lapsuspinki je napisao/la:ako ih dobijemo i Olimpic šampioni smobatman je napisao/la:Izgleda nista od titule na derbiju

Olimpicu se poklanja bod

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
lapsuspinki je napisao/la:ako ih dobijemo i Olimpic šampioni smobatman je napisao/la:Izgleda nista od titule na derbiju
Slazem se. Tri sarajevska kluba u Evropi bi bilo extra. Takodjer mi se visa svidja gledat OlimpiCa nego Borceta u Evropi.DukeOfWellington je napisao/la:Ne bih puno žalio da ovdje Sarajevo dobije, sviđa mi se ideja da Olimpic bude treći, a ako ih dobijemo mi onda svakako pobjedom napadamo titulu.
Da nismo ispustili ona 4 boda na domacim utakmicama protiv nikad losijeg Zrinjskog i Celika koji nije osutao po golu ova utakmica me ne bi zanimala, ali ukoliko Sarajevo dobije moglo bi do kraja biti svega. Kao prvo imaju laksi raspored od nas, a kao drugo eventualna pobjeda na derbiju mi psihicki momentum mogla prebaciti na njihovu stranu, jer nama niko ne garantuje da cemo pobjediti Olimpic naredne sedmice.DukeOfWellington je napisao/la:Ne bih puno žalio da ovdje Sarajevo dobije, sviđa mi se ideja da Olimpic bude treći, a ako ih dobijemo mi onda svakako pobjedom napadamo titulu.
Naravno. Za Sarajevo i Olimpic bih u Europi navijao svim srcem, a za Borac uvijek sa zadrškom, kad čujem one indijance s istoka prevrće mi se u želucu.sajo10 je napisao/la: Sto se tice Sehica mislim da bi mu povratak na Grbavicu godinu, dva dana bio dosta dobar. Vjerujem da bi vratio svoje mjestu u Reprezentaciji takodjer!
Oxidenks je napisao/la:Najluda tema na svijetu.
Komsije vode i odmah upitna titula HAHAHAH
Bas tako a na kraju krajeva super bi bilo da pite uzmu ovoOxidenks je napisao/la:Najluda tema na svijetu.
Sto je najveca razlika izmedju nas i njh.. Oni ako dobiju ovu utakmicu, opet ce biti prvaci Svemira.. Mi, iako imamo 10 bodova prednosti (7 ako pobjede), opet cvrsto stojimo na zemlji i znamo da se jos treba odigrati nekoliko kola prije nego zakljucimo tituli..Oxidenks je napisao/la:Najluda tema na svijetu.
mozda vode al ne bi rekao da ce pobijeditiOxidenks je napisao/la:Najluda tema na svijetu.
sajo10 je napisao/la:Hahaha jel ono Borcevci pjevaju "Yebat ce vas Zeljo u dupe!"???![]()
![]()
Upravo sad ja to htjedoh pitati. Ali izgleda da jeste.sajo10 je napisao/la:Hahaha jel ono Borcevci pjevaju "Yebat ce vas Zeljo u dupe!"???![]()
![]()
DukeOfWellington je napisao/la:Evo i tog famoznog glam blama:
[youtube][/youtube]
pa to i jest onkatzenbrummen je napisao/la:Sto je najveca razlika izmedju nas i njh.. Oni ako dobiju ovu utakmicu, opet ce biti prvaci Svemira.. Mi, iako imamo 10 bodova prednosti (7 ako pobjede), opet cvrsto stojimo na zemlji i znamo da se jos treba odigrati nekoliko kola prije nego zakljucimo tituli..Oxidenks je napisao/la:Najluda tema na svijetu.
Ti me podsjecas na onog Aldina sto je donedavno minir'o citav forum svojim bombama i uvjerenjima..