FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Sudac Jakupović je stigao u Lukavac, došao je on juče još izgleda jer je bio na utakmici u Gračanici sa ovim ostalim iz Bihaća odakle je i on, a Vitežana još nema oni su u putu izgleda, a čini mi se i igrači Jedinstva su ostali danas u Lukavcu da odgledaju derbi kola........

-
- Kontakt:
Igrači Viteza stigli su sinoć, prespavali su u hotelu Senad od Bosne.
Danas igramo u ovoj formaciji:
Lugi
Mirhad Šuba Jusufović Borogovac
Tasić Jaha Giga Jare
Redža Mace
Na klupi: Misi, Mitrović, Bektić, Kuduzović, Madže i Halilagić
Dosta izmjenjen sastav, veliki hendikep što ne igra Truma, Sloma, Gogić i Džanić.
Zadovoljan i minimalnom pobjedom.
SVI NA JOŠIK.
Lugi
Tasić Jaha Giga Jare
Redža Mace
Dosta izmjenjen sastav, veliki hendikep što ne igra Truma, Sloma, Gogić i Džanić.
SVI NA JOŠIK.
1921
1989
1989
koji Bektic ???VolimRadnicki je napisao/la:Igrači Viteza stigli su sinoć, prespavali su u hotelu Senad od Bosne.
Lugi
Tasić Jaha Giga Jare
Redža Mace
SVI NA JOŠIK.
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
SRETNO DANAS DO POBJEDE I AKO BOG DA DOGODINE U PREMIJERI ZAJEDNO S NAMA
POZDRAV OD RED DRAGONSA GRADACAC
POZDRAV OD RED DRAGONSA GRADACAC
-
- Kontakt:
Mali Eldar Bektić, ne znam ni ja otkud on tu al već duže vrijeme trenira sa prvom ekipom.
1921
1989
1989
Bas sam htio napisati da smo stigli jucer u Lukavac,samo je igracima zabranjen izlaz iz hotela bio 

-
- Kontakt:
Vi ste danas kompletni?nkvitez je napisao/la:Bas sam htio napisati da smo stigli jucer u Lukavac,samo je igracima zabranjen izlaz iz hotela bio
1921
1989
1989
Očekujem dobru tekmu danas u Lukavcu
Komšije nek vam je sretno.
Sportski pozdrav iz Tz
Komšije nek vam je sretno.
Sportski pozdrav iz Tz
tuzlanska Sloboda
VolimRadnicki je napisao/la:Vi ste danas kompletni?nkvitez je napisao/la:Bas sam htio napisati da smo stigli jucer u Lukavac,samo je igracima zabranjen izlaz iz hotela bio
Kompletni smo,jedino je upitan nastup Jurčevića.nece se znati do pocetka utakmice same hoce li igrati

nemoj da mi brisete post...nista lose nisam reko....samo sam spomeno mladena jurcevica i banovicki ugalj......molimnkvitez je napisao/la:VolimRadnicki je napisao/la:Vi ste danas kompletni?nkvitez je napisao/la:Bas sam htio napisati da smo stigli jucer u Lukavac,samo je igracima zabranjen izlaz iz hotela bio
Kompletni smo,jedino je upitan nastup Jurčevića.nece se znati do pocetka utakmice same hoce li igrati
nego zasto nema prijatelja jurcevica....ako nije tajna...nkvitez je napisao/la:VolimRadnicki je napisao/la:Vi ste danas kompletni?nkvitez je napisao/la:Bas sam htio napisati da smo stigli jucer u Lukavac,samo je igracima zabranjen izlaz iz hotela bio

kakva atmosfera u gradu auuuu, izades na 15 minuta iz stana i shvatis da se samo prica o tekmi koda sutra ne postoji, samo se misli o Josiku i utakmici, sioxi najavljuju spektakl.. valja i meni malo sa drustvom se zagrijat pa na tekmu... valjda sljedeci put kad budem pisao post to bude o Radnickom koji je prvi na tableli

SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
[/quote]
nego zasto nema prijatelja jurcevica....ako nije tajna...
?[/quote]
Ozlijeden,zadnja loza ga **** malo,nije igrao u Bihacu
valjda je zalijecio nekako pa da nastupi danas,bitan je igrac
i de odgovori na poruku 

nego zasto nema prijatelja jurcevica....ako nije tajna...

nego zasto nema prijatelja jurcevica....ako nije tajna...nkvitez je napisao/la:Kompletni smo,jedino je upitan nastup Jurčevića.nece se znati do pocetka utakmice same hoce li igrati

odgovorio....

Mislim da to nije taj Jurčević. Onaj za kojeg se priča da je utakmicu "prodao za ćumur" je sada sudija i čini mi se da nam je u jednoj utakmici na Jošiku bio pomoćni sudija.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
ocajnicki zelim da to nije taj jurcevic.....Zoom088 je napisao/la:Mislim da to nije taj Jurčević. Onaj za kojeg se priča da je utakmicu "prodao za ćumur" je sada sudija i čini mi se da nam je u jednoj utakmici na Jošiku bio pomoćni sudija.

Zoom088 je napisao/la:Mislim da to nije taj Jurčević. Onaj za kojeg se priča da je utakmicu "prodao za ćumur" je sada sudija i čini mi se da nam je u jednoj utakmici na Jošiku bio pomoćni sudija.
ja sam govorio da ga je mozda zamijenio za drugog al eto.nevjerujem da je ovaj tad uopce i igrao kod nas,vec je bio u varazdinu ako se ne varam,cico kranjcar ih tad vodio

hhehehe reko si daje dijete viteza i da je igro za celik poslije toga.......ndam se da negrijesim ali poznacu ga...nkvitez je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Mislim da to nije taj Jurčević. Onaj za kojeg se priča da je utakmicu "prodao za ćumur" je sada sudija i čini mi se da nam je u jednoj utakmici na Jošiku bio pomoćni sudija.
ja sam govorio da ga je mozda zamijenio za drugog al eto.nevjerujem da je ovaj tad uopce i igrao kod nas,vec je bio u varazdinu ako se ne varam,cico kranjcar ih tad vodionego de mi reci hoce li biti na radiu tamo vasem mozda prenos utakmice,ili po stranicama nekim nesto?

nesh je napisao/la:hhehehe reko si daje dijete viteza i da je igro za celik poslije toga.......ndam se da negrijesim ali poznacu ga...nkvitez je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Mislim da to nije taj Jurčević. Onaj za kojeg se priča da je utakmicu "prodao za ćumur" je sada sudija i čini mi se da nam je u jednoj utakmici na Jošiku bio pomoćni sudija.
ja sam govorio da ga je mozda zamijenio za drugog al eto.nevjerujem da je ovaj tad uopce i igrao kod nas,vec je bio u varazdinu ako se ne varam,cico kranjcar ih tad vodionego de mi reci hoce li biti na radiu tamo vasem mozda prenos utakmice,ili po stranicama nekim nesto?
pa jest dijete viteza,al mislim da je tad nastupao bio za Varaždin(varteks),igrao u celiku,sibeniku,sirokom.. eto bas mi javi jel to taj

Ne vjerujem da će biti na radiju, osim možda javljanje u poluvremenu jer će ekipa RTV Lukavac raditi snimanje i komentiranje utakmice, što će biti emitovano u ponedjeljak.
Možda će na FB FAN stranici biti javljanje jednog od admina page-a
https://www.facebook.com/fkradnicki.fanpage" onclick="window.open(this.href);return false;
Možda će na FB FAN stranici biti javljanje jednog od admina page-a
https://www.facebook.com/fkradnicki.fanpage" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.