FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 29 apr 2013, 14:25

M4kaveli je napisao/la:A jel taj dan stvarno padala kisa u Munchenu ili se iskoristila Mourinhova taktika ? :?
ovo drugo :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 29 apr 2013, 14:32

Brazzers novi sponzor Bayerna :mrgreen:
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 29 apr 2013, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 apr 2013, 14:56

Damir Skomina, 36 godina, Slovenac.

U kvalifikacijama za euro sudio jedan meč i podijelio je 5 žutih kartona te 1 crveni karton.
U ligi prvaka je sudio na 5 meča i podijelio je 13 žutih kartona, te 1 crveni karton.
U Superkupu 1 utakmica 1 žuti karton.
U Slovenskoj ligi 16 utakmica 58 žutih kartona, te 5 crvenih kartona.
U kupu 1 utakmica 4 žutih kartona i crveni karton.
U drugoj ligi Slovenije 2 utakmice i 9 žutih kartona te 1 crveni karton.

Ukupno u 26 utakmica 90 žutih, 9 crvena i 6 sviranih jedanaesteraca.

U ligi prvaka skoro pa 3 žuta dijeli po meču.

Rea l- City 3:2, 3 žuta kartona
Shakthar - Chelsea 2:1, 4 žuta kartona.
Anderlecht - Milan 1:3, 5 žutih kartona i 1 crveni.
BvB - Shakthar 3:0, 1 žuti karton.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 apr 2013, 15:09

slika

:oops:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 apr 2013, 15:12

Nas doktor Müller-Wohlfahrt je izgleda pred bankrotom,u zadnje vrijeme puno cudnh vijesti dolazi iz Minkena,od Ulia pa do Rumennigea :?

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 79497.html" onclick="window.open(this.href);return false;

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 apr 2013, 17:49

Mali problemi pred mec u srijedu:

Dante prehladjen i propustio je danasnji trening,kao i Boateng koji se pozalio na umor, i obojica su trenirali odvojeno od ekipe.

Njihov nastup ne bi trebao doci u pitanje,i naravno odlicna vijest Mandzo je odradio suspenziju i u planovima je Juppa ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 apr 2013, 17:52

Kako se Jerome uspio umoriti :o

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 apr 2013, 18:01

Neutral je napisao/la:Kako se Jerome uspio umoriti :o
Ni meni nije jasno,ali tako je ipak je odigrao u zadnje vrijeme puno utakmica,ali ne sumnjam da ce biti 100%spremni za srijedu

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 29 apr 2013, 18:21

M4kaveli je napisao/la:A jel taj dan stvarno padala kisa u Munchenu ili se iskoristila Mourinhova taktika ? :?
kisa,kisa 4:0 :lol: :lol: :lol: :lol:
U srijedu ocekujem da jedan covjek ponizi Barselonu,jer je u prvom mecu nije imao priliku zbog suspenzije ;)
Ocekujem i jedan crveni za Barselonu,pogotovo sad kad sam vidio ko sudi,covjek dijeli kartone ko pedofil bombone :mrgreen:

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 29 apr 2013, 20:29

anelbavarac je napisao/la:Mali problemi pred mec u srijedu:

Dante prehladjen i propustio je danasnji trening,kao i Boateng koji se pozalio na umor, i obojica su trenirali odvojeno od ekipe.

Njihov nastup ne bi trebao doci u pitanje,i naravno odlicna vijest Mandzo je odradio suspenziju i u planovima je Juppa ;)
Ne bi bio prevelik problem da jedan od njih ne može igrati u srijedu, jer imamo starog lisca na klup van Buytena, a i imamo fin kapital pred revanš. Buyten je pokazao protiv Juvea da može poprilično fino igrati, za svoje godine nije ni spor toliko.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Klare

Post Postao/la Klare » 29 apr 2013, 23:01

Zatišje na temi, kao da je ta utakmica lagano odrađivanje posla, što je daleko od istine.

Moraće se gujice oznojiti, dobro, dobro, čak i više nego u prvoj,
a žuti kartoni su neminovnost, kao što je isto to da neko bude pogođen.

