Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Sta radi @adointer u slobodno vrijeme izmedju punjenja intera od strane atalante,rome ka novom potopu? ado trola:) sreca pa ce uskoro opet punjenje intera pa da se maknes sa teme.Dalje,kako te nije sramota pljuvat po Juventusu kad tvoj truhljavi tim primi 7 golova od atalante:D heh,atalanta zemlja jaka,tamam sa bayernom u finale da odu.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trequartista
- Kontakt:
Juventus je sila nebeska.
A ti se jedi od muke na -24!
7 komada u 1/4 finalu od Schalkea kao aktuelni prvak Evrope. Najveća bruka u historiji Serie A.

7 komada u 1/4 finalu od Schalkea kao aktuelni prvak Evrope. Najveća bruka u historiji Serie A.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- TheGreatest10
- Kontakt:
Trequartista je napisao/la:Juventus je sila nebeska.
7 komada u 1/4 finalu od Schalkea kao aktuelni prvak Evrope. Najveća bruka u historiji Serie A.![]()

Šta će, uvijek smo im idoli bili

-24, mraz na Đuzepe Meaci

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
- Contentissimo
- Kontakt:
izgleda da se odgadja utakmica na meazzi zbog vremenskih neprilika, mraz svuda po terenu 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- TheGreatest10
- Kontakt:
Moratti zaleđen, samo koluta očima i posmatra šta se dešava sa njegovom ekipomContentissimo je napisao/la:izgleda da se odgadja utakmica na meazzi zbog vremenskih neprilika, mraz svuda po terenu

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
- Contentissimo
- Kontakt:
neka ga odlede u septembru, bar ce u 1. kolu imati isto bodova kao i mi, a onda vec nakon drugog kola krecu ponovo minusi...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- TheGreatest10
- Kontakt:
Jedino su tad ravnopravni sa namaContentissimo je napisao/la:neka ga odlede u septembru, bar ce u 1. kolu imati isto bodova kao i mi, a onda vec nakon drugog kola krecu ponovo minusi...

Moratti u jednom intervjuu izjavljuje da se divi Juventusu, ali da navija za Napoli

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
12 Giovinco
13 Peluso
15 Barzagli
17 Bendtner
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
34 Rubinho
39 Marrone
Nema Isle i Anelke koji su mislim završili svoje, Anelka će biti upamćen po tome što je odigrao 25 minuta za nas, no, došao je svakako da bude broj koji je Bendtner trebao biti tako da je ovo i logično, mada je ruku na srce mogao dobiti koju šansu.
Vjerovatno opet 3-5-1-1 i identičan tim kao protiv Lazia i Milana.
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
12 Giovinco

13 Peluso
15 Barzagli
17 Bendtner
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
34 Rubinho
39 Marrone
Nema Isle i Anelke koji su mislim završili svoje, Anelka će biti upamćen po tome što je odigrao 25 minuta za nas, no, došao je svakako da bude broj koji je Bendtner trebao biti tako da je ovo i logično, mada je ruku na srce mogao dobiti koju šansu.
Vjerovatno opet 3-5-1-1 i identičan tim kao protiv Lazia i Milana.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- TheGreatest10
- Kontakt:
Šta će Anelka, došao da se pika da je igrao za Juve i da njega upiše u hrpu klubova gdje je igrao. Ptica selica 
Isla realno nije igrač za Juve, za njega su Udinese, Napoli, Lazio i bolje je i za nas i za njega da ide sad na prelaznom roku

Isla realno nije igrač za Juve, za njega su Udinese, Napoli, Lazio i bolje je i za nas i za njega da ide sad na prelaznom roku

- L'Avvocato
- Kontakt:
Imam osjecaj da cemo Islu mijenjati za Pereyru ili Allana na ljeto. S Udineseom smo u pravo dobrim odnosima.
Licno bi volio da dovedemo ovog drugog. Kad god sam gledao Udinese ove sezone bio je odlican.
Licno bi volio da dovedemo ovog drugog. Kad god sam gledao Udinese ove sezone bio je odlican.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
A ja baš nedavno spominjem kako je loš, manje je loš doduše od Pereyre koji nema pojma, svejedno, veznjak nam ne treba, a pogotovo neki Udineseov.L'Avvocato je napisao/la: Licno bi volio da dovedemo ovog drugog. Kad god sam gledao Udinese ove sezone bio je odlican.
Badu je dobar igrač, a i ovaj mali poljak Zielinski čini mi se će biti nešto, 1994 godište i već smo bacili oko na njega, ali je najbitnije uzeti polovicu Quadrada i onda se pofajtati sa Fiorentinom koja će otkupiti drugu polovicu.
Ako ne, onda sigurno treba uzeti mladog poljaka.
#MaxOUT
#MaxOUT
znaci odgovora ni na pomolu,,sve neke djecije karafeke,,cuj sad meni krivo sto sam u zadnjih 10 godina haman 20 titula dozivio a uz to i LP odnosno Tripletu koju nikad niko u Italiji nije osvojio,,hau jes nou 

Zadnja izmjena: adointer, dana/u 27 apr 2013, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Care, kup u Italiji igraju druge momčadi. Ti se hvališ nekakvim glupostima, koje nikoga ne zanimaju.
Uostalom što si doživljavao-doživljavao si. Sada ćeš opet čekati cca 20 godina na titulu/titule kao što je i bio običaj.
Uostalom što si doživljavao-doživljavao si. Sada ćeš opet čekati cca 20 godina na titulu/titule kao što je i bio običaj.

