Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
baš je uredu naziv 

- Carragher23
- Kontakt:
za navijace Liverpoola Anfield ce uvijek biti Anfield ma kakvo god ime oni njemu davali i mijenjali a ko god je spreman uloziti novce u pojacanja i u klub uvijek je dobrodosao pa bio to amerikanac, rus, kinez, japanac nije bitno samo neka ulaze jer bez novca nema ni pobjeda, LP a i ostalih trofejaneo je napisao/la:Zamisli pocinje domaca utakmice Liverpoola i komentator govori :" Dobro dosli na stadion Liverpoola, poznati"
![]()
LIVERPOOL FC
Neke stvari su svetinja i novac ih ne bi trebao zanimati. Po toj logici mogu i ine kluba prodati
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Pa što onda navijači osnovaše F.C. United? Što ne vratite zelenožute dresove? Ima milion pitanja, a nikakvih odgovora.neo je napisao/la:Neke stvari su svetinja i novac ih ne bi trebao zanimati. Po toj logici mogu i ine kluba prodati
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
"Novi engleski šampion Liverpool danas, u okviru zadnjeg kola, na OOREDOO ARENI dočekuje Manchester United kojem je potrebna pobjeda za plasman u Ligu prvaka."
Mnogo bolje zvuči nego:
"Manchester United, koji je prije 5 kola osigurao 23. naslov engleskog prvaka, danas gostuje na Anfieldu gdje će ih dočekati Liverpool kojem je potrebna pobjeda da bi osigurali kvalifikacije za Europa Ligu ukoliko u finalu FA kupa budu igrali City i Chelsea koji su već osigurali plasman u evropska takmičenja."
Samo nisam shvatio da li bi sponzorski ugovor bio potpisan nakon što što istekne postojeći sa Standardom, što je tek za 18 mjeseci, ili odmah?
Treba iskoristiti ispadanje QPR-a. Ima tamo dosta igrača koji bi nas mogli pojačati (Remy, Samba, Mbia, Diakite)
Mnogo bolje zvuči nego:
"Manchester United, koji je prije 5 kola osigurao 23. naslov engleskog prvaka, danas gostuje na Anfieldu gdje će ih dočekati Liverpool kojem je potrebna pobjeda da bi osigurali kvalifikacije za Europa Ligu ukoliko u finalu FA kupa budu igrali City i Chelsea koji su već osigurali plasman u evropska takmičenja."
Samo nisam shvatio da li bi sponzorski ugovor bio potpisan nakon što što istekne postojeći sa Standardom, što je tek za 18 mjeseci, ili odmah?
Treba iskoristiti ispadanje QPR-a. Ima tamo dosta igrača koji bi nas mogli pojačati (Remy, Samba, Mbia, Diakite)
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Stadion UREDU, nice (Y) 

Evo BvB blizu dovođenja De Bruynea, koji će vjerovatno doći kao zamjena za Gotzea, što bi trebalo da znači da odustaju od Erikssena. Ja bih volio Erikssena i Ben Arfu da dovedemo.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Ooredoo Anfield
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ipak mislim da će se vratiti Ericsenu. Moramo biti ambiciozniji.hanniz je napisao/la:Evo BvB blizu dovođenja De Bruynea, koji će vjerovatno doći kao zamjena za Gotzea, što bi trebalo da znači da odustaju od Erikssena. Ja bih volio Erikssena i Ben Arfu da dovedemo.

Rizo de pojasni malo ovo za Fair play,posto ce Arsenal direkt u LP zar ne bi drugi sa te tabele trebao u EL il LP?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
__________Reina__________OTNYS_YNWA je napisao/la:Ipak mislim da će se vratiti Ericsenu. Moramo biti ambiciozniji.hanniz je napisao/la:Evo BvB blizu dovođenja De Bruynea, koji će vjerovatno doći kao zamjena za Gotzea, što bi trebalo da znači da odustaju od Erikssena. Ja bih volio Erikssena i Ben Arfu da dovedemo.
Glen__Skrtel__Agger__Enrique
__________Leiva__________
_____Gerrard___Erikssen___
BenArfa___Sturridge___Cout
Čak i bez Suleta ovo dobro izgleda.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Mi idemo u kvalifikacije za EPLOtelo je napisao/la:Rizo de pojasni malo ovo za Fair play,posto ce Arsenal direkt u LP zar ne bi drugi sa te tabele trebao u EL il LP?

