Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
dema kladionicar pogodio da ovo ide u OT. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Buttler !!!!
Idemo ovo riješiti aBd u produžetku.
Idemo ovo riješiti aBd u produžetku.
hehe nikad,to ja po sjecanju na onu seriju s Celticsima,uostalom mora bit neki remi u POBIHfan je napisao/la:dema kladionicar pogodio da ovo ide u OT.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bravo momci, bravo Nate prije svega. Ovo bi mi def. bila najdraza pobjeda kada bi ih uzeli....
AJMO SAD ODBRANU KAKVU SAMO MI ZNAMO.... AJMO MOMCINE !
AJMO SAD ODBRANU KAKVU SAMO MI ZNAMO.... AJMO MOMCINE !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga Boozer nas ukopa sa dva prekrsaja
..Deng degenu uzmi loptu uradi nesto ebem ti se s materom ili iliiii neka Jimmy igra , a dovest cemo Ellisa

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
salt novi GM bullsa hehe,potpisa s Nateom,rijesi se Denga,dovede Ellisa,hehe trebali bi sad opet Natea da ovo rijesi
nate se odazvao
nate se odazvao
Zadnja izmjena: dema, dana/u 27 apr 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja sudija lopovluka faul n Lopezu puuu ebem li vam majku lopovskuuuu fujjjj fujj fujjj
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nate je igrcina ljudi kd treba..ima muda ovo nam je trebalo godinama...ovo ce rasteretiti Rosa mnogo.. pa znateli kolik sm jci sa njim i Rosom..a ljudi moraju i njega i Rosa cuvati u ovim situacijama.. ma lik nam trebaaaa ljudi u[amtite moje rijeci govorim citavu godinu.. pa sad ako profula ja mu halalim i vi mu halalite, ali ebite Dengu mater jer nije uzeo lopte evo ga ne prilazi i nevidim ga otvorenog uopste all star wtf?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Suci najebem vam se svega u familiji cist faul ne sviraju na Jou, a onda umjesto izgb Brooka, dadose mu faul :S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
butler i mirotic mjesto denga,denga za lovea i gotovoSaltCityAttack je napisao/la:Nate je igrcina ljudi kd treba..ima muda ovo nam je trebalo godinama...ovo ce rasteretiti Rosa mnogo.. pa znateli kolik sm jci sa njim i Rosom..a ljudi moraju i njega i Rosa cuvati u ovim situacijama.. ma lik nam trebaaaa ljudi u[amtite moje rijeci govorim citavu godinu.. pa sad ako profula ja mu halalim i vi mu halalite, ali ebite Dengu mater jer nije uzeo lopte evo ga ne prilazi i nevidim ga otvorenog uopste all star wtf?
Carlosssssssssssssss, sve je oprostenoooooooooooooooooo
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
toooooooooooooooooooooooooo boozer, odlicni noah, odlicni robinson, naklon do poda za partiju ovu !
organski ne mogu PJ-a, nane mu se sjetim
organski ne mogu PJ-a, nane mu se sjetim
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
trazili bi vam bar denga I noaha...dema je napisao/la:butler i mirotic mjesto denga,denga za lovea i gotovoSaltCityAttack je napisao/la:Nate je igrcina ljudi kd treba..ima muda ovo nam je trebalo godinama...ovo ce rasteretiti Rosa mnogo.. pa znateli kolik sm jci sa njim i Rosom..a ljudi moraju i njega i Rosa cuvati u ovim situacijama.. ma lik nam trebaaaa ljudi u[amtite moje rijeci govorim citavu godinu.. pa sad ako profula ja mu halalim i vi mu halalite, ali ebite Dengu mater jer nije uzeo lopte evo ga ne prilazi i nevidim ga otvorenog uopste all star wtf?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
covjek i asiistira vidjeli ste 4 asistencije za vazne poene je napravio iz svojih nada..mislim svaka mu cast stope mu ljudim svaki dan majstor majstorrrr...sto volim sto se ovo desava u kljucnim momentima volim samo zbog mnogihhhh koji kazu da nam nije potreban..nije starter, ali boljeg necemo nci da pomogne koliko toliko Rosu uvjeren sam uvjerennnn
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jbte led kakva utakmica,svaka cas Bullsovci,Nate ima muda do poda,konacno ce i za Miami poceti pravi play off kad se ove dvije ekipa sastanu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dva allstar igraca za jednog, ne hvala. Kostur ekipe se nece mijenjat i to je to.JHam je napisao/la:trazili bi vam bar denga I noaha...dema je napisao/la:butler i mirotic mjesto denga,denga za lovea i gotovoSaltCityAttack je napisao/la:Nate je igrcina ljudi kd treba..ima muda ovo nam je trebalo godinama...ovo ce rasteretiti Rosa mnogo.. pa znateli kolik sm jci sa njim i Rosom..a ljudi moraju i njega i Rosa cuvati u ovim situacijama.. ma lik nam trebaaaa ljudi u[amtite moje rijeci govorim citavu godinu.. pa sad ako profula ja mu halalim i vi mu halalite, ali ebite Dengu mater jer nije uzeo lopte evo ga ne prilazi i nevidim ga otvorenog uopste all star wtf?
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
sad pozivamo Natea ponovo
nate se ponovo odazvao hehe
nate se ponovo odazvao hehe
Zadnja izmjena: dema, dana/u 27 apr 2013, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Uuuu Bgm Johnsonu svaka cast za ovaj sut, hajmo sad pogodit za pobjedu.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.