NK GOŠK Gabela
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK GOŠK Gabela
Steta za propustena sva 3 boda ali i bod je jako solidan. Sada treba nadati se da ce Velez napraviti isto kao na Podavali i u Travniku. Utakmica sezone je svakako ona protiv Travnika u Gabeli.
Mislim da sada sve price o kupovini bodova gube smisao nakon ovog remija.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma vi ostajete a Travnik ispada.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
-
- Kontakt:
Prodaje od strane FK Radnika nije bilo,ali navlacenja sudijske trojke na stranu Goska itekako.Lakrdija sudijske trojke u Bijeljini nije prosla!!!Kada uspijete da izvedete iz takta svojim potupcima,publiku za koju je pozorisna publika,ultrasi onda vam je sve jasno!Ekipa Goska uopste ne zasluzuje PL,ali ce ocigledno ostati!Drugo poluvrijeme se igrala viktorija pred golom Goska,a da je postojao promil sanse da se gol Radnika ponisti,on bi bio i ponisten!!!Cudne stvari se desavaju!!mak_033 je napisao/la:Steta za propustena sva 3 boda ali i bod je jako solidan. Sada treba nadati se da ce Velez napraviti isto kao na Podavali i u Travniku. Utakmica sezone je svakako ona protiv Travnika u Gabeli.
Spiker na BH Radio 1 je rekao da su potpuno opravdano ponisteni golovi Radnika a nije spomenuo nikakvu sudijsku lakrdiju. GOSK je koliko cujem bio jako los ali mislim da je bod zasluzen.Bijeljina055 je napisao/la:Prodaje od strane FK Radnika nije bilo,ali navlacenja sudijske trojke na stranu Goska itekako.Lakrdija sudijske trojke u Bijeljini nije prosla!!!Kada uspijete da izvedete iz takta svojim potupcima,publiku za koju je pozorisna publika,ultrasi onda vam je sve jasno!Ekipa Goska uopste ne zasluzuje PL,ali ce ocigledno ostati!Drugo poluvrijeme se igrala viktorija pred golom Goska,a da je postojao promil sanse da se gol Radnika ponisti,on bi bio i ponisten!!!Cudne stvari se desavaju!!mak_033 je napisao/la:Steta za propustena sva 3 boda ali i bod je jako solidan. Sada treba nadati se da ce Velez napraviti isto kao na Podavali i u Travniku. Utakmica sezone je svakako ona protiv Travnika u Gabeli.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
sada se u potpunosti slažem s onima koji traže hitno smanjenje lige...ovo je smiješno...nisu ni prošle sezone zaslužili, pa su opstali, a evo i ove hoće ali na silu...savez izgubio kompas, otkad su se posvetili samo A-reprezentaciji, i to je vrlo opasno, jer prvenstvo nema ko da nadzire, i radi se šta se hoće....ovdje samo Dino Begić i & mogu spasiti čast fudbala, ako ga uopšte i ima...
Ma nek vi zasluzujete igrat PL. Jesenas ste na Podavali 99.9% bunker igrali, niste centra prešli, kako u ligi tako i u kupu. Da su suci za nas, bili bi vec sigurni da cemo ostati, ne bi se dovodili u ovaj položaj o.OBijeljina055 je napisao/la:Prodaje od strane FK Radnika nije bilo,ali navlacenja sudijske trojke na stranu Goska itekako.Lakrdija sudijske trojke u Bijeljini nije prosla!!!Kada uspijete da izvedete iz takta svojim potupcima,publiku za koju je pozorisna publika,ultrasi onda vam je sve jasno!Ekipa Goska uopste ne zasluzuje PL,ali ce ocigledno ostati!Drugo poluvrijeme se igrala viktorija pred golom Goska,a da je postojao promil sanse da se gol Radnika ponisti,on bi bio i ponisten!!!Cudne stvari se desavaju!!
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Vidim da si loše upućen... Mi smo lani itetakako zaslužili ostanak u ligi, nitko nas na Podavali nije nadigr'o (jedino Sloboda, prodano, 1-4). Cijelu sezonu (osim prva dva i zadnje kolo) mi nismo bili na pozicijama koja vode u niži rang.AlemC85 je napisao/la:sada se u potpunosti slažem s onima koji traže hitno smanjenje lige...ovo je smiješno...nisu ni prošle sezone zaslužili, pa su opstali, a evo i ove hoće ali na silu...savez izgubio kompas, otkad su se posvetili samo A-reprezentaciji, i to je vrlo opasno, jer prvenstvo nema ko da nadzire, i radi se šta se hoće....ovdje samo Dino Begić i & mogu spasiti čast fudbala, ako ga uopšte i ima...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Vidis da vam stimanje utakmica nije nepoznanica.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Sretno u borbi za opstanak lavovima,iduca utakmica protiv Sirokog to su sigurna tri boda!
