sekretarice guz... li te ?
antipolitika2 je napisao/la:isto kao i tebi pismenost,procitaj ,pun si mi nesto gramatickih gresaka
Ovo stvarno nisam skontoBlueSharks je napisao/la:antipolitika2 je napisao/la:isto kao i tebi pismenost,procitaj ,pun si mi nesto gramatickih gresaka
![]()
![]()
ja ti recenice...prosto prosirenaantipolitika2 je napisao/la:isto kao i tebi pismenost,procitaj ,pun si mi nesto gramatickih gresaka
Hahahah prosto prosirena bas me nasmija druzerob do bagro je napisao/la:ja ti recenice...prosto prosirenaantipolitika2 je napisao/la:isto kao i tebi pismenost,procitaj ,pun si mi nesto gramatickih gresaka
sekretarice guz... li te ?![]()
ti si haman greskom rodjen
zar vi imate klub i grupu..............jel vam rok grupa il koja jeero je napisao/la:na ovoj temi najvise postova pišu horde i robijaši (ako to oni uopće jesu) ili se lažno predtavljaju
to mi dovoljno govori koliki oni kompleks imaju prema našem klubu i grupi...
dogovor grupa svaka čast nema šta pravi ste navijači
hehehehehhehehe grmilo je bas fino pogotovo kad ste se kuci vracali ko popisanium vuk je napisao/la:pitaj malo istočne mostarce i robijaše što im je ono grmilo jučer u više navrata kroz središte gradova![]()
![]()
sigurno je na nebu grmilo,a vi 100% nisteum vuk je napisao/la:pitaj malo istočne mostarce i robijaše što im je ono grmilo jučer u više navrata kroz središte gradova![]()
![]()
um vuk je napisao/la:pitaj malo istočne mostarce i robijaše što im je ono grmilo jučer u više navrata kroz središte gradova![]()
![]()
bossna je napisao/la:zar vi imate klub i grupu..............jel vam rok grupa il koja jeero je napisao/la:na ovoj temi najvise postova pišu horde i robijaši (ako to oni uopće jesu) ili se lažno predtavljaju
to mi dovoljno govori koliki oni kompleks imaju prema našem klubu i grupi...
dogovor grupa svaka čast nema šta pravi ste navijači
Pusti ljude da žive u turskim mahalama i po šerijatskim zakonima,netrebaju njima klipovi i slike ULTRASA.Nepotrebno ih je stavljati više na ovome forumu i ja sam pogriješio što sam ih stavljao.um vuk je napisao/la:više ljudi u zenici sa solitera posmatralo našu šetnju kroz zenicu,nego što je bilo domaćih gledatelja na tekmi![]()
neka malo..bit će i koji lip i i pokoja sličica![]()
![]()
jos kad kazu da su bili glasniji od nas...pa stvarno ondaFK Sarajevo je napisao/la:Vi na Kosevo necete smjeti ni doci a i na Bilino polje sto dosli samo zato sto nema Robova sto oni bojkotuju
Zaključili smo svi da Nitko od ULTRASA nije bio u Zenici,tako isto da nitko od ULTRASA neće biti i na Koševu.FK Sarajevo je napisao/la:Vi na Kosevo necete smjeti ni doci a i na Bilino polje sto dosli samo zato sto nema Robova sto oni bojkotuju
Bilo vas 40 u Zenici a Hordi na B.B bilo 200ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Zaključili smo svi da Nitko od ULTRASA nije bio u Zenici,tako isto da nitko od ULTRASA neće biti i na Koševu.FK Sarajevo je napisao/la:Vi na Kosevo necete smjeti ni doci a i na Bilino polje sto dosli samo zato sto nema Robova sto oni bojkotuju![]()
![]()
Nije mi jasno kuda vodiš ovu raspravu,kažem nitko od navijača ZRINJE nije bio u Zenici i točka.FK Sarajevo je napisao/la:Bilo vas 40 u Zenici a Hordi na B.B bilo 200ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Zaključili smo svi da Nitko od ULTRASA nije bio u Zenici,tako isto da nitko od ULTRASA neće biti i na Koševu.FK Sarajevo je napisao/la:Vi na Kosevo necete smjeti ni doci a i na Bilino polje sto dosli samo zato sto nema Robova sto oni bojkotuju![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.