-
- Kontakt:
Hahah kad ti dodje shinterista ko da te podjebaje,pa pocne sam sebe sramotit
Shvatite dusmani da cete se nacekat za neki trofej,Necete u Ligu Evrope jade,a naso si nesto pametovat ko da se JUVE osramotio u LP,sine uzimamo ligu 2 godine zaredom,cetvrtina finala lige prvaka,super kup,a za vas ostavljamo Berlusconi trofeje pa da se pocastite malo stace sirotinja,gladne ocii,kad bolje razmislim pa stvarno mi vas zao pocela dominacija Juventusa koja ce abd potrajati godinama.I da jeste li poceli kovat planove kako da se zaustavi zahuktali Juve,morati,Telekom ofo ono

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Navija li iko za napoli osim mene večeras?
Iako igramo derbi, ne bih volio da sutra osiguramo titulu, već na našoj areni i to protiv Palerma kako bi ih usput poslali u drugu
ligu jer ćemo biti motivisani.
A znam da je svima draže da u komšiluku uzmemo titulu.
Usput, sudi Bergonzi.

Iako igramo derbi, ne bih volio da sutra osiguramo titulu, već na našoj areni i to protiv Palerma kako bi ih usput poslali u drugu

A znam da je svima draže da u komšiluku uzmemo titulu.

Usput, sudi Bergonzi.

#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja ih gledam samo zbog Cavanija, navijam da on zabije što više, a kakav će ishod biti...Pogba je napisao/la:Navija li iko za napoli osim mene večeras?![]()
Iako igramo derbi, ne bih volio da sutra osiguramo titulu, već na našoj areni i to protiv Palerma kako bi ih usput poslali u druguligu jer ćemo biti motivisani.
Usput, sudi Bergonzi.![]()
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
poslat Islu na posudbu u Udineze, a kupit Kvadrada bar 50%....Isla nek proba spasit karijeru i abd doc kod nas kao "pravi Isla" nakon sto Listajner ujde u godine... Udineze dobije igraca i pare, a mi potrebno krilo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sutra partija broj 100 najboljeg stopera na svijetu.

#MaxOUT
#MaxOUT
- Trequartista
- Kontakt:
Sutra tipično trpanje manjeg torinskog kluba.
Toro merda le!

Toro merda le!

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Što se ove gore rasprave tiče, samo da kažem da smatram da je Juve ekipa broj 5 ove sezone u Evropi. U dosta utakmica je Juve taktkički odigrao zrelo, kompaktno, a sad ovo protiv Bayerna je bilo tako kako je, jer je naša ekipa u top formi i pružila sjajno izdanje protiv Juventusa. A eto ovo polufinale je potvrdilo da se Juve nije loše držao. A naravno kod vas treba neko da rastereti Pirla, teško je njega i sad čuvat, ali kad to ekipa perfektno uradi, onda tu nastaju problemi.
Što se Robbena tiče, ima on još potencijala i spada i dalje među najbolja krila....E sad ako stvarno bude išao iz Bayerna, a ima naznaka, ne znam koliko njemu odgovara talijanska liga. Mogao bi biti dobar, jer kad ovako odigra u ovakvom Bayernu što ne bi u Juveu, ali kažem drugačije stil igre i nekako ne znam dal taj stil njemu odgovara.
A prije bi vama legao Gomez, ja mislim da bi on razvaljivao u Juveu, samo čini mi se i kad bi se tu šta više zakuhalo oko tog transfera, vaša mišljenja su po pitanju njega podijeljena....
Što se Robbena tiče, ima on još potencijala i spada i dalje među najbolja krila....E sad ako stvarno bude išao iz Bayerna, a ima naznaka, ne znam koliko njemu odgovara talijanska liga. Mogao bi biti dobar, jer kad ovako odigra u ovakvom Bayernu što ne bi u Juveu, ali kažem drugačije stil igre i nekako ne znam dal taj stil njemu odgovara.
A prije bi vama legao Gomez, ja mislim da bi on razvaljivao u Juveu, samo čini mi se i kad bi se tu šta više zakuhalo oko tog transfera, vaša mišljenja su po pitanju njega podijeljena....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland