FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Cautinho
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Cautinho » 27 apr 2013, 19:48

Sad za Atleti navijat',da trofej osiguramo vec veceras.Bar neka radost.
Keep walking.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 apr 2013, 19:50

Cautinho je napisao/la:Sad za Atleti navijat',da trofej osiguramo vec veceras.Bar neka radost.
Kako?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 27 apr 2013, 19:52

Aj u q vise...Pa kako brate mili...Jbm,pa jel moguce...
Keep walking.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 27 apr 2013, 19:57

Lose Barsa igra prelose,po meni najveci gubitak Barse je Toure,covjek dobar u skok igri,znao je povuc loptu,dodat,osutat,dati gol glavom,ovaj Buskets igrac manje,takodje i Pedro,jos kad dodas Alexisa sta reci? Treba nam klasican spic razbijac kao Ibra il Lewandovski,nemojte samo price ne uklapaju se u igru,jer mi smo u skok igri bezopasni,svaki centarsut nama je 90 posto go! Mesija na krilo il kad bi se jos ovaj Reus doveo eventualno

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 apr 2013, 20:03

Dobijemo kod kuće slj.kolo Betisa i to je to.

Sad razmišljat o uzvratnoj tekmi protiv Bayerna.

Čujem od jarana maloprije,kako je neka baba (haman vidovita) iz Španije prognozirala prvu tekmu 4:0 za Bayern a uzvratnu 6:1 za Barcu :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 27 apr 2013, 20:10

Gorki je napisao/la:Dobijemo kod kuće slj.kolo Betisa i to je to.

Sad razmišljat o uzvratnoj tekmi protiv Bayerna.

Čujem od jarana maloprije,kako je neka baba (haman vidovita) iz Španije prognozirala prvu tekmu 4:0 za Bayern a uzvratnu 6:1 za Barcu :mrgreen:
Kako li ona sa onakvom odbranom ocekuje da primimo samo jedan gol :mrgreen:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 apr 2013, 20:15

PatrickBateman je napisao/la: Kako li ona sa onakvom odbranom ocekuje da primimo samo jedan gol :mrgreen:

Čim uspostavim kontakt sa babom odma ti proslijedim broj putem inbox-a.

8-)

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 apr 2013, 20:31

Tanko.
Kakav gol Messija, koja magija. :o
Thiago je veliki majstor kojeg svim silama treba zadrzati.

Alba nakon povrede u potpunosti ispao iz forme, ocajna njegova utakmica.
Song odlican kao i uvijek.
Pedro tanko, Alexis soha i tako ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 27 apr 2013, 21:22

slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 27 apr 2013, 21:45

Golom u 67. minutu Messi je srušio rekord Cristiana Ronalda iz sezone 2011/12, kada su golovi u gostima u jednoj sezoni u pitanju. Messiju je to bio 24. gol u gostima ove sezone. Ukupno 44. u ovoj sezoni u Primeri.

I tu nije kraj. Messijev je gol na San Mamesu bio 100. Barcelonin ove sezone. Tako je katalonski div četvrti put u svojoj historiji u jednoj sezoni zabio više od 100 golova. Napravili su to još u sezonama 2011/2012 (114), 2008/2009 (105) i 1996/1997 (102).
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 apr 2013, 22:18

LEO, LEO, LEO.
Moze li se ovo na PES-u uraditi ? :shock:

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 27 apr 2013, 22:24

slika

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 27 apr 2013, 23:22

M4kaveli je napisao/la:LEO, LEO, LEO.
Moze li se ovo na PES-u uraditi ? :shock:

[youtube][/youtube]
Niko ama bas niko sem Messia ovo ne moze uradit,bas na ovaj nacin, momak je jedinstven.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 apr 2013, 00:08

Nista nije vidio .. :cry:

[youtube][/youtube]

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 apr 2013, 00:58

mene toliko na zabrinjava ovaj x sa bilbaom koliko ovaj kasni gol po ko zna koji put

u zadnjim minutama se pogube,samo nesto izbijaju umjesto da spuste loptu na zemlju i kombinuju kako znaju
Sa izbijanjem lopte u zrak daju loptu protivniku,bas nidje veze ,ne kontam sta im svima bude ccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 apr 2013, 01:03

Mene brine fizicka sprema.
Nevjerovatno koliko su umorni.
Ne pamtim kada se ovako nesto desilo ..

