FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Josik suspendovan, stadion Branitelja nije ? fino fino
UG Prijatelji Slobode je lijepo navelo koje sve clanove komisija KRSI i ne pridrzava se SVOG pravilnika kojeg je duzna da prati. Naravno na ovu odluku se mora zaliti i vjerovatno ne treba ni igrati ponovljenu utakmicu ako ne uvaze zalbu.
a ne znam da li se sjecate da sam i rekao da ce nam staviti ponovljenu tekmu ovako nekako ( ja sam mislio izmedju Radnika i Viteza) al napravise jos gore 4 tekme za 10 dana.
jel nam to savez salje poruku da se dogovorimo sutra sa Dragonsima da ukoliko Sloboda bude gubila u Vitezu ulijecu i prekidaju utakmicu i svaku narednu ponovljenu dok Sloboda ne pobijedi, mi cemo njima vracat uslugu kad budu gubili u PL neku bitnu tekmu i tako...ciganluk, nista ovi nisu bolji od one bagre- naprotiv i gori. Samo sarajevski "giganti", po jedan nacionalni ( siroki i borac) i ostali od kojih mogu da uzimaju pare ( svake godine po jedna gradina i gosk da kupuje), to je njihova idealna liga iz snova mamu im je.em.
UG Prijatelji Slobode je lijepo navelo koje sve clanove komisija KRSI i ne pridrzava se SVOG pravilnika kojeg je duzna da prati. Naravno na ovu odluku se mora zaliti i vjerovatno ne treba ni igrati ponovljenu utakmicu ako ne uvaze zalbu.
a ne znam da li se sjecate da sam i rekao da ce nam staviti ponovljenu tekmu ovako nekako ( ja sam mislio izmedju Radnika i Viteza) al napravise jos gore 4 tekme za 10 dana.
jel nam to savez salje poruku da se dogovorimo sutra sa Dragonsima da ukoliko Sloboda bude gubila u Vitezu ulijecu i prekidaju utakmicu i svaku narednu ponovljenu dok Sloboda ne pobijedi, mi cemo njima vracat uslugu kad budu gubili u PL neku bitnu tekmu i tako...ciganluk, nista ovi nisu bolji od one bagre- naprotiv i gori. Samo sarajevski "giganti", po jedan nacionalni ( siroki i borac) i ostali od kojih mogu da uzimaju pare ( svake godine po jedna gradina i gosk da kupuje), to je njihova idealna liga iz snova mamu im je.em.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma najbolje je da ovi iz komiteta proglase Viteza prvakom Federacije i to je to.Da ostale ekipe džaba se ne troše ,na gostovanja (hoteli,moteli,kamioni,avioni itd.), a i da se više " ne prekidaju " utakmice zbog navijača (što domaćih-gostujućih a Boga mi i navijača "trećeg" reda).
Pobjeda je bolja od orgazma!
Nisam upratio, koja je kazna bila za Branitelja zbog prekida dole ? Ili još nisu odredili kaznu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovo jos nije zvanicno valjda I kad bude mi cemo se zaliti gdje ce drugostepena komisija donjeti konacnu odluku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Na kraju će se konačna odluka donijeti u HaaguSaltCityAttack je napisao/la:Ovo jos nije zvanicno valjda I kad bude mi cemo se zaliti gdje ce drugostepena komisija donjeti konacnu odluku

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ma na kraju će ispasti da smo mi krivi i još ćemo morati platiti kaznu. 

Juce 2000+ ljudi u Lukavcu, u Tuzli 1000+ a u Vitezu 100... meni je ovo smijesno, pobijedite ih za vikend ako je ikako moguce...
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Casp3r je napisao/la:Bokte, u 10 dana četri utakmice igrate, od toga 3 vezane u gostima.
Mislim da je očigledno nakon prvo onih svih nereda u službenim prostorijama (Branitelj-Vitez, pretučen sudija, Branitelj hoće da istupi), pa jučer meč na Jošiku, te sad vama ponavljanje daleke gostujuće utakmice i to ugurana kolo prije skraćenog kola.
11.05.13. 17:00 FK SLOBODA - FK RADNIČKI
15.05.13. 17:30 HNK BRANITELJ - FK SLOBODA
18.05.13. 17:00 NK JEDINSTVO - FK SLOBODA
22.05.13. 17:30 NK ISKRA - FK SLOBODA
Vama ovako, nama desetkovanjem sastava izgleda poručuju ovi iz saveza da žele ipak samo još jednu Gradinu sl. sezone, jer im ova ove ispade. Fino je imati kad si u savezu svoj tim za manipulisanje konačnog ishoda premijerlige, bolje nego da uđu Sloboda, pa da krene s naplatom dugova od prošle sezone, ili Radnički da bude autsajder pa da slučajno nekome važnom otkine bod/ove. Kome to treba.