EPL je kod tebe Europa League il?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- donCorleone1892
- Kontakt:
Dobra je nakohanniz je napisao/la:__________Reina__________OTNYS_YNWA je napisao/la:Ipak mislim da će se vratiti Ericsenu. Moramo biti ambiciozniji.hanniz je napisao/la:Evo BvB blizu dovođenja De Bruynea, koji će vjerovatno doći kao zamjena za Gotzea, što bi trebalo da znači da odustaju od Erikssena. Ja bih volio Erikssena i Ben Arfu da dovedemo.
Glen__Skrtel__Agger__Enrique
__________Leiva__________
_____Gerrard___Erikssen___
BenArfa___Sturridge___Cout
Čak i bez Suleta ovo dobro izgleda.+ Neki novi štoper umjesto Martina.

- BeyKopites
- Kontakt:
Pa dobro pitanjeOtelo je napisao/la:EPL je kod tebe Europa League il?

Ja bih vala volio da igramo EpL pa makar mi kapiten na utakmicama bio i Connor Coady

Kad ne možemo Liverpool gledati utorkom i srijedom, utješna nagrada nek bude da ih gledamo četvrtkom

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
http://p3.no/humor/hungry-suarez/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo malo da ubijete vrijeme
Evo malo da ubijete vrijeme

Ja se navikao da je EPL-Engleska Premier Liga a EL-Europska Liga 

Svake godine UEFA nagrađuje 3 lige sa po jednim mjestom u EL. Uslov za to jeste da te lige budu meu prva 3 mjesta po Fai Play-u. UEFA ovu rang listu objavljuje svako 6 mjeseci, a trenutno je Premiership na četvrtom mjestu. Pretežno ove nagrade dobijaju zemlje Skandinavije.Otelo je napisao/la:Rizo de pojasni malo ovo za Fair play,posto ce Arsenal direkt u LP zar ne bi drugi sa te tabele trebao u EL il LP?
Prema fair playu u Premiershipu, Liverpool je na drugom mjestu iza Arsenala. Međutim, sve i da Liverpool dobije tu nagradu, idioti iz kluba će je odbiti jer su već ozvaničili i zakazali prijateljske utakmice u vrijeme odigravanja kvalifikacija za EL.
Sve u svemu, mnogi ne znaju da od naredne sezone, osvajač EL, će kao nagradu dobiti zagarantovano mjesto u LP. Sa amatareskim trenerom Rodgersom na klupi, to nikad nećemo doživjeti preko tabele Premiershipa, pa je EL jedinstvena prilika da se domognemo LP.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ma ja mislio sam Europa Liga..BeyKopites je napisao/la:Pa dobro pitanjeOtelo je napisao/la:EPL je kod tebe Europa League il?EPL - valjda znači EuroPa League
Ja bih vala volio da igramo EpL pa makar mi kapiten na utakmicama bio i Connor CoadyZnači, neke kombinovane sastave i udri, nešto slično je bilo i ove sezone.
Kad ne možemo Liverpool gledati utorkom i srijedom, utješna nagrada nek bude da ih gledamo četvrtkom
Ništa ove sezone nam se širi 1. sastav i klupa tako da će Rodgers imati solidnog izbora. Koristiti 2. sastav za kvalifikaciju, kada udjemo aBd u grupnoj fazi koristit 2. sastav kad se može al ne pretjerivat i onda osmina finala polufinale ako udju

Rizo hvala
Mozda i ne odbiju,sta znas
Mozda i ne odbiju,sta znas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.