AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
http://88.80.5.80/w00t/20130427/vv517bd ... 69778.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Unica grande amore
OSVALDO majstor
voljeli ga mi ne voljeli, on se nadavao lijepih golova za Romu,a svakako boljeg napadača i nemamo, Destro mora još pure jesti
Tottija i Lamelu ne kontam kao napadače
Ovaj Lamela ako nastavi ovako (tek mu 20god.) za 5god. će biti najbolji igrač na svijetu

Ovaj Lamela ako nastavi ovako (tek mu 20god.) za 5god. će biti najbolji igrač na svijetu
nastavlja vraga..bio je u katastrofalnoj formi u zadnje vrijeme..ovoj sieni bih i ja dao go
Unica grande amore
Gledo sam skoro svaku utakmicu Rome ove sezone,čak i one pripremne i u potpunosti sam svjestan zašto Romanisti na forumu nesimpatiziraju Osvalda. Ali meni je on nekako drag zbog svog temperamenta,drskosti,karizme, i stvarno daje efektne golove. Još kad mu forma ne bi išla po sistemu toplo-hladno, valjo bi nam Osvaldo idućih 5 godina.
Ljudi recite ovom Balzarettiju da igra lijevog beka, možda mu Andreazoli nije rekao
šalu na stranu,treba pozdraviti Balzacovu želju i borbenost
Ljudi recite ovom Balzarettiju da igra lijevog beka, možda mu Andreazoli nije rekao

Admir_Sa je napisao/la:odlicno je ovo da se sto bolje proda

ma ne moze on..vec sljedecu ce biti katastrofalan..vidjecete
Unica grande amore
-
napustim tekmu u 10. minuti zbog nekih obaveza, vratim se kuci, bacim pogled na livescore

Admir_Sa je napisao/la:odlicno je ovo da se sto bolje proda

Sta je razlog prekida playliste Rominih igraca??
Ja,barem dugo nisam vidio ni od koga muzicku listu...
Ja,barem dugo nisam vidio ni od koga muzicku listu...
imal ko od voih mojih romanista da ne igra ovu ligu dole na forumu, a da bi za moj tim odigrao ova dva kola do kraja prvenstva 

nema potpisa
-
pomogao bih ti ali sam zvanicno na odmoru u divljini od danas do vikenda i necu imati pristup internetu. plus poznavajuci sebe vjerovatno bi i zaboravio na svoje duznosti sto se te lige tice tako da ja definitivno nisam covjek za tvoj tim 
" onclick="window.open(this.href);return false;
prica o legendarnom di bartolomeiu sa engleskim titlovima koju bi svaki cestiti romanista trebao pogledati.
salu na stranu, ni ja nigdje nisam naisao na neku vijest o tome tako da nemam pojma zasto su stali.

" onclick="window.open(this.href);return false;
prica o legendarnom di bartolomeiu sa engleskim titlovima koju bi svaki cestiti romanista trebao pogledati.
zadnji igrac ciju su listu radili je romagnoli sa toliko losim izborom da su momentalno odlucili sahraniti tu ideju o playlistamaLupi je napisao/la:Sta je razlog prekida playliste Rominih igraca??

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
ja tottija vise ovako zamisljam na dan derbija

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnje gostovanje u Firenzi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Zar Pjanic nije suspendovan ?
Samo da ne bude remi danas. Ako mi već ne možemo do trećeg mjesta, a ne možemo, neka bar Fiorentina syebe Milana...
NAPRIJED NARODE!
Meni isto nece biti krivo ako izgubimo,vise bi volio da u lp ide Viola nego AC Penal
embrace the chaos
-
- Kontakt:
Hmmm i meni su Viole draze ali ja gledam nekako drugacije. Vise bi volio da ide Milan kad vec Roma ne ide jer Milan sigurno moze vise dogurati u evropi nego Fiorentina a i to je bolje za talijanski fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.