Neka dusmani crknu samo neka onog mesarskog Travnika vise ne gledamo u premijer ligi!
Sutra ce ovaj klub iz Vrapcica da vam pomogne posto su i oni citavu sezonu pri dnu pa im je svaki bod bitan a ove polusezone su cvrst orah momci iz Vrapcica svakom pa tako ce biti i Travniku!
Neka dusmani crknu samo neka onog mesarskog Travnika vise ne gledamo u premijer ligi!
Sutra ce ovaj klub iz Vrapcica da vam pomogne posto su i oni citavu sezonu pri dnu pa im je svaki bod bitan a ove polusezone su cvrst orah momci iz Vrapcica svakom pa tako ce biti i Travniku!
-
- Kontakt:
@mak 033
Sudjski kriterijumi:Prvo poluvrijeme
Pogodku Goska predhodi ofsajd,pomocni sudija ne reaguje,bura protesta na tribinama i na klupi Radnika!Kontakt u sesnestercu Gosak sudija karakterise kao simuliranje Basare i daje mu karton.U treunutku kada Radnik pravi iole opasniji napad pomocni sudija sa suprotne strane dize zastavicu.Glavni sudija za Gosku svira non stop prekrsaje 18 do 20 metra od gola Radnika dok za iste takve stvari na suprotnoj strani se ne oglasava.
Drugo poluvrijeme:
Sudija koji nije dizao zastavicu kod gola Goska sada ne spusta kod opasnijih akcija Radnika,dok gle cuda par sumljivih situacija na suprotnoj strani sudija koji nije spustao zastavicu u prvom pluvremenu gle cuda
ne oglasava se.Igraci Goska dobijaju zute kartone tek kada nekoga urnisu na terenu.Sudija ne pusta prednost kod kontri Radnika vec sjecka igru.
Sudjski kriterijumi:Prvo poluvrijeme
Pogodku Goska predhodi ofsajd,pomocni sudija ne reaguje,bura protesta na tribinama i na klupi Radnika!Kontakt u sesnestercu Gosak sudija karakterise kao simuliranje Basare i daje mu karton.U treunutku kada Radnik pravi iole opasniji napad pomocni sudija sa suprotne strane dize zastavicu.Glavni sudija za Gosku svira non stop prekrsaje 18 do 20 metra od gola Radnika dok za iste takve stvari na suprotnoj strani se ne oglasava.
Drugo poluvrijeme:
Sudija koji nije dizao zastavicu kod gola Goska sada ne spusta kod opasnijih akcija Radnika,dok gle cuda par sumljivih situacija na suprotnoj strani sudija koji nije spustao zastavicu u prvom pluvremenu gle cuda
ne oglasava se.Igraci Goska dobijaju zute kartone tek kada nekoga urnisu na terenu.Sudija ne pusta prednost kod kontri Radnika vec sjecka igru.
- vidovitadjemila
Izbacicete vi moj qurac moj na taj nacin.Sta to vi mislite da ce neko to ovdje gledati u Travniku sta radite i odustati od lige.Samo polako igrace i tvoj hibridni klub prvu federacije uskoro.Vi cete nekoga izbaciti.Vidjecemo sutra.A Travnik ce da pukne GOSKA u Gabeli ne zaboravi sta sam ti rekao.Vi kako igrate ovo proljece vama je izgleda mjesto u nizem rangu...O ja nasao se navijac jakog kluba da pametuje nekome.Da nije rata bilo ne bi nikada ni igrali nogomet.Ovako mozete -na otetom stadionu...Vidio sam kakva ste ekipa protiv nas na djelu.Poklopi se i suti bolje ti je ...nabijem i tebe i tvoj klub....bekicamir je napisao/la:Sretno u borbi za opstanak lavovima,iduca utakmica protiv Sirokog to su sigurna tri boda!
