RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Analic
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Analic » 27 apr 2013, 17:25

Joj ovih velikih bošnjaka. Ovo se dešava kada nove generacije historiju uče od istih ljudi od kojih uče i religiju. Naravno provučeno kroz hiljadu zelenih filtera. Samo mentalno ograničeni ljudi ne mogu razlikovati titovu jugoslaviju od srboslavije od početka 90ih.

Pola takvih kao vi po utakmicama BIH masete zastavama turske. Pa se zapitajte ko je tu nostalgicar veći.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 27 apr 2013, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 apr 2013, 17:40

Analic je napisao/la:Joj ovih velikih bošnjaka. Ovo se dešava kada nove generacije historiju uče od istih ljudi od kojih uče i religiju. Naravno provučeno kroz hiljadu zelenih filtera. Samo mentalno ograničeni ljudi ne mogu razlikovati titovu jugoslaviju od srboslavije od početka 90ih.

HVALA LIJEPO, odlično rečeno, istinito što je najbitnije.
Zbog ovakvih sam banova i banova popušio.
Dođu ovdje i počnu sa provokacijama na račun nečijeg imena, simbola na grbu, ratnih tema, pi_čke mile materine i onda drugi dobije ban jer se svi kažnjavaju jednako, i oni koji odgovore na takve provokacije i oni koji ih isceniraju.
Džaba, (a to sam već skontao) prijavljivanje upisa jer zbog istih neće dobiti isključenje sve dok se i ti isfrustriran glupom pričom ne uključiš u razgovor i onda ti navedu razlog baniranja (politika)... Pa što ne kažnjavate takve u startu kada ih se prijavi ? Pogledaj recimo od ovog lika ranijih upisa... 50% postova su mu vezani za Islamstvo, Bošnjake, Allahe... ma fuj jbmti ovakav svijet kada se gledamo kroz sve drugo samo ne kroz ono što bi trebali, karakter.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 apr 2013, 17:53

AlenHalilovic je napisao/la:I opet nisi nista od toga nacio.. meni se cini da bi trebao opet "popit" ban, da se koliko toliko naucis kulture. Ma da ja mislim da tebe sta se tice toga nista nemoze pomoc.

Svi ste vi isti, samo u drugim pakovanjima. Jedan drugom aplaudiraju. Ti ćeš meni reći šta sam ja naučio :lol:
Ako ti se raspravlja o politici, otvori zajedno sa likom (provokatorom) iznad sebi novi forum i razglabajte do mile volje. Nas ostale pustite da pričamo o sportu !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 apr 2013, 17:57

ma pusti ove provokatore. na vrha glave su mi... :x :x

nego ovi rezultati nam ne idu baš na ruku, mada smo još u boljem položaju i od travnika i od goška, tako da je na travniku veći pritisak, a mi hladne glave, tako da ako sutra ostanemo neporaženi, oni najvjerovatnije ispadaju...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 apr 2013, 17:59

Mene muči to što je Travnik mnogo nezgodan domaćin čak i kada im ne treba za opstanka, a kamoli u ovoj "spašavaj se kako znaš" sezoni gdje im doslovno gori pod nogama.
S druge strane, raduje me to što nam je Ibro do sada dokazao da zna umrtviti utakmicu kada treba i odnijeti koji bod sa strane sa kojim bi vjerujem u ovom slučaju i definitivno izborili opstanak.
Nevjerovatno je to koliko je liga neregularna i na koji način pred očima javnosti Gošk uzima bodove a niko ni da prstom mrdne... :evil:

Smrt nacionalizmu !!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 apr 2013, 18:00

Evo ja bih zamolio moderatora da upozori ove nacionalno osvijestene da popuste nas "zaostale" jer mi samo zelimo da pricamo i citamo o Velezu a sve drugo nas ne zanima.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 27 apr 2013, 18:01

Titova-Juga je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:I opet nisi nista od toga nacio.. meni se cini da bi trebao opet "popit" ban, da se koliko toliko naucis kulture. Ma da ja mislim da tebe sta se tice toga nista nemoze pomoc.