pa vi ste iz Lukavca cijeli prošli tjedan pričali o tome da se ne treba registrirati 0:3 pa sad kad niste dobili Vitez okrenuli ploču

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Dok se bezveze podižu tenzije između Slobode i Radničkog, Vitez sudijskom krađom dolazi do bodova, sramotnim odlukama u savezu, ponavlja se utakmica Branitelj - Sloboda, a sve kako bi Vitez ušao u Premijer ligu. A Tuzlanski kanton koji je najmnogoljudniji u državi, šuti i gleda, a daje najviše ekipa u 1. ligi Federacije. Budućnosti prijeti ispadanje, Radnički sa kadetima ide u Bihać, Sloboda ponovo gostuje Branitelju..Umjesto da se svi ujedinimo protiv ovih kriminalaca pa da iz godine u godinu ulaze samo ekipe sa TK-a, a za takvo nešto ima mogućnosti....Sloboda to svakako zaslužuje, a i Budućnost, Bratstvo, Radnički i Gradina mogu to..Kad već mogu GOŠK i Vitez koji nemaju zajedno 300 navijača i kako vidim iz RS-a, neka Velika Obarska koju još nisam našao na karti, onda mogu i naši klubovi koji uzgred rečeno dolaze iz sredina gdje su privreda i poduzetništvo itekako razvijeni. Tenzije nam ne trebaju, zajedno smo jači.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Jel bio Smajil Murinho sto najavi iznenadjenje u formaciji.
-
- Kontakt:
da u Vitezu 100 svakih 100 metara žao nam je dođite gledati premier ligu uživo VITEZ vas zovebenzz je napisao/la:Juce 2000+ ljudi u Lukavcu, u Tuzli 1000+ a u Vitezu 100... meni je ovo smijesno, pobijedite ih za vikend ako je ikako moguce...
Misljenja sam da ne treba puno zalit za ovom sezonom i trebamo se pomirit da je bilo odavno ovo rijeseno ko ce bit prvak. Mi se trebamo okrenut sledecoj sezoni, dovesti nase bivse igrace koji ce ostavit srce na terenu a znam da ih ima dosta koji bi se vratili u Slobodu i onda lagano od pocetka atakovati na 1 mjesto, i mislim da cemo mi bit glavni kandidati za to 1.mjesto u ligi.
Eh sad odigrat ove prestale utakmice i dostojno zavrsit ovu sezonu , podrzati ove momke do kraja jer stvarno su zasluzili sto jest jest, jer kad pogledam sta se desavalo u zadnjih godinu dana ovo je prelijepo za pogledat da smo na 3 mjestu.
Uskoro nam slijedi taj kantonalni derbi sa Radnickim i svi su dobro dosli sa kantona da osjete pravu atmosferu i da pogledaju praznik za oci na tribinama, Banovici, Gracanica, Lukavac, Zivinice itd svi ste dobro dosli, mislim da ce to bit pravi derbi a zanimljive ce bit na tribinama, da ne bude prevelikih tenzija jer nam to ne treba, treba pokazat da je to pravi derbi koji zasluzuje da bude u Premijer ligi. Bujrum u Tuzlu 11.maja.
Eh sad odigrat ove prestale utakmice i dostojno zavrsit ovu sezonu , podrzati ove momke do kraja jer stvarno su zasluzili sto jest jest, jer kad pogledam sta se desavalo u zadnjih godinu dana ovo je prelijepo za pogledat da smo na 3 mjestu.
Uskoro nam slijedi taj kantonalni derbi sa Radnickim i svi su dobro dosli sa kantona da osjete pravu atmosferu i da pogledaju praznik za oci na tribinama, Banovici, Gracanica, Lukavac, Zivinice itd svi ste dobro dosli, mislim da ce to bit pravi derbi a zanimljive ce bit na tribinama, da ne bude prevelikih tenzija jer nam to ne treba, treba pokazat da je to pravi derbi koji zasluzuje da bude u Premijer ligi. Bujrum u Tuzlu 11.maja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Komsije sta je sa vase sjeverne tribine? Hocete li vi biti na sjevernoj? Jer vidim da nesto Slobodu kaznjavaju zbog koristenja sjeverne tribine.
Komsije sta je sa vase sjeverne tribine? Hocete li vi biti na sjevernoj? Jer vidim da nesto Slobodu kaznjavaju zbog koristenja sjeverne tribine.
Naprijed Radnički mi te ludo volimo
kavaclu je napisao/la:Uskoro nam slijedi taj kantonalni derbi sa Radnickim i svi su dobro dosli sa kantona da osjete pravu atmosferu i da pogledaju praznik za oci na tribinama, Banovici, Gracanica, Lukavac, Zivinice itd svi ste dobro dosli, mislim da ce to bit pravi derbi a zanimljive ce bit na tribinama, da ne bude prevelikih tenzija jer nam to ne treba, treba pokazat da je to pravi derbi koji zasluzuje da bude u Premijer ligi. Bujrum u Tuzlu 11.maja.