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
Koliko ste vi zasluzili opstanak prosle godine nadam se da kada dodju bolja vremena za nas fudbal pokazati istrazni organi!Utakmoca Velez-GOSK 1;2 poznata je cijeloj javnosti!80 minuta ne sutnete na gol i onda za tri date dvagola i ostanete u ligi!Nadam se da ce biti pravde i da amaterski klubovi poput Gabele nece vise imati mjesta u PL ,nesto poput beogradskog ObilicaLG97DM je napisao/la:Vidim da si loše upućen... Mi smo lani itetakako zaslužili ostanak u ligi, nitko nas na Podavali nije nadigr'o (jedino Sloboda, prodano, 1-4). Cijelu sezonu (osim prva dva i zadnje kolo) mi nismo bili na pozicijama koja vode u niži rang.AlemC85 je napisao/la:sada se u potpunosti slažem s onima koji traže hitno smanjenje lige...ovo je smiješno...nisu ni prošle sezone zaslužili, pa su opstali, a evo i ove hoće ali na silu...savez izgubio kompas, otkad su se posvetili samo A-reprezentaciji, i to je vrlo opasno, jer prvenstvo nema ko da nadzire, i radi se šta se hoće....ovdje samo Dino Begić i & mogu spasiti čast fudbala, ako ga uopšte i ima...
trenutno se u tužilaštvu ispituje 7 utakmica vajne i bajne nam PLBiH, i svakog dana se očekuju informacije...ovo je nedavno objavljeno na jednom sportskom portalu...tako da možemo očekivati da se polako klupko odmotava...Bijeljina055 je napisao/la:Koliko ste vi zasluzili opstanak prosle godine nadam se da kada dodju bolja vremena za nas fudbal pokazati istrazni organi!Utakmoca Velez-GOSK 1;2 poznata je cijeloj javnosti!80 minuta ne sutnete na gol i onda za tri date dvagola i ostanete u ligi!Nadam se da ce biti pravde i da amaterski klubovi poput Gabele nece vise imati mjesta u PL ,nesto poput beogradskog ObilicaLG97DM je napisao/la:Vidim da si loše upućen... Mi smo lani itetakako zaslužili ostanak u ligi, nitko nas na Podavali nije nadigr'o (jedino Sloboda, prodano, 1-4). Cijelu sezonu (osim prva dva i zadnje kolo) mi nismo bili na pozicijama koja vode u niži rang.AlemC85 je napisao/la:sada se u potpunosti slažem s onima koji traže hitno smanjenje lige...ovo je smiješno...nisu ni prošle sezone zaslužili, pa su opstali, a evo i ove hoće ali na silu...savez izgubio kompas, otkad su se posvetili samo A-reprezentaciji, i to je vrlo opasno, jer prvenstvo nema ko da nadzire, i radi se šta se hoće....ovdje samo Dino Begić i & mogu spasiti čast fudbala, ako ga uopšte i ima...
Bekicu, j e b o ti klub iz Vrapcica tetku(ako je imas i ako je dobra)bekicamir je napisao/la:Sretno u borbi za opstanak lavovima,iduca utakmica protiv Sirokog to su sigurna tri boda!

Sutra je X 100%

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Mole se navijači Veleza i Zrinjskog da na stranicama svojih klubova raspravljaju o svojim problemima. Ovo je tema NK GOŠK Gabela.
A sto to mi ne zaslužujemo igrati PL. Imamo solidan stadion (travnjak među boljima u ligi), solidne igrace, izmirivanja dugova su redovita itd. Sto vama smeta sto smo selo od 1500 stanovnika?
A sto to mi ne zaslužujemo igrati PL. Imamo solidan stadion (travnjak među boljima u ligi), solidne igrace, izmirivanja dugova su redovita itd. Sto vama smeta sto smo selo od 1500 stanovnika?
sve je to OK , ali rejting i tradicija ne idu vam u prilog.Da je ovo normalna drzava timovi tipa Gosk,Olimpic i jos koji slican ne bi imali mjesto ni u federalnoj ligi a kamo li u PL.Ali u ligi kakvu imamo dovoljno je koju utakmicu kuci dobiti ,koju kupiti u gostima i koju dobiti na poklon od "brace" kojima ne trebaju bodovi i eto ti opstanka,hebi gaLG97DM je napisao/la:Mole se navijači Veleza i Zrinjskog da na stranicama svojih klubova raspravljaju o svojim problemima. Ovo je tema NK GOŠK Gabela.

Lani se izvukoste kroz iglene usi,a to ce izgleda biti i ove godine

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Jako je tesko dokazati ds je neka utakmica prodat/kupljena.Moraju se imati igraci, razgovori,jednostavno imati dokazi. Tako tu pricu bacite u vodu nista od toga.
