imaš ogromne fan baze svih većih klubova? Od čega oni bježe? SAD? Ljudi su željni dobrog fudbala širom svijeta, vole uspješne klubove radi dobrog fudbala koji oni prikazuju i ona tvoja priča iz onog ranijeg posta jednostavno ne stoji, nije to to.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 apr 2013, 12:07

ennis je napisao/la:Sta ovaj Jese prica o sudjenju :mrgreen: ,koji komplexi...unaprijed traze izggovor za poraz..imam osjecaj da im 3-0 ne gine.razmontiracemo ih,vakat je da nekoga sastavimo kako treba.
neznam u čem je problem, rekao je da imate blagu prednost kod sudaca, a to je istina i onda je rekao samo da bude dobro suđenje kako bi igrači pokazali što znaju i da odigraju dobru utakmicu..

po meni pošteno!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 apr 2013, 12:08

@kevin

Seoski pritisak, samo je to istina, ješe je kreten.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 apr 2013, 12:10

Kevin je napisao/la:
neznam u čem je problem, rekao je da imate blagu prednost kod sudaca, a to je istina i onda je rekao samo da bude dobro suđenje kako bi igrači pokazali što znaju i da odigraju dobru utakmicu..

po meni pošteno!
Iskreno @kevin, u 90% slucajeva sam se uvijek slozio sa tobom, prvenstveno jer objektivno gledas na stvari, ali iskreno, na ovo ne mogu. Uzmi samo pa pogledaj na sta se daju kartoni Zeljinim igracima? Ja mislim da smo ove sezone mi jedina ekipa kojoj sudije iskljuce dva igraca na jednoj domacoj utakmici...(Mozda ih jos, ali vrlo malo)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 apr 2013, 12:10

i naprijed plavi pjesma se ori :!: 8-)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 apr 2013, 12:12

England je napisao/la:@kevin

Seoski pritisak, samo je to istina, ješe je kreten.
jak pritisak nema sta..ješe je igračina kakvog vi nemate trenutno i poželili bi ga ujutro ;)

@Dzole, pitaj ti 90% foruma što misli o tome pa ćemo vidjet..ja sam vas gledao na više gostovanja u Hercegovini i gdje ste god igrali imali ste ako ništa 50-50 suđenje..

a tako i treba biti i sve što Ješe traži je da suđenje bude pošteno i 50-50..isto kao što vi uvijek imate na Pecari, jel tako?

ma samo neka sve bude dobro, ja očekujem dobru utakmicu 2 ekipe bez pritiska da pokazu sto znaju...samo da suci ne udju u prvi plan NE ZBOG ŽELJE nego jedstavno što ne znaju pa da ne prave lakrdiju na obje strane mislim.

obje ekipe su na pragu ostvarenja sto su "planirali", Željo je 90% prvak, ima šansu za Kup, Široki je u finalu i u Europi

;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 apr 2013, 12:15

Kevin je napisao/la:

po meni pošteno!
nema on tu sta da prica i da zahtjeva neko sudjenje,pa naravno da ce biti posteno kao i uvijek na Grbavici gdje su najnormalniji uslovi u ligi..Citava drzava ce da gleda tu utakmicu,finale nacionalnog kupa i onda se nasao mali vedran jese da daje izjave o sudjenju Zelji i kakvo bi trebalo biti,strasno
SLOBODA NAVIJAČIMA

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 30 apr 2013, 12:16

fedeltafrotta je napisao/la:i naprijed plavi pjesma se ori :!: 8-)
tisuce srca ...
samo jedno pituanje ako zeljo osvoji duplu jel siroki europa?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.