FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
" onclick="window.open(this.href);return false;
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
E moj smaile crni..jel se on ono smije na kraju..kakav lik..presmijesno..harry_90 je napisao/la:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Covjek se vec predao jbt..po meni on je najlosija karika u Slobodi,lik je jednostavno mutav,vidite kako covjek prica,ej Cejvanovica u napad stavljati i vidi sta nam se desi.. nisam htjeo za Karica nista da govorima da me ne bi pljuvali al sad moram..prica na pressici nula,jos otkriva kako ce Cejvanovica stavit u napad
Samo da nam naredne sezone ostanu Grado i ovi momci uz par pojacanja bice to dobro..al treba se nadati pobjedi Radnickog sutra u Lukavcu i da nam ta j.ebena komisija dodjeli 3 boda i pokusati u Vitezu doci do pobjede ..

Samo da nam naredne sezone ostanu Grado i ovi momci uz par pojacanja bice to dobro..al treba se nadati pobjedi Radnickog sutra u Lukavcu i da nam ta j.ebena komisija dodjeli 3 boda i pokusati u Vitezu doci do pobjede ..

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Frajer se na -3 i nekoliko kola prije kraja prvenstva PREDAJE..jel ovo neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a...jel zna ovaj miki maus koga trenira..
Vidis da danas nije htjeo pruzit ruku ja mislim predsjedniku Rudara,ljudi dosli bez 4 igraca na Tusanj ostavili ih u Kaknju i htjeli da "puste" Slobodi da uzme mec,ali vidio covjek kako je mutavi postavio taktiku i ljudi nas pobjede,svaka im cast..
Sto je zalosno covjek rece ako treba neka se ponovi mec ako je moguce ikako
Sto je zalosno covjek rece ako treba neka se ponovi mec ako je moguce ikako

-
- Kontakt:
Niiišta idemo dalje.Nema predaje sve do kraja prvenstva.Sada je najbitnije da smo uz igrače,predsjednika i ostale.Mislim da nije dobro u ovim momentima nekoga kritikovati.
Slazem se, treba vratiti Denisa ili Sakiba.....hitno, gledao sam utakmicu, tip nije dorastao da vodi Slobodu, mada sam imao pozitivno misljenje o njemustaragarda je napisao/la:Frajer se na -3 i nekoliko kola prije kraja prvenstva PREDAJE..jel ovo neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a...jel zna ovaj miki maus koga trenira..
🔴⚫️
kakav Denis, tu pizdu više nikad vratit' u Slobodu .. kako hinjavo ode u Olimpic, fuuj
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Slazem se da covjek nije za neke velike ambicije, al iskreno covjek se prifatio posla kad niko drugi nije htio, mozemo mi pricat sta hocemo al sad je PL daleko i Mourinho da nam dodje nece puno toga promjenit do kraja prvenstva.Skver je napisao/la:Slazem se, treba vratiti Denisa ili Sakiba.....hitno, gledao sam utakmicu, tip nije dorastao da vodi Slobodu, mada sam imao pozitivno misljenje o njemustaragarda je napisao/la:Frajer se na -3 i nekoliko kola prije kraja prvenstva PREDAJE..jel ovo neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a...jel zna ovaj miki maus koga trenira..
Covjek nam je sa ovom ekipom podario dosta radosti, ne kazem da je sve njegova zasluga, al ipak mislim da i mi trebamo bit ljudi i pustit covjeka do kraja nek odradi, i na kraju sezone mu se zahvali.
Onda cemo ima neka 2-3 mjeseca do pocetka priprema vjerovatno za 1.federalnu ponovo, i krenut sa kvalitetnijim al ljudima koji ce bit srcem uz Slobodu i tad sam siguran da cemo prekucat federanu ligu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Znate šta vala ljudi, ne treba čovjeka sad ni pljuvati jer sa njim imamo 2 poraza i jednu neriješenu od 9 utakmica. Sa ovakvom ekipom to je ekstra. Nije ni on super ekstra trener, al' za boljeg nismo ni imali, niti nas je bolji htio.
Jest da mu neke izjave i postupci nisu baš na mjestu, al' jbg.
Jest da mu neke izjave i postupci nisu baš na mjestu, al' jbg.
-
- Kontakt:
Iskreno, Karić je 0 od trenera, da je on kod nas ostao mi bi ispali iz lige sigurno, u prvih 7 kola nismo nikoga dobili, 3 utakmice kući kiksali i sreća da su ga otjerali na vrijeme.
Stoji to da niste imali drugih opcija osim njega, preuzeo je vas kada niko drugi nije htio (?) jer da nije sigurno ne bi nikog ni trenirao sada. Što ga se prije riješite to bolje za vas.
Stoji to da niste imali drugih opcija osim njega, preuzeo je vas kada niko drugi nije htio (?) jer da nije sigurno ne bi nikog ni trenirao sada. Što ga se prije riješite to bolje za vas.
1921
1989
1989
Koliko znam racunati ako se utakmica iz Mostara registruje u nasu korist, a Radnicki danas dobije Vitez, razlika ce biti u tri boda, Slobodi treba trener koji ce momke aktivno voditi cijelu utakmicu kraj aut linije, ovaj ne smije ni stati u obiljezeno polje za trenere
🔴⚫️
Karic je u Lukavcu forsiro Cejvanovica i na zadnjem i na beku (umjesto Bekrica koji nam je ponajbolji igrac) i na zadnjem veznom i na veznom
Ispostavilo se da na svakoj toj poziciju imamo boljih igraca... Sve sto je Vojvodic uradio jeste posluso pomocne trenere ove ovdje i vratio formaciju kojom smo usli u ovu ligu
Reko sam to i ranije to nije neki trener taj Karic... Ajde valjda dobijemo Vitez danas
Sad kad smo ih stigli kako bi tuzno bilo da od svih nas Vitez ode u PL pihhh
Ili sad vi, pa sljedece sezone mi - Ili obrnuto
Sve drugo bi bilo tuga hehe