Svaka liga na svijetu pred kraj ima ovak ih rez. odnosno kome ne treba pusta. Levante-Celta 0-1 itd.
Znaci nista novo u svijetu fudbala.
Tako ko god ispadne nece biti neka steta.
Svaka liga na svijetu pred kraj ima ovak ih rez. odnosno kome ne treba pusta. Levante-Celta 0-1 itd.
Znaci nista novo u svijetu fudbala.
Tako ko god ispadne nece biti neka steta.
Svaka iole normalna osoba može shvatiti šta se dešavalo na terenu u Bijeljini. Savez i sudijski kvarteti jednostavno guraju GOŠK. Radniku je otet ovaj bod i tu nema priče. Sudijske odluke su izazivale ironične osmjehe, na kraju su od strane cijele tribine i izviždani, potpuno zasluženo.
rodjak je napisao/la:sve je to OK , ali rejting i tradicija ne idu vam u prilog.Da je ovo normalna drzava timovi tipa Gosk,Olimpic i jos koji slican ne bi imali mjesto ni u federalnoj ligi a kamo li u PL.Ali u ligi kakvu imamo dovoljno je koju utakmicu kuci dobiti ,koju kupiti u gostima i koju dobiti na poklon od "brace" kojima ne trebaju bodovi i eto ti opstanka,hebi gaLG97DM je napisao/la:Mole se navijači Veleza i Zrinjskog da na stranicama svojih klubova raspravljaju o svojim problemima. Ovo je tema NK GOŠK Gabela.
A sto to mi ne zaslužujemo igrati PL. Imamo solidan stadion (travnjak među boljima u ligi), solidne igrace, izmirivanja dugova su redovita itd. Sto vama smeta sto smo selo od 1500 stanovnika?![]()
Lani se izvukoste kroz iglene usi,a to ce izgleda biti i ove godine
Zato momci iz Vrapcica imaju rejting i tradiciju koju su naslijedili od prijasnjeg gradskog kluba Velez Mostar zadnjih 20ak godina su non stop u vrhu !
Lani su se izvukli jer su se dogovorili sa upravom kluba iz Vrapcica tako da ce i ove godine opstati tako sto cemo im mi "bratski" klubovi Zrinjski i SIroki pomoci u tome a tvoj usljivi derpe Vladavic moze samo po facebooku piskarati jer ocigledno je da mu je klub iz Vrapcica ipak doseg karijere i neka se okane ljudi iz Gabele...vidim kako ih je njegov Velez nadigrao u par utakmica,proslu dobili vise sretno nego spretno a koliko znam klub iz Vrapcica ima i negativnu gol razliku protiv Goska tako da njegova prica ne stoji!
vidovitadjemila je napisao/la:Izbacicete vi moj qurac moj na taj nacin.Sta to vi mislite da ce neko to ovdje gledati u Travniku sta radite i odustati od lige.Samo polako igrace i tvoj hibridni klub prvu federacije uskoro.Vi cete nekoga izbaciti.Vidjecemo sutra.A Travnik ce da pukne GOSKA u Gabeli ne zaboravi sta sam ti rekao.Vi kako igrate ovo proljece vama je izgleda mjesto u nizem rangu...O ja nasao se navijac jakog kluba da pametuje nekome.Da nije rata bilo ne bi nikada ni igrali nogomet.Ovako mozete -na otetom stadionu...Vidio sam kakva ste ekipa protiv nas na djelu.Poklopi se i suti bolje ti je ...nabijem i tebe i tvoj klub....bekicamir je napisao/la:Sretno u borbi za opstanak lavovima,iduca utakmica protiv Sirokog to su sigurna tri boda!
Moja Djemila kada se igrao nogomet u Mostaru u Travniku je tek tvoj "grad" za 17 godina osnovao NK Travnik ,ako ne znas racunati to ti je npr..da ste vi igrali lopte 1990 a Zrinjski nastao 2007....eeejjjjj 17 godina ...informiraj se!
A da ti je klub mesarski to svatko zna,par puta su igracima HSK Zrinjskog gore noge pucale a niti zuti se nije dobivao ,onako domacinski mesarski,a da cete ove godine u ligu federacije i da cete tamo ostati jedno 10ak godina to ti je ziva istina!
Pogledaj malo raspored imate 2. na strani i odlazite Gosku koji je kompletan a Bosnjak ,Bekic i Jusufbasic ce vas demolirati!

Pozdrav tebi nekulturni stvore!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.