Svi ste vi isti, samo u drugim pakovanjima. Jedan drugom aplaudiraju. Ti ćeš meni reći šta sam ja naučio :lol:
Ako ti se raspravlja o politici, otvori zajedno sa likom (provokatorom) iznad sebi novi forum i razglabajte do mile volje. Nas ostale pustite da pričamo o sportu !

A ko su to VI ako si to TI??? "TI" si trentuno ovdje jedini koji se raspravlja o politici posto imas problema sa ljudima koje drugacije misle nego ti, pa koristis ovdje klosarski rijecnik. Nadam se da ovo nece proc kraj moderatorima sta se pise u ovoj temi.

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 27 apr 2013, 18:02

ljudi bezveze se prepirete. petokraka je sad simbol veleza i prepoznatljiva je svugdje kao takva. nema nikakve veze sa bivsim sistemom i sa srpskohrvatskom drzavom u kojoj jos uvijek zive titova juga i ekipa. danas ljudi vole ovaj znak zbog veleza a ne zbog toga sto je nekad predstavljao ljude kao sto je juga. danas su navijaci i simpatizeri veleza vecinom bosnjaci i to je ciljenica. postoji 10-15 likova koji su izgubljeni,ne znaju gdje pripadaju,nose ružna ruska imena i vise ovdje na forumu. na utakmicama vrijedjaju muslimane ovako kao sto je juga maloprije spominjuci Allaha u mnozini. ja i moja raja zasad ne idemo na utakmice zbog njihovih bogohulnih pjesama. srecom oni su proslost a velez sa normalnim navijacima koji nikoga ne vrijedjaju je buducnost.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 apr 2013, 18:22

hercegovina je napisao/la:ljudi bezveze se prepirete. petokraka je sad simbol veleza i prepoznatljiva je svugdje kao takva. nema nikakve veze sa bivsim sistemom i sa srpskohrvatskom drzavom u kojoj jos uvijek zive titova juga i ekipa. danas ljudi vole ovaj znak zbog veleza a ne zbog toga sto je nekad predstavljao ljude kao sto je juga. danas su navijaci i simpatizeri veleza vecinom bosnjaci i to je ciljenica. postoji 10-15 likova koji su izgubljeni,ne znaju gdje pripadaju,nose ružna ruska imena i vise ovdje na forumu. na utakmicama vrijedjaju muslimane ovako kao sto je juga maloprije spominjuci Allaha u mnozini. ja i moja raja zasad ne idemo na utakmice zbog njihovih bogohulnih pjesama. srecom oni su proslost a velez sa normalnim navijacima koji nikoga ne vrijedjaju je buducnost.
Petokraka je uvijek bila simbol Veleža i to će i ostati, kome se ne sviđa neka izabere "neki drugi klub !

Smrt nacionalizmu !!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 apr 2013, 18:41

Ljudi tema je Velež a ne njegov grb,bespotrebno raspravljate jer jednom su probali i nisu uspjeli promijeniti.Prema tome držite se teme ili mijenjajte forum.Mislim da bi bilo lijepo da ostanemo ne poraženi u travniku,mada se ne nadam puno jer mislim da će sudije odraditi šta treba.Nakon onakvog suđenja u srijedu teško se nadati dobrom suđenju sutra.Nama ne preostaje ništa već da se igrači bore do zadnje minute pa šta bude,ipak vidi se napredak u svim segmentima igre kako je Ibro došao i počeo provoditi svoje ideje.Zato Ibro samo naprijed ;)
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 27 apr 2013, 18:45

Travnik tradicionalno jak kući i sigurno da će svim snagama krenuti ka našem golu a na nama je da to kaznimo kroz koju kontru. Gore ćemo primiti gol, pitanje je koliko će naši u stanju biti dati.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 27 apr 2013, 18:46

Pusti ove provokatore nego evo Gosk izgleda uze tri boda u gostima. Trajaće još uvijek ova tijesna borba za po opstanak.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 apr 2013, 18:57