Nešto mi osjećaj javlja da bi taj Riki mogao biti,
inače već sada daleko ispred Guste, koja razlika između ova dva igrača, ah, ah, šta je ono? :o

Ne zato što je Gugo oslabio, Gugo je isti kao lani, ali ovaj ki dva Guga, i on je faktor iznenađenja, glavni krivac što Dortmund dobiva klempe, redovno, redovno...

Idemo odraditi to, pažljivo, puno trke, a u drugom planu se uzdati u mali broj kartona.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 29 apr 2013, 23:49

Pošteno zamrla tema, nema Katalonaca da malo zapale temu svojim bombama, jer su dobili po ušima. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 30 apr 2013, 00:07

Sa zakašnjenjem zbog ekskurzije u banovićima :mrgreen: moram cestitati bavarcima na demoliranju Barce.
10 godina, koliko pratim, je niko nije onako obrukao (jesu gubili i od Getafea cak, ali je nikad niko nije nadigrao) i onda dođe Bayern i napravi razvrat nad nama :( :oops: :oops:
Ali eto, neka je....neka je Bayern baš taj...valjda ce i u Barci progledati nakon ovog potopa i poceti konacno jacati komplet odbranu, a Boga mi i napad.
Naklon moj imate za onu predstavu i sad ste preuzeli štafetu od Barce....budite sigurni da cete biti najomrženiji tim na svijetu :mrgreen: :P kad vas prestanu mrziti ,a pocnu žaliti onda znajte da ste tog dana pali q za uši.
To sam se ja kao simpatizer Barce uvjerio.

Moram cestitati i navijacim Borusije na demoliranju Reala. Njemacko finale gdje ce biti pakleno.
Malo prednost ipak dajem Bayernu jer je sazrio za vladavinu višegodišnju, baš kao što je Barca vladala.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 30 apr 2013, 00:18

Malo zatisje pred nadam se buru koja ce ici u nasem smjeru i na nas mlin, jer bas kao sto ste rekli nije jos gotovo i treba odigrat 90 plus mozda minuta i zaradit maximalno finale, iako smo ga mi vec zaradili nasim igrama :)

Ocekujem bas kao i vi da ce neko morat dobit te kartone to je neminovnost, ipak moramo cvrsto odigrat, a Jupp ce t fino poslagat i sigurno cemo proci jer je prva utakmica napravila strasnu razliku bar u rezultatu, sad odigrat borbeno, i idemo postici pogodak, barci respect velliki, al brate mi kad uzmemo tu loptu pa kad istrce Robben ili Ribery, kad neko proturi prema Mandzi koji zabija u srijedu.. sta reci :D AAAAAAAJmooooooooo
FC Bayern !!!!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 apr 2013, 00:43

bayernu je sad najveci problem kako sacuvati skoro cijeli defanzivni red od kartona, prolaz ne bi smio doci u pitanje jer s ovim rezultatom tesko bi barca i augsburga prosla, ali situacija s kartonima daje juppu sigurno velike brige

bitno je kako ce barca uci u mec, dal ce napraviti pritisak kao uvijek na kamp nou, ako to uspije, i ako messi bude spremniji nego na alianz areni, meni se cini da biti dosta zutih za bayern. messi kad se stusti skoro ga je nemoguce zaustaviti bez kartona, to smo vidjeli i u prvoj utakmici koju je igrao potpuno nespreman, al opet su ga igraci bayerna zaustavljali agresivnom igrom na granici faula i kartona, sjetimo se smao koliko je faula napravio martinez, kad mu je sudija dao zuti pokazao je da je to zbog vec cetvrtog preksaja

vrlo bitna stavka u pobjedi bayerna je bila agresivna igra, vidjecemo kako ce sad funkcionasti bez toga

vjerujem da ce jupp kao veiki mozak odmah od pocetja izdati naredbu za napad, rani gol bayerna bi odveoutakmicu u mirne vode, ne bi bilo potrebe za bilo kakvim faulima i onda igraci bayerna kojim je i samim stalo da zaigraju finale bi se mogli cuvati laganini,a i barca bi vjerovatno odigrala onako radi reda

no,ako bi barca povela i imala neki veci pritisak, onda bi i igraci bayerna morali ici maksimalno i onda bi moglo doci do kartona,ako barca povede i 2 0 onda je vec to voda u usima, prokljucao bi stadionm, uslijedili bi novi uraganski napadi, bayernu bi se otvarale kontre, ko bi tu pogadjao a ko masao, nikad se ne zna, al u toj situaciji da dodje do neke manje ili vece drame, zuti kartoni za bayern su nemivnost

