FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Жика Павловић 2
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Jesenji dio prvenstva je bio relativno pošten. Ali možda je to samo zauzimanje početnih pozicija, pa na proljeće kreće preprodaja bodova, pa rasprodaja igrača, pa kratak izlet u Evropu. Novac se rasporedi u probrane džepove, a mi se sikiramo. Evo, odmah me depresija uhvatila... 

/ је " $ " &, јер % $ ' $ $ "?
malo ste preuvjereni u tu pobjedu zrinjskoga zaboravljate da smo trenutno prvi na tablici
jos 6 dana

- Barney Stinson
- Kontakt:
aj zivi bili pa vidjeliSchlager je napisao/la:malo ste preuvjereni u tu pobjedu zrinjskoga zaboravljate da smo trenutno prvi na tablici
jos 6 dana

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
leotar/borac=2
nema tu price
nema tu price
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Realno, prva utakmica zasluzili postici pogodak. Druga golman vam igrac utakmice i nasi promasaji. Al mozda i bolje da smo ispali.Schlager je napisao/la:Titula bez Bilbije? Vi ste onda svemirci. A i da vam ostane Bilbija ja mislim da ce titulu osvojiti Siroku Brijeg
Mi smo Siroki i bez Bilbije izbacili iz Kupa 2-0 i 1-1....
A i u prvenstvu smo im uvalili tricu i to bez publike,tako da ne moras previse brinuti za nas....
A prvenstvo, zabili i mi vama dva, doduse, momcad je tada jos uvijek kriticna i neaklimatizirana bila tako da su prosuli vodstvo, al eto.
Svejedno, to ne odlucuje prvenstva, prvenstva se osvajaju na tzv. malim utakmicama, a vi jos morate na Pecaru doci, pa sad, bas da cete i cetvrti put ostati neporazeni, e ne znam bas.
Pricekajte malo, nas je red sada, vi ste tek odnedavno u vrhu, ucite malo prvo kako se to radi, pa onda, ev dogodine recimo.

...Život za Široki...
STa je to bilo na Malti? Je li to bilo fajta sa manijacima?
Ti si se već osigurao, jel`de? Ako dobije Široki odmah im je pustio Zrinjski ??!!! Ako pobjedi Zrinjski reći ćeš vjerojatno da smo kupili sudce!FK Sarajevo je napisao/la: A jesi razmisljao o tome da im Zrinjski mozda pusti
Na ATV dnevniku su rekli da je kamenovan autobus sa navijacima Borca ali da nema povrijedjenih.Semir_Sa je napisao/la:STa je to bilo na Malti? Je li to bilo fajta sa manijacima?
Predlazem da se zasad zaustavimo na toj informaciji.
Mislim da cemo sa Sarajevom igrati u nedjelju zbog Bajrama....drago mi je zbog toga,bice mnogo vise raje nego da se igra u subotu...
- Психијатрија
- Kontakt:
Јој , јесте ? , $ су ? " $ , " ? ? , $ су ? " $ " ?, $ су ? ... !!!

$ ? ногу ја ' " с & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
-
- Kontakt:
mislim da je bilo suprotno ali ne zanima me" je napisao/la:Јој , јесте ? , $ су ? " $ , " ? ? , $ су ? " $ " ?, $ су ? ... !!!![]()
![]()

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/4 ... Borca.html
jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna
a na sta je spalo navijanje kad hordasi podrzavaju i vjeruju najljucim gradskim rivalima "sarajevskim mangupima"Adnan_hz-sa je napisao/la: mislim da je bilo suprotno ali ne zanima me![]()
![]()

Treci put castimo
- Психијатрија
- Kontakt:
tatamata je napisao/la:a na sta je spalo navijanje kad hordasi podrzavaju i vjeruju najljucim gradskim rivalima "sarajevskim mangupima"Adnan_hz-sa je napisao/la: mislim da je bilo suprotno ali ne zanima me![]()
![]()
$ & , ? ? на она ствар ... ае - о & " (& & ' се & ' расправу) , & је $ $ , % је " ... !!!
- prijeratni mangup
- Kontakt:
glupost je pisati o tome da HORDE ZLA podrzavaju gradskog rivala ,desilo se sta se desilo i to je to
- Психијатрија
- Kontakt:
Ај & , Ај ? & ... !!!
na sajtu lesinara upravo objavljene slike sa grbavice pa ako nekoga zanima moze otici pogledati kako je izgledalo....
Zašto to Široki nebi dobio Zrinski u Mostaru, pogledajte tradiciju da Široki dosta cesto osvaja bodove dole, a imat ce i podršku navijaca dole, jel do Mostara je 15 minuta voznje.Dole je Široki kompletan i bez ozljedjenih igraca, a uz to je puno kvalitetnija ekipa.Dok kod Zrinskog nedostaje nekoliko kvalitenih igraca.Široki dole mora ici na pobjedu , a ako i neuspije nece biti nikakva tragedija.
Cekaj....zar zrinjski moze izgubiti u mostaru?
kad se to zadnji put desilo?
moram priznati da je to da zrinjski moze izgubiti u mostaru za mene novost...
mi prosle godine kad je zrinjski bio prvak izjednacimo na 2-2,krenemo po pobjedu a sudija iz sirokog brijega pokaza na penal za zrinjski...na stadionu ljudi se zgledaju,nikome nista nije jasno.....
mi prosle godine kad je zrinjski bio prvak izjednacimo na 2-2,krenemo po pobjedu a sudija iz sirokog brijega pokaza na penal za zrinjski...na stadionu ljudi se zgledaju,nikome nista nije jasno.....
- Психијатрија
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:Cekaj....zar zrinjski moze izgubiti u mostaru?
' " , " је - " " , " је " & , " то " знају .... !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.