Reko sam to i ranije to nije neki trener taj Karic... Ajde valjda dobijemo Vitez danas
Sad kad smo ih stigli kako bi tuzno bilo da od svih nas Vitez ode u PL pihhh

Ili sad vi, pa sljedece sezone mi - Ili obrnuto

inace ?
Ma vi ako sad ne iskoristite priliku vjeruj mi da cete sledece godine tesko i u narednim godinama izborit PL tu se moras slozit, to sam i prije govorio, Radnickom se pruzila dobra sansa za PL, a sto se tice nas Kakanj nam je ocitao lekciju jucer i sad su nam minimalne sanse do kraja. Ja vjerujem da Radnicki moze do pobjede danas pa da bude uzbudljivo do kraja.JohnLowe je napisao/la:Karic je u Lukavcu forsiro Cejvanovica i na zadnjem i na beku (umjesto Bekrica koji nam je ponajbolji igrac) i na zadnjem veznom i na veznom![]()
Ispostavilo se da na svakoj toj poziciju imamo boljih igraca... Sve sto je Vojvodic uradio jeste posluso pomocne trenere ove ovdje i vratio formaciju kojom smo usli u ovu ligu
![]()
Sad kad smo ih stigli kako bi tuzno bilo da od svih nas Vitez ode u PL pihhh![]()
![]()
Ili sad vi, pa sljedece sezone mi - Ili obrnutoSve drugo bi bilo tuga hehe
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Karica i golmana Ribica se rijesite odnah na kraju sezone... meni fkt nije jasno kako Ribic brani svaku tekmu, prosle sezone je bio zamjena za Lugavica a kad se ovaj povrijedio Ribic je bio prvi golman Radnickog, kakve se samo golove taj primo tad...VolimRadnicki je napisao/la:Iskreno, Karić je 0 od trenera, da je on kod nas ostao mi bi ispali iz lige sigurno, u prvih 7 kola nismo nikoga dobili, 3 utakmice kući kiksali i sreća da su ga otjerali na vrijeme.
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tek sam sad pogledao sažeta ..pa to je strašno...riba kod prvog utjeruje loptu u go..2. Go njegov također 

