FK Radnički Lukavac

samolukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la samolukavac » 28 apr 2013, 11:57

Sudac Jakupović je stigao u Lukavac, došao je on juče još izgleda jer je bio na utakmici u Gračanici sa ovim ostalim iz Bihaća odakle je i on, a Vitežana još nema oni su u putu izgleda, a čini mi se i igrači Jedinstva su ostali danas u Lukavcu da odgledaju derbi kola........:)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 28 apr 2013, 12:56

Igrači Viteza stigli su sinoć, prespavali su u hotelu Senad od Bosne.

Danas igramo u ovoj formaciji:
Lugi
Mirhad Šuba Jusufović Borogovac
Tasić Jaha Giga Jare
Redža Mace

Na klupi: Misi, Mitrović, Bektić, Kuduzović, Madže i Halilagić

Dosta izmjenjen sastav, veliki hendikep što ne igra Truma, Sloma, Gogić i Džanić.

Zadovoljan i minimalnom pobjedom.

SVI NA JOŠIK.
1921
1989

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 28 apr 2013, 13:05

VolimRadnicki je napisao/la:Igrači Viteza stigli su sinoć, prespavali su u hotelu Senad od Bosne.

Danas igramo u ovoj formaciji:
Lugi
Mirhad Šuba Jusufović Borogovac
Tasić Jaha Giga Jare
Redža Mace

Na klupi: Misi, Mitrović, Bektić, Kuduzović, Madže i Halilagić

Dosta izmjenjen sastav, veliki hendikep što ne igra Truma, Sloma, Gogić i Džanić.

Zadovoljan i minimalnom pobjedom.

SVI NA JOŠIK.
koji Bektic ???
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 28 apr 2013, 13:07

SRETNO DANAS DO POBJEDE I AKO BOG DA DOGODINE U PREMIJERI ZAJEDNO S NAMA
POZDRAV OD RED DRAGONSA GRADACAC

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 28 apr 2013, 13:12

Mali Eldar Bektić, ne znam ni ja otkud on tu al već duže vrijeme trenira sa prvom ekipom.
1921
1989

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 13:17

Bas sam htio napisati da smo stigli jucer u Lukavac,samo je igracima zabranjen izlaz iz hotela bio :D

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 28 apr 2013, 13:19

nkvitez je napisao/la:Bas sam htio napisati da smo stigli jucer u Lukavac,samo je igracima zabranjen izlaz iz hotela bio :D
Vi ste danas kompletni?
1921
1989

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 28 apr 2013, 13:26

Očekujem dobru tekmu danas u Lukavcu
Komšije nek vam je sretno.

Sportski pozdrav iz Tz
tuzlanska Sloboda

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 14:04

VolimRadnicki je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:Bas sam htio napisati da smo stigli jucer u Lukavac,samo je igracima zabranjen izlaz iz hotela bio :D
Vi ste danas kompletni?

Kompletni smo,jedino je upitan nastup Jurčevića.nece se znati do pocetka utakmice same hoce li igrati :)

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 28 apr 2013, 14:08

nkvitez je napisao/la:
Vi ste danas kompletni?

Kompletni smo,jedino je upitan nastup Jurčevića.nece se znati do pocetka utakmice same hoce li igrati :)
nemoj da mi brisete post...nista lose nisam reko....samo sam spomeno mladena jurcevica i banovicki ugalj......molim

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 28 apr 2013, 14:14

nkvitez je napisao/la:
Vi ste danas kompletni?

nego zasto nema prijatelja jurcevica....ako nije tajna... :lol: ?

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 28 apr 2013, 14:16

kakva atmosfera u gradu auuuu, izades na 15 minuta iz stana i shvatis da se samo prica o tekmi koda sutra ne postoji, samo se misli o Josiku i utakmici, sioxi najavljuju spektakl.. valja i meni malo sa drustvom se zagrijat pa na tekmu... valjda sljedeci put kad budem pisao post to bude o Radnickom koji je prvi na tableli ;) ;)
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 14:17

Kompletni smo,jedino je upitan nastup Jurčevića.nece se znati do pocetka utakmice same hoce li igrati :)[/quote]
nego zasto nema prijatelja jurcevica....ako nije tajna... :lol: ?[/quote]

Ozlijeden,zadnja loza ga **** malo,nije igrao u Bihacu :) valjda je zalijecio nekako pa da nastupi danas,bitan je igrac :D i de odgovori na poruku ;)

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 28 apr 2013, 14:22

nkvitez je napisao/la:Kompletni smo,jedino je upitan nastup Jurčevića.nece se znati do pocetka utakmice same hoce li igrati :)
nego zasto nema prijatelja jurcevica....ako nije tajna... :lol: ?[/quote]

Ozlijeden,zadnja loza ga **** malo,nije igrao u Bihacu :) valjda je zalijecio nekako pa da nastupi danas,bitan je igrac :D i de odgovori na poruku ;)[/quote]
odgovorio....:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 apr 2013, 14:24

Mislim da to nije taj Jurčević. Onaj za kojeg se priča da je utakmicu "prodao za ćumur" je sada sudija i čini mi se da nam je u jednoj utakmici na Jošiku bio pomoćni sudija.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 28 apr 2013, 14:26

Zoom088 je napisao/la:Mislim da to nije taj Jurčević. Onaj za kojeg se priča da je utakmicu "prodao za ćumur" je sada sudija i čini mi se da nam je u jednoj utakmici na Jošiku bio pomoćni sudija.
ocajnicki zelim da to nije taj jurcevic..... ;)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 14:29

Zoom088 je napisao/la:Mislim da to nije taj Jurčević. Onaj za kojeg se priča da je utakmicu "prodao za ćumur" je sada sudija i čini mi se da nam je u jednoj utakmici na Jošiku bio pomoćni sudija.

ja sam govorio da ga je mozda zamijenio za drugog al eto.nevjerujem da je ovaj tad uopce i igrao kod nas,vec je bio u varazdinu ako se ne varam,cico kranjcar ih tad vodio :D nego de mi reci hoce li biti na radiu tamo vasem mozda prenos utakmice,ili po stranicama nekim nesto? :D

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 28 apr 2013, 14:31

nkvitez je napisao/la:

ja sam govorio da ga je mozda zamijenio za drugog al eto.nevjerujem da je ovaj tad uopce i igrao kod nas,vec je bio u varazdinu ako se ne varam,cico kranjcar ih tad vodio :D nego de mi reci hoce li biti na radiu tamo vasem mozda prenos utakmice,ili po stranicama nekim nesto? :D
hhehehe reko si daje dijete viteza i da je igro za celik poslije toga.......ndam se da negrijesim ali poznacu ga... :D

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 14:34

nesh je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:

hhehehe reko si daje dijete viteza i da je igro za celik poslije toga.......ndam se da negrijesim ali poznacu ga... :D

pa jest dijete viteza,al mislim da je tad nastupao bio za Varaždin(varteks),igrao u celiku,sibeniku,sirokom.. eto bas mi javi jel to taj :D i de konacno odgovori u pp

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 apr 2013, 14:34

Ne vjerujem da će biti na radiju, osim možda javljanje u poluvremenu jer će ekipa RTV Lukavac raditi snimanje i komentiranje utakmice, što će biti emitovano u ponedjeljak.

Možda će na FB FAN stranici biti javljanje jednog od admina page-a

https://www.facebook.com/fkradnicki.fanpage" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.