Sjeverna tribina ce bit u funkciji za Fukare tako da ce Sioxi biti smjesteni na D tribinu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Super. Samo da bude fer navijanje. Bez ikakvih incidenata.fukara87 je napisao/la:kavaclu je napisao/la:Uskoro nam slijedi taj kantonalni derbi sa Radnickim i svi su dobro dosli sa kantona da osjete pravu atmosferu i da pogledaju praznik za oci na tribinama, Banovici, Gracanica, Lukavac, Zivinice itd svi ste dobro dosli, mislim da ce to bit pravi derbi a zanimljive ce bit na tribinama, da ne bude prevelikih tenzija jer nam to ne treba, treba pokazat da je to pravi derbi koji zasluzuje da bude u Premijer ligi. Bujrum u Tuzlu 11.maja.
Sjeverna tribina ce bit u funkciji za Fukare tako da ce Sioxi biti smjesteni na D tribinu.
Naprijed Radnički mi te ludo volimo
Izvini molim te, prije svega nemaš potrebe da mi persiraš, druga stvar ja to ni u jednom trenutku nisam rekao.Grdan je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Bokte, u 10 dana četri utakmice igrate, od toga 3 vezane u gostima.
Mislim da je očigledno nakon prvo onih svih nereda u službenim prostorijama (Branitelj-Vitez, pretučen sudija, Branitelj hoće da istupi), pa jučer meč na Jošiku, te sad vama ponavljanje daleke gostujuće utakmice i to ugurana kolo prije skraćenog kola.
11.05.13. 17:00 FK SLOBODA - FK RADNIČKI
15.05.13. 17:30 HNK BRANITELJ - FK SLOBODA
18.05.13. 17:00 NK JEDINSTVO - FK SLOBODA
22.05.13. 17:30 NK ISKRA - FK SLOBODA
Vama ovako, nama desetkovanjem sastava izgleda poručuju ovi iz saveza da žele ipak samo još jednu Gradinu sl. sezone, jer im ova ove ispade. Fino je imati kad si u savezu svoj tim za manipulisanje konačnog ishoda premijerlige, bolje nego da uđu Sloboda, pa da krene s naplatom dugova od prošle sezone, ili Radnički da bude autsajder pa da slučajno nekome važnom otkine bod/ove. Kome to treba.
pa vi ste iz Lukavca cijeli prošli tjedan pričali o tome da se ne treba registrirati 0:3 pa sad kad niste dobili Vitez okrenuli ploču,jedan tjedan protiv Slobode jedan za Slobodu
.
Pozdrav.
+1TaRgEt_ je napisao/la:Dok se bezveze podižu tenzije između Slobode i Radničkog, Vitez sudijskom krađom dolazi do bodova, sramotnim odlukama u savezu, ponavlja se utakmica Branitelj - Sloboda, a sve kako bi Vitez ušao u Premijer ligu. A Tuzlanski kanton koji je najmnogoljudniji u državi, šuti i gleda, a daje najviše ekipa u 1. ligi Federacije. Budućnosti prijeti ispadanje, Radnički sa kadetima ide u Bihać, Sloboda ponovo gostuje Branitelju..Umjesto da se svi ujedinimo protiv ovih kriminalaca pa da iz godine u godinu ulaze samo ekipe sa TK-a, a za takvo nešto ima mogućnosti....Sloboda to svakako zaslužuje, a i Budućnost, Bratstvo, Radnički i Gradina mogu to..Kad već mogu GOŠK i Vitez koji nemaju zajedno 300 navijača i kako vidim iz RS-a, neka Velika Obarska koju još nisam našao na karti, onda mogu i naši klubovi koji uzgred rečeno dolaze iz sredina gdje su privreda i poduzetništvo itekako razvijeni. Tenzije nam ne trebaju, zajedno smo jači.
Sramna odluka saveza, Sloboda jedini tim koji postujem u ovoj ligi, i Fukare.... pozd iz Bugojna
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa p.i.c.k.e jedne smrdljive iz saveza...e necete nas uzet ko levate zadnje..ima da vam pregazimo daj novi premijerligaski gradic u subotu...SHOW MUST GO ON
.... zabolice vas glava od nas,smradovi potkupljeni....nema predaje...u botasu svi u vitez...SAMO SLOBODA,SAMO HRABRO

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- badblueboylivno
- Kontakt:
Korisnik JTS sedam dana out. Zamolit ću i ostale korisnike da se suzdrže spominjanja obitelji, ono što sam pisao već par puta. Hvala.
moderator
moderator
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.