Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne znam zašto se uopšte postavljala slika. Mišljenja sam da se ne trebamo hvaliti igračima nego klubom, tačnije uspjesima kluba.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- youngredcomps
- Kontakt:
najludje mi je bilo kad su govorili da je kagawa bolji od hazardaOzren je napisao/la:Tako ti je to, uvijek pokusavaju da porede Silvu s Matom, Kagawu sa Hazardom, a sad dodje na red i OscarTweeds_10 je napisao/la:Zato Oscar ima 6 golova u 6 utkmakica Lige prvaka.

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
cudi me da ih sad nema da nesto pisu za oscara 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
taaaaa će Oscar, Cou zvijer.
Samo nek nema problema sa povredama, baš kao i Borini. Sljedeće sezone Italijan u špici u prvom timu.

- youngredcomps
- Kontakt:
http://gerrard8fanpage.lockerdome.com/a ... /107414410" onclick="window.open(this.href);return false;
evo pojacanjaaaa
evo pojacanjaaaa
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo da se riješiti ovih američkih govana
Interesantno, 14 clean sheetova i 67 postignutih golova, a sedmo mjesto?
Šteta.
Ja, oTaj rad.
http://t.co/k0fCuRP7YJ" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja, oTaj rad.

http://t.co/k0fCuRP7YJ" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Svaka čast Suarezu.
Liverpool FC @LFC
PFA Team of the Year: De Gea; Zabaleta, Ferdinand, Vertongen, Baines; Hazard, Mata, Carrick, Bale; Van Persie, Suarez.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Znači ipak se ide po Remya da se pokrije dok nema SuarezaLiverpool are ready to make an £8m bid for QPR striker Loic Remy as Brendan Rodgers looks to strengthen his Anfield attack according to the Daily Express.

Treba iskoristiti ispadanje qpr-a pa dovesti Remya.Ove sezone 10 utakmica u EPL i 5 golova.I u tih 10 utakmica je uspjeo da postane najbolji strijelac kluba
Nego Reina ima dobre sanse da po cetrvti put uzme Golden Glove
sta ti je

sta ti je

Sve više i više se spominje da će nam Qatarska firma biti novi sponzor. Koliko e novca donijeti ne znam, ali će biti puno više nego kod Standarda, a oni klubu trenutno plaćaju 20 miliona funti godišnje.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
qatar telecomHenderson je napisao/la:Sve više i više se spominje da će nam Qatarska firma biti novi sponzor. Koliko e novca donijeti ne znam, ali će biti puno više nego kod Standarda, a oni klubu trenutno plaćaju 20 miliona funti godišnje.
You are someone else I am still right here
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... d-in-table" onclick="window.open(this.href);return false;RA. je napisao/la:Treba iskoristiti ispadanje qpr-a pa dovesti Remya.Ove sezone 10 utakmica u EPL i 5 golova.I u tih 10 utakmica je uspjeo da postane najbolji strijelac kluba![]()
sta ti je
reina 12 (preostale jos 4 utakmice)
cech 13 (jos 5)
hart 15 (jos 5)
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- donCorleone1892
- Kontakt:
- donCorleone1892
- Kontakt:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2RnWqlMZv
jel to sad ista firma Ooredo i Qatar Foundation ?!
jel to sad ista firma Ooredo i Qatar Foundation ?!
Zamisli pocinje domaca utakmice Liverpoola i komentator govori :" Dobro dosli na stadion Liverpoola, poznati
"

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Da hoce doci remy, napad: remy-staridz, treba jos pojacat vezni jer smo tu najtanji, dovesto nekog dobrog stopera
- donCorleone1892
- Kontakt:
šta ima falineo je napisao/la:Zamisli pocinje domaca utakmice Liverpoola i komentator govori :" Dobro dosli na stadion Liverpoola, poznati"
![]()

nakon reine, evo i agger i skrtel se bacili u glumacke vode
Liverpool defenders Martin Skrtel & Daniel Agger make an appearance in Iron Man 3!
Two Liverpool defenders in Iron Man 3, one of the biggest movies of the year, this is some decent marketing for the Merseyside giants.
The clip in question comes from Liverpool’s 4-1 victory over Chelsea in May last year, when Anfield saw one of the finest victories of the campaign.
There are of course many connections between Liverpool and some of the most famous film and TV stars on the planet.
The likes of Samuel L. Jackson, Daniel Craig and Jon Oliver (Daily Show) are all Liverpool fans…
Liverpool defenders Martin Skrtel & Daniel Agger make an appearance in Iron Man 3!
Two Liverpool defenders in Iron Man 3, one of the biggest movies of the year, this is some decent marketing for the Merseyside giants.
The clip in question comes from Liverpool’s 4-1 victory over Chelsea in May last year, when Anfield saw one of the finest victories of the campaign.
There are of course many connections between Liverpool and some of the most famous film and TV stars on the planet.
The likes of Samuel L. Jackson, Daniel Craig and Jon Oliver (Daily Show) are all Liverpool fans…
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.