NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
evans igra cudnu tekmu,vise poena vec skokova
Lopez u stilu najboljih sutera u ligi 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jos nevidjeh vecih bingasa od ovih iz Brooklyna... Svaku utakmicu nam dadnu neku tricu sa zvukom svirene, ovaj put to napravi Lopez FADE AWAY TRICA 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:Jos nevidjeh vecih bingasa od ovih iz Brooklyna... Svaku utakmicu nam dadnu neku tricu sa zvukom svirene, ovaj put to napravi Lopez FADE AWAY TRICA
ass ide nateu

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evans je u onoj situaciji tražio faul. I, mislim da je bio u pravu. Kada je prekucao Noaha, dobio je po ruci. Nate iskoprca loptu, a onda dodaje Lopezu koji u stilu Kobiše zabija trojku skoro po isteku napada. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Titova-Juga
- Kontakt:
Joe, Gerald... Gerald.. Lopez... Ko je sljedeci ? Evans ??? Puuuuuuuu uslje jedne
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kad Deron igra kako zna i umije nema Chicago sansi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Titova-Juga
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Kad Deron igra kako zna i umije nema Chicago sansi.
Misliš kad mu Kirk dopusti
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne moze se dobiti ova utakmica, kad Gerald i Lopez pogadjaju dalekometne suteve, onda ti je sudjeno da izgubis.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
kirk igra odlicnu utakmicu :!:derona,slabo ko moze cuvati kada je raspolozen.
Pa burazeru proslu tekmu su imali sushu od 1-27. Tesko je da ce se to ponoviti dvije tekme zaredom bilo kojoj ekipi u PO, mislim bilo je ocekivat da ih krene ovu tekmuTitova-Juga je napisao/la:Ne moze se dobiti ova utakmica, kad Gerald i Lopez pogadjaju dalekometne suteve, onda ti je sudjeno da izgubis.
- Titova-Juga
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Pa burazeru proslu tekmu su imali sushu od 1-27. Tesko je da ce se to ponoviti dvije tekme zaredom bilo kojoj ekipi u PO.Titova-Juga je napisao/la:Ne moze se dobiti ova utakmica, kad Gerald i Lopez pogadjaju dalekometne suteve, onda ti je sudjeno da izgubis.
Da, ali kod njih sad pogadjaju svi igraci cak i oni od kojih se to najmanje ocekuje.. .Evans, pa Lopez trica, pa Gerald nekoliko dalekometnih... Recept za poraz.
P.S Nije samo Deron problem..
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
a sto ga crush otrese

- Titova-Juga
- Kontakt:
Nemam se običaj žaliti na suce, (čak štaviše, mrzim to), ali šta je jbt ovo zadnjih nekoliko napada, sviraju im kad dišeš pored njih :s.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
uvjek ima gresaka,ali ne gubite zbog toga.Nateu skidam kapu,sta radi frajer sa 175 cm 

Brooklyn vraća stvari na svoje mjesto. Bolja su ekipa i u interesu ljubitelja košarke jeste da prođu, kako bi gledali uzbudljiviji playoff.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
ovi Netsi mi nisu ni malo draga ekipa,ali zbog Derona bi volio da ovo dobiju,momcina terorise veceras 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Titova-Juga
- Kontakt:
Daleko od toga da zbog njih gubimo, jednostavno smo se opustili pred kraj poluvremena kada smo mogli ući sa dvocifrenom prednosti a utakmica bi onda sigurno imala drugaciji tijek. Oni pogadjaju odakle god osutaju, a mi jednostavno nemamo dovoljno drskosti i volje u odbrani veceras kao zadnju tekmu jer odbranom i dobivamo 90% nasih utakmica. Nista, lagano u Brooklyn i pokusati ukrasti jos jednu!
Work... Kad bi ja sad poceo pricati sta bi forumasi volili vezano za tebe, dje bi bio kraj...
Work... Kad bi ja sad poceo pricati sta bi forumasi volili vezano za tebe, dje bi bio kraj...

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
@work malo je glupo reci(ne malo nego preglupo) "u interesu ljubitelja kosarke..", zar se kosarka ne igra da bi pobijedio najbolji??onda ispade da bi svake godine trebali igrati Lakersi vs Knicksi/Miami jer je to u interesu ljubitelja kosarke??(posto ovi imaju najvise "navijaca" onda je vjerovatno taj interes i najveci..)
Nadao sam se upsetu Bostona i Chicago-a ali za Boston je izgleda prekasno dok Chicago jos ima nade da dobije...iskreno ocekujem 4-2 za CHI jer ne vjerujem da ce mrezice sljedecu sutati ovako a i CHI bi trebao odigrati jacu odbranu a ne ganjati se s njima rezultatski...niste vi ekipa da vam igraci postizu po 20-25p i da ubacujete 100+poena...
Nadao sam se upsetu Bostona i Chicago-a ali za Boston je izgleda prekasno dok Chicago jos ima nade da dobije...iskreno ocekujem 4-2 za CHI jer ne vjerujem da ce mrezice sljedecu sutati ovako a i CHI bi trebao odigrati jacu odbranu a ne ganjati se s njima rezultatski...niste vi ekipa da vam igraci postizu po 20-25p i da ubacujete 100+poena...
Malo morgen su bolja ekipa. Polahko dok završi serija 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.