roy_makaay je napisao/la:Ja da sam na Juppovom mjestu ja bih na Nou Campu pustio Gustava s lanca,jest da i njemu prijeti suspenzija al' manja je šteta nego da Martinez propusti finale,a Gustavo je baš skovan za ovakvih utakmica najbolji primjer je prošlogodišnje polufinale u Madridu.Gustavo je propustio i finale dahoam i nekako mi je žao i pomisliti da propusti i ovogodišnje al' on je takav tip, koji se u potpunosti podređuje klubu.
ako bude domuz u finalu bolje je da martinez bude u toj tekmi ,ako real gusta,ne znam imamo veliki kapital pred revans u slucaju postignutog gola jup bi trebao izvesti dantea ,lama ,ako bude martinez igrao njega svinju ne moze jer je on alf i omega sredine on je taj koji kordinira sve ,metnuti gustu mada sam siguran da ce jedan od dvojice gusta ili martinez popiti zute to je neminovno ako barca bude grizla nenormalno na pocetku ,e ako se da radni gol spustiti malo loptu popustati umjerno ,ali ne previse ,istina je da bi tada barca morala metnuti 6 komad sto je tesko ali u slucaju nekog veceg opustanja mogli bi se mozda dovesti u situaciju da strahujemo ko protiv arsenala na areni tako hladne glave i pametno pa sta bude neko ce sigurno propustiti finale,daj boze da grijesim ,ali barca ide na sve ili nista + udija ako bude malo naklonjen njima bice u svakom slucaju vruce.