- TzBulevar87
- Kontakt:
Prvi njegov 100%, kod drugog gola po meni su isto krivi i on i Nezić.. Riba zato što ne zna izletit s gola a Nezić što ne zna šta je radio kod "čuvanja" 11-ke, nije mi jasno kako mu je pobjego uopstestaragarda je napisao/la:Tek sam sad pogledao sažeta ..pa to je strašno...riba kod prvog utjeruje loptu u go..2. Go njegov također

075
Meni samo prođe kroz glavu januar mj. kada smo bili na korak od gašenja kada je otišlo iz kluba 70% igrača + osoblje.I onda 2.2.2013 sve krene ka boljem.Govorili smo napočetku da stanemo na noge da se stabilizujemo (što i jesmo),a sada se "borimo" za PL i kukamo kako su nam umanjene šanse i sl.tome.Ja sam ajde da kažem zadovoljan i ovim postignutim,klub konačno nije u minusu nego u plusu,na ljeto nam dolaze stolice na sjever itd itd ,do kraja ima još,još ništa nije gotovo
Kad se najmanje nadaš,nešto dobro dođe.I ako ne uđemo u PL ybga,još se "ušelit" dovesti neko pojačanje i sl.tome i onda odraditi ovu ligu.
Bilo bi lijepo nešto organizovati za Vitez .. .. .. ..

Bilo bi lijepo nešto organizovati za Vitez .. .. .. ..

Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nikad se mi necemo rijesit primitivizma i seljakluka sa Tusnja
nisam ovo vidio kad neko sa Gradom kuha sa A tribine, ali eto hajde naucili smo da svasta ima tu na tribinama- to je manje bitno..
vise me iznerviralo ko ono bgt Hafizovicu prigovara sto je pobijedio, kako je uzeo premije od Viteza itd itd pa se covjek mora pravadat ( to me jos vise zbunjuje)...koji q se on mora pravdat i kome sto nas je zasluzeno pobijedio u po Tuzle i ko to glumi seljaka ( ne vidi se na snimku) pa samo sto nije rekao covjeku da je morao pustit ovu tekmu.
Zasto bi se to morala pustit tekma Slobodi pa da se covjek jadan pravda sto je pobijedio i govori ako treba ponovit tekmu ponovit cemo?
ne zelim da klub nastavi na takvim osnovama, i da takvi seljaci ostanu oko kluba pa da se na nekog vrsi pritisak sto je pobijedio zasluzeno...ciganluk svega mi i od lige i od postupka tih "ljubitelja" Slobode, je.em ti takvo takmicenje kad se covjek mora izvinjavat sto je pobjedio... razumijem ja da je njima svima draze da Sloboda udje prije Viteza i sve to, ali brate ne zelim na taj nacin..
ako se tekma kupi nek se kupi jer svi to rade i bar znas dobili su pare- pristali su na to, a ne da nas neko mora pustat jer smo Sloboda i izvinjavat se kad nas pobjedi a mi odigrali ko Qrac.

vise me iznerviralo ko ono bgt Hafizovicu prigovara sto je pobijedio, kako je uzeo premije od Viteza itd itd pa se covjek mora pravadat ( to me jos vise zbunjuje)...koji q se on mora pravdat i kome sto nas je zasluzeno pobijedio u po Tuzle i ko to glumi seljaka ( ne vidi se na snimku) pa samo sto nije rekao covjeku da je morao pustit ovu tekmu.
Zasto bi se to morala pustit tekma Slobodi pa da se covjek jadan pravda sto je pobijedio i govori ako treba ponovit tekmu ponovit cemo?

ako se tekma kupi nek se kupi jer svi to rade i bar znas dobili su pare- pristali su na to, a ne da nas neko mora pustat jer smo Sloboda i izvinjavat se kad nas pobjedi a mi odigrali ko Qrac.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pa čuje se glas Karića na onom snimku i nema ko prigovarat drugi to osim njega, to mu je svo opravdanje za onakvu igru 

075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.