A Tito opet stavlja Alvesa u prvih 11, Xavija .. boze sacuvaj.

Jedva cekam sljedecu sezonu.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 apr 2013, 01:05

slika
ubica
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 apr 2013, 01:12

M4kaveli je napisao/la:Mene brine fizicka sprema.
Nevjerovatno koliko su umorni.
Ne pamtim kada se ovako nesto desilo ..

A Tito opet stavlja Alvesa u prvih 11, Xavija .. boze sacuvaj.

Jedva cekam sljedecu sezonu.
ja sam to govorio od kraja januara kad je stalno jedna te ista postava igrala,sta ce se desiti pred kraj sezone,da se mora vise rotirat ,al tito navro ne jedne te iste cc ,to je najveci razlog ovako losih partija barce u zadnjih nekolko tekmi.tito i strucni stab su nesposobni dozirat nastupe igraca ,preumorni su igraci u najvaznijem dijelu sezone

vidilo se u prvom dijelu sezone kad su igraci svjezi kako je barca igrala predobro,sad nije ni blijeda slika ekipe iz prvog dijela sezone ,a to je kriv tito niko vise

MES QUE UN CLUB !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 apr 2013, 01:23

messi ponovo pokazao djelic svog repertoara i postigao jos jedan majstorski gol,rusi sve rekorde

fizicka sprema jeste upitna, narocito kad se uzme u obzir da je titula u prvenstvu davno odlucena, treneri su imali idealnu situaciju za taktiziranje i maximalnu pripremu igraca za ligu prvaka, al nista, bilo je i dosta pehova i teskoje bilo kome sta zamjeriti

iako nece vjerovatno igrati finale lige prvaka, zlatna lopta, peta po redu, nece doci u pitanje. jedini ko bi ga mogao ugroziti je ronaldo,medjutim posto ni ronaldo nece u finale, lopta je ponovo messijeva. timski je napravio vise sa titulom prvaka spanije, individualno takodje jos u vecoj prednosti, ronaldo nema nikakve sanse

isto tako, nema teorije da novu zlatnu loptu messijevu ugrozi neko iz bayerna ili dortmunda,neki spominju riberija, medjutim ni on nema nikave sanse, bayern je mashina kao ekipa, no riberi i pored svojih extra kvaliteta individualno nije ni blizu messiju, takodje isto vrijedi za dortmund, ni tu niko ne moze ugroziti messija

sve kad se sabere, nije losa godina kakvi su sve pehovi bili, osovjena je liga vrlo ubjedljivo,glavni konkurent real je propao kao kauc s ispadanjem vrlo izglednim u ligi prvaka, svabe nek igraju finale lige prvaka jer su simpaticni i zasluzili su to svakako, na ljeto napraviti osvjezenja i nastaviti sa dominacijom

revans protiv bayerna treba odigrati maximalno, prolaz je skoro pa nemoguc, medjutim ne treba odustajati, ofanzivnu formaciju kao protiv milana postaviti pa sta bude, jedino u slucaju ranih golova kao protiv milana, ili nekog crvenog ranog za bayern mozemo se necemu nadati, nije to nista nemoguce, ako se udje u utakmicu dobro i sa golovima,pa onda da imaas srece sa realizacijom, i da bayern jos ima nesrece, jedino tako se moze proci ali sve je to naucna fantastika
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 apr 2013, 01:33

ma ne zna se za real jos nish ,evo dodijelila im je uefa miljenika cakira protiv dortmunda,eto crvenog kartona za dormund ;) ima real sad sanse :D,
gdje ima da ti jedan te isti sudija sudi i polufinale i osminu finala ,ja mislim da se nije desilo to nikad .zna i uefa sto ga je postavila ,ne bi me cudilo da kamaru cudnih odluka bude u korist reala u utorak ;)
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 28 apr 2013, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.

MES QUE UN CLUB !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.