Analic je napisao/la:Pusti ove provokatore nego evo Gosk izgleda uze tri boda u gostima. Trajaće još uvijek ova tijesna borba za po opstanak.
bod su uzeli...na nama je sada manji pritisak, nego na konkurentima, abd sutra po bodove... ;)

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 27 apr 2013, 19:04

raja sta kazete na ovaj sastav sutra???

ostrakovic

hebibovic........................kazazic...................nuhic(zolj)................................letic

.........................majkic.............zvinic.......................

pliska ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, vidic.................................................vladavic

..........................okic..........................

pliska i vlada po krilu brzi pravo okic isto brz......na kontre ih ubiti

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 apr 2013, 19:08

VELEZDOGROBA je napisao/la:raja sta kazete na ovaj sastav sutra???

ostrakovic

hebibovic........................kazazic...................nuhic(zolj)................................letic

.........................majkic.............zvinic.......................

pliska ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, vidic.................................................vladavic

..........................okic..........................

pliska i vlada po krilu brzi pravo okic isto brz......na kontre ih ubiti
vrlo vjerovatan sastav za sutra, pošto nema merzića, zolj ili nuhić...

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 27 apr 2013, 19:23

AlemC85 je napisao/la:
Analic je napisao/la:Pusti ove provokatore nego evo Gosk izgleda uze tri boda u gostima. Trajaće još uvijek ova tijesna borba za po opstanak.
bod su uzeli...na nama je sada manji pritisak, nego na konkurentima, abd sutra po bodove... ;)
Mi ukoliko sutra ne uzmemo bod Travniku u najmanju ruku smo ravnopravni sa njima u borbi za opstanak.Ona dva prosuta boda protiv Gradine bi nas mogla skupo koštati.Travnik će iduću dobiti Leotara u gostima a Gošk Širokog kući a imaju puno lakši raspored od nas do kraja.Pomalo me panika hvata.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 apr 2013, 19:26

mujoisuljo je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Mi ukoliko sutra ne uzmemo bod Travniku u najmanju ruku smo ravnopravni sa njima u borbi za opstanak.Ona dva prosuta boda protiv Gradine bi nas mogla skupo koštati.Travnik će iduću dobiti Leotara u gostima a Gošk Širokog kući a imaju puno lakši raspored od nas do kraja.Pomalo me panika hvata.
baš tako, sada tek treba vidjeti da li su psihički spremni da sutra poginu, jer ako se ovo ostvari, p.u.š.a. smo ali velika, jer nakon travnika dolazi nam prejaki BORAC...kuku lele... :lol: :lol: :lol:

BORAC nam je, ako sutra kiksamo zadnja šansa da na vrijeme obezbijedimo opstanak, jer ako budemo čekali da nam se poklope rezultati, ispadamo kao što smo 2003. kada smo izbačeni iz lige, ili 2004 i 2005 kada smo bili spriječeni da se vratimo, zato je vrijeme da se vratimo oštrijoj igri u vrapčićima kao nekada, kada ni manchester ne bi mogao da boda...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 27 apr 2013, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 27 apr 2013, 19:28

Teško ćemo sutra u Travniku, vjerovatno bi oni ispali ako ima uzmemo bod.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 27 apr 2013, 19:33

Ako ne bude kako treba, predlazem da se svi udruzimo i preko foruma navijamo i pomognemo klubu koliko je moguce. Ako ni tada ne islo, ukljucujemo i fejsbuk. Inace nam ne vidim izlaz.

P.S. Petokraka ne mice nigdje osim u slucaju nekih novih ratova i nekih novih velezovaca.
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 apr 2013, 19:56

bekicamir je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Mene muči to što je Travnik mnogo nezgodan domaćin čak i kada im ne treba za opstanka, a kamoli u ovoj "spašavaj se kako znaš" sezoni gdje im doslovno gori pod nogama.
S druge strane, raduje me to što nam je Ibro do sada dokazao da zna umrtviti utakmicu kada treba i odnijeti koji bod sa strane sa kojim bi vjerujem u ovom slučaju i definitivno izborili opstanak.