jos kad sagledamo kako je lose sudjenje bilo inace do sada, nista ne treba iznenaditi

uglavnom, na kamp nou cemo sigurno gledati triput bolju barcu nego u minhenu, sto zbog messijevog oporavka sto zbog toga sto je to poznato koliko nasi bolje igraju kod kuce, sve dok bayern ne postigne gol bice pakleno, zato vjerujem da ce jupp ici na taj gol sto prije i da nece nista posebno zatvarati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Klare

Post Postao/la Klare » 30 apr 2013, 00:48

OK, Romario, krasan si, zlatan si,
ali ne možeš reći da će bayern proći, kad u tebi ne da tinja, nego bukti nada da Barca može dalje. :mrgreen:

nemoj diplomatije, nego piši kao pred prvu, ako ništa biće zanimljivije,
a još ćeš izbjeći i laganje koje postižeš s ovom diplomatijom.

Idemo otvoreno, nek' gori, nek' te bičuju. :lol:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 apr 2013, 00:52

Bla bla bla, suđenje bla bla bla :lol:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 30 apr 2013, 00:54

"We won't park the bus against Barca
We should defend with a high line and try to impose our playing style on them," he told the club's official website. "We need to try and score a goal or two, and it's a possibility. They'll press the ball from the start and try to put us under pressure."

Dakle Heynckes ne zeli parkirati autobus ispred svog gola.
Zeli sprijeciti pritisak koji ce pokusati nametnuti Barcelona, i visoko postaviti odbranu te nametnuti svoj stil igre. Biti ce dobra utakmica ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 apr 2013, 00:59

NYKnicks Fan je napisao/la:Bla bla bla, suđenje bla bla bla :lol:
Da je bilo u korist Barcelone vidio bi te.
Tako da nemoj gluposti valjat.

Sve je vec gotovo.
Barca se samo moze casno oprostiti ili doziviti jos jedan poraz.

A ovo sto @blue kaze za stafetu ne bih da se slozim. :mrgreen:
Sljedece sezone uz prava pojacanja u odbrani Barca je i dalje broj 1.
Samo sto ce Bayern uz Guardiolu biti opet najtezi protivnik ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 apr 2013, 01:01

Klare je napisao/la:OK, Romario, krasan si, zlatan si,
ali ne možeš reći da će bayern proći, kad u tebi ne da tinja, nego bukti nada da Barca može dalje. :mrgreen:

nemoj diplomatije, nego piši kao pred prvu, ako ništa biće zanimljivije,
a još ćeš izbjeći i laganje koje postižeš s ovom diplomatijom.

Idemo otvoreno, nek' gori, nek' te bičuju. :lol:
normalno da se nadam, al kao uvijek gledam realno stvari

a realno je bilo reci i prije prve utakmice da je barca bila favorit, cijelom svijetu je bila favorit samo ste vi ovdje pravili dramu oko toga, ako neko kaze da je barca favorit, to auutomatski znaci da se potcjenjuje bayyern, to je vase shvatanje koje je nidje veze

nista ja nisam pogrijesio, sve sto sam pisao prije utakmice, sve kljucne bitke koje sam naveo, sve smo to i gledali, smao sto je barca podbacila totalno, a bayern odigrao premocno sto me nije nimalo iznenadilo jer uvijek sam isticao snagu tog tima, i desilo se to sto se desilo

mnogo vam se stvari tu poklopilo i to je to, messijeva nespremnost, nepostojanje trenera barcelone tokom cijele utakmice, nepostojanje sudije u drugom poluvremenu i svasta nesto, pobjeda bayerna cista kao suza, velicanstvena, mozda nije realno bas 4 0, al nema tu nikakve izvlake, nadigrali ste nas i da je bilo 6 0 i 2 0 nema se tu sta prigovoriti i reci

bayern moze ispasti sad samo ako se opet poklopi milion stvari barci, rani golovi, neki crveni karton, da se vas trener onda pugubio kao nas tito i sl, al to je naucna fantastika
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.