Opet ponavljam, šta vas sve to čudi ? Historija je učiteljica života.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ako je to istina, treba Bikija u A tim podhitno, da ga Spaha malo odgoji sa dvije vaspitnopopravne.Cartman je napisao/la:Pa kakve su to picke u mladoj tolerisale to?voltron30 je napisao/la:To u vezi Bilbije je bila javna tajna, što ti može potvrditi bilo koji mladi reprezntativac. (ja lično čuo od jednog) Meni se on više ne sviđa zbog onog seljačkog mentaliteta, što je večeras i potvrdio.![]()
Lik je se uvijek borio maksimalno i cinio mi se normalan u izjavama, i on i familija mu. Ali eto, nista me ne cudi.
Kolasinac ubjedljivo najlosiji na terenu... ne znam jesmol mi istu utakmicu gledali... Bolju ocjenu imao Adler i ako je primio 4 golaKOLASINAC je napisao/la:bravo momciluko na uspjesnu utakmicu protiv hamburga
rusilac je imo jednu vrhunsku utakmicu protiv hamburga majstorcina nema sta dobio je drugu najbolju ocjenu posle huntelara i mogu slobodno reci da je sa alabom najtalentovani mladi lijevi bek bundeslige
imacemo strasnu odbranu sljedece sezone mujdza bicakcic spahic kolasinac pogotovo seo RUSILAC
momak je legenda
Ma dobit ce on poziv kad i rusilac, pojest ce ga Seo za dorucak sa sudzukom.bhsport je napisao/la:Ako je to istina, treba Bikija u A tim podhitno, da ga Spaha malo odgoji sa dvije vaspitnopopravne.Cartman je napisao/la:Pa kakve su to picke u mladoj tolerisale to?voltron30 je napisao/la:To u vezi Bilbije je bila javna tajna, što ti može potvrditi bilo koji mladi reprezntativac. (ja lično čuo od jednog) Meni se on više ne sviđa zbog onog seljačkog mentaliteta, što je večeras i potvrdio.![]()
Lik je se uvijek borio maksimalno i cinio mi se normalan u izjavama, i on i familija mu. Ali eto, nista me ne cudi.
AeGon099 je napisao/la:+1Adi_Zepce je napisao/la:Moze i meni.Zanima me basvoltron30 je napisao/la:@Cartman
Imaš PP.
haj kud svi Turci tu i mali MujoL-Train je napisao/la:posalji i meni,kad su vec svi navalili
L-Train je napisao/la:posalji i meni,kad su vec svi navalili
inace momak je legendaKOLASINAC je napisao/la:ko ne slusa seo ga uhvati za uho
Ovo nemogu a da ne porkomentarisem. Pa covjece jesil ti ikad gledao Spansku repku u kojoj najmanje pola repreznetativaca mrzi Spaniju (Katalonci, Baskici, Andaluzani), koji nemaju teksta himne kao ni mi, gdje vecina igraca stoji pognute glave pri intoniranju himne, al zato igraju fatastican fudbal i ginu na terenu e to nama treba a ne neko ko ce drzati ruku na srcu i pjevati jedna si jedina a onda se kurcit po terenu.Cartman je napisao/la:Znaci dobili smo i mi svoju verziju konflikta izmedju Suareza i Evre. Samo sto u nas nema 100 kamera i ozbiljnog saveza, tako da ce ovo proc nekaznjeno vjerovatno. Ali sad se barem zna kakav je Bilbija, nakon poruke sto mi je poslao voltron i nakon sto sam vidio Adilovica kako to govori, vjerujem Adilovicu 90%.
Kako god, nijedan vjerovatno nije za A-repke, ali ovo bi trebalo zatvorit vrata Bilbiji za sva vremena. Zato kazem, treba ponovo uvest da se stavlja ruka na srce za vrijeme himne, pa da se vidi sta je sta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.