FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GAL
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la GAL » 27 apr 2013, 22:45

roy_makaay je napisao/la:Ja da sam na Juppovom mjestu ja bih na Nou Campu pustio Gustava s lanca :mrgreen: ,jest da i njemu prijeti suspenzija al' manja je šteta nego da Martinez propusti finale,a Gustavo je baš skovan za ovakvih utakmica najbolji primjer je prošlogodišnje polufinale u Madridu.Gustavo je propustio i finale dahoam i nekako mi je žao i pomisliti da propusti i ovogodišnje al' on je takav tip, koji se u potpunosti podređuje klubu.

ako bude domuz u finalu bolje je da martinez bude u toj tekmi ,ako real gusta,ne znam imamo veliki kapital pred revans u slucaju postignutog gola jup bi trebao izvesti dantea ,lama ,ako bude martinez igrao njega svinju ne moze jer je on alf i omega sredine on je taj koji kordinira sve ,metnuti gustu mada sam siguran da ce jedan od dvojice gusta ili martinez popiti zute to je neminovno ako barca bude grizla nenormalno na pocetku ,e ako se da radni gol spustiti malo loptu popustati umjerno ,ali ne previse ,istina je da bi tada barca morala metnuti 6 komad sto je tesko ali u slucaju nekog veceg opustanja mogli bi se mozda dovesti u situaciju da strahujemo ko protiv arsenala na areni tako hladne glave i pametno pa sta bude neko ce sigurno propustiti finale,daj boze da grijesim ,ali barca ide na sve ili nista + udija ako bude malo naklonjen njima bice u svakom slucaju vruce.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 apr 2013, 22:53

Nama itekako ide u prilog to sto ove sezone u Ligi prvaka smo u svakoj utakmici u gostima postigli bar jedan komad, protiv Batea 1, Lillea 1, Valencia 1,Arsenal 3, Juventus 2 , Barcelona ? :D

Kontate :) i prosle sezone Realu,zadavali smo prethodnih sezona i ekipama kao sto je Manchester United :D sta da vam kazem, zabijamo tamo barem 2 komada :)
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 apr 2013, 22:58

Sta vam je raja, nema zime za nas. 8-)

U srijedu malo rostilja preko dana, a navecer dok se to sve disperguje gledamo novu rapsodiju Bavarskih krvlolocnika. :twisted:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 apr 2013, 23:02

schweinsteiger je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Sudkurve Munchen-Geboren 1972 gestorben 27.04. 2013 :(
I ja sam isto vidio na njihovoj facebook stranici.Je l' mi mozes objasnit' u 2-3 recenice zasto,citao sam po komentarima,ali prevod na google translate je skroz konfuzan :?
Problem je u tome sto odbor zeli napraviti vise sigurnosnih provjera na stadionu i zbog toga sve manje ultrasa dolazi na juznu tribinu kao znak protesta protiv navijaca.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 apr 2013, 04:21

U ove jutarnje sate razmisljam kako da nasa svetinja Bayo ne bude osakacen u mecu protiv Uefalone,(a znam da hoce), uprkos mojim zeljama i mnogih od vas da Jupp nece ubaciti igrace kojima prijeti suspenzija nazalost izgleda da Jupp krece u srijedu sa najjacim.
Izjava Juppa:
Jupp Heynckes: "Iako nekim igračima prijeti opasnost da propuste finale Lige prvaka ja ću protiv Barcelone izvesti najbolju moguću momčad. Igrači samo moraju igrati vrlo disciplinirano, bez nepotrebnih prekršaja i ne smiju sebi dopustiti da nas isprovociraju."

Lijepo je to Jupponja rekao ali imam osjecaj da u finale prolazimo desetkovani,ko god bude sudio u srijedu ne pise nam se dobro ;)

Ocekujem desetkovanje Bayerna pred finale,ne znam zasto tako mislim ali imam predosjecaj.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 28 apr 2013, 08:25

slazem se @anelbavarac da će bayern najmanje bez dvojice prvotimaca igrati u finalu ali to je neizbježno, shvatam Jupp-a jer, ko bi mu mogao halaliti za eventualni fail sa kombinovanim sastavom u Barceloni, ovako šta nad dragi Allah daa :) ako izdrzimo 45 min bez primljenog pogotka ili još bolje, ako zabijemo barem jedan, na poluvremenu izvršiti 2 zamjene da se spasi šta može, jer vršiti 3 zamjene bi bilo veoma veoma rizično, et ja se nadam da Busqets neće biti nominovan za oskara nakon ovog meča u srijedu :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 apr 2013, 15:54

Je li određen sudija i nama za srijedu :?:

Ako nije koga očekivati Čakir,Proenca,Skomina,Rocci,Rizzoli,neko drugi :?:

Mislim da nema puno brige okožutih kartona momci će pametno odigrati bez žutih i nema padanja na provokacije ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 apr 2013, 16:34

Ja bi volio Talijana 8-)

Ljudima lijeno izvaditi žuti karton iz džepa. Disciplinarno baš kao što reče Yupp i neće biti problema.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 apr 2013, 19:01

bavarci bavarci ajmo svi u glas uli hoeness pusi kuratz nas 8-)

Sudkurve Munchen R.I.P. :(
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 apr 2013, 01:29

Ukoliko je suditi prema pisanjima medija u Njemackoj UH ce 6.Maja ostati bez funkcije u Bayernu nakon sjednice Nadzornog odbora kluba...Audi, Telekom i Adidas se zalazu za novo rijesenje na toj funkciji, kako zbog afere UH ne bi ispastao imidz Bayerna. Kao novo moguce rijesenje se spominje bivsi Premijer Bavarske Edmund Stoiber.
Velika je steta sto ce UH-u ovisnost o kockanju upropastiti cijelu karijeru koja je bila i vise nego uspjesna na svim poljima.

Inace Kaiser je preko BILD-a upozorio igrace Bayerna da budu spremni na sve u Barceloni, cak i na prljave radnje pojednih igraca na terenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 apr 2013, 01:35

A ja Hoenessa lopovčića malog. :P
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 apr 2013, 01:37

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 29 apr 2013, 01:45

amerosm je napisao/la:Ukoliko je suditi prema pisanjima medija u Njemackoj UH ce 6.Maja ostati bez funkcije u Bayernu nakon sjednice Nadzornog odbora kluba...Audi, Telekom i Adidas se zalazu za novo rijesenje na toj funkciji, kako zbog afere UH ne bi ispastao imidz Bayerna.
Da, juce sam i ja dosao do te informacije, da su clanovi nadzornog odbora Bayerna koji su tu ispred Audia i Adidasa, trazili da UH privremeno odstupi sa funkcije predsjednika u Bayernu.

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 29 apr 2013, 11:01

Nemoj da nas zabrinjavaju ove opasnosti od žutih kartona, svaki igrač za sebe zna kako da se ponaša. Nije niko lud da pravi gluposti i propusti finale LP...nadam se da neće biti potrebe za jačim startovima i da ćemo ovo završit već na poluvremenu. Posle može i koja zamjena... :D

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 29 apr 2013, 11:08

roy_makaay je napisao/la:Ja da sam na Juppovom mjestu ja bih na Nou Campu pustio Gustava s lanca :mrgreen: ,jest da i njemu prijeti suspenzija al' manja je šteta nego da Martinez propusti finale,a Gustavo je baš skovan za ovakvih utakmica najbolji primjer je prošlogodišnje polufinale u Madridu.Gustavo je propustio i finale dahoam i nekako mi je žao i pomisliti da propusti i ovogodišnje al' on je takav tip, koji se u potpunosti podređuje klubu.
Možda je čak pametnije da rizikujemo Gustava za Martineza, jbg Martinez je baš ono što nam je nedostajalo prošlo finale...čovjek je pobjednički mentalitet.

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 29 apr 2013, 11:24

Ne moze se Barca zaustaviti bez ostrijih startova.
Treba patuljcima pokazati da je Švabo babo i da Tika - Taka ne radi protiv Bayerna.

Svaki start muski u kost, tipa Martinez vs Iniesta, Messi vs 'Steiger
U finalu pobjedjujemo Domuz sa drugom postavom ako treba.
Zutalje treba spustiti na zemlju i pokazati da Bavarski Blietzkrieg najbolje protiv Poljaka djeluje.

Ova se fantasticna generacija ne smije pamtiti kao gubitnicka.

BAYERN IMA POBJEDNICKI MENTALITET I NE SMIJEMO IMATI VISE PORAZA NEGO POBJEDA U FINALU

mia san mia se ponosno izgovara
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 apr 2013, 11:37

Jeli ovo nam određen Skomina da sudi u srijedu :?:
Valjda će biti dobar i nepasti pod pritisak babalone ;)

statistika Skomine nama jednom sudio 2009 protiv Macabi Hife
http://worldreferee.com/site/copy.php?linkID=522" onclick="window.open(this.href);return false;

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 apr 2013, 12:00

SAD I ZVANIČNO

http://www.spox.com/de/sport/fussball/c ... elona.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 apr 2013, 13:36

U slucaju da postignemo rani gol, zuti kartoni nas ne bi trebali brinuti, mislim da bi cisti prosli u finale. U slucaju da primimo gol u ranoj fazi utakmice, moglo bi nas skupo kostati u smislu igrackog kadra za finale.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 apr 2013, 13:40

A jel taj dan stvarno padala kisa u Munchenu ili se iskoristila Mourinhova taktika ? :?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.