eh sad je u dureTribalian je napisao/la: hahaha ,j*bi ga ,desava seu svakom slucaju volim ovu temu tako da cu pogledati emisiju ,nesto odmah , nesto malo kasnije.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
eh sad je u dureTribalian je napisao/la: hahaha ,j*bi ga ,desava seu svakom slucaju volim ovu temu tako da cu pogledati emisiju ,nesto odmah , nesto malo kasnije.
Nije Fox Crime nego Fox channellegenda reala je napisao/la:Još novih kanala na Thor-u![]()
Fox Crime HR
Fox Life HR
Cinestar HR
CineStar Action & Thriller Hrvatska
24 Sata TV
11977 H 28000
Digi postaje najjači
bio Fox Crime prva 2-3 dana i jučer ga promjenili u obični FOX vjerovatno je neka greška na trasamahilmo je napisao/la:Nije Fox Crime nego Fox channellegenda reala je napisao/la:Još novih kanala na Thor-u![]()
Fox Crime HR
Fox Life HR
Cinestar HR
CineStar Action & Thriller Hrvatska
24 Sata TV
11977 H 28000
Digi postaje najjači
raždeGoanonimni je napisao/la:gdje ti živiš ?
dostupan je u Sarajevu, Mostaru, Visokom, Zenici, Kiseljaku, Konjicu i to je to, koliko ja znam...
Kod mene je Moja TV full (net, kanali, tel), pa bih rado zamjenio s tim Telemachom, a uz to je dosta jeftinije. Pa zbog tog ne bih uzimao taj Total TV.anonimni je napisao/la:mislim da nisu dostupni tamo, al' ti provjeri za svaki slučaj, ako ne budu, bar pitaj imaju li namjeru da se prošire tamo![]()
ako ne mognu, uzmi Total TV, isti kanali kao kod Telemacha (i još neki FTA), čini mi se da su tu negdje i sa cijenom, a dostupni su u čitavoj BiH čak i u zabitima, o nekim naseljenijim mjestima da i ne govorim, jedina im je mana što nemaju interneta, al' kažu da će ga biti uskoro (ne znam tačno kad)
Mana im je i što idu preko Eutelsata, koji je poznat po slabom signalu, manji vjetar, snijeg i slično opada signalanonimni je napisao/la: jedina im je mana što nemaju interneta, al' kažu da će ga biti uskoro (ne znam tačno kad)
e to već nisam znao jer ih i ne koristim...legenda reala je napisao/la:Mana im je i što idu preko Eutelsata, koji je poznat po slabom signalu, manji vjetar, snijeg i slično opada signalanonimni je napisao/la: jedina im je mana što nemaju interneta, al' kažu da će ga biti uskoro (ne znam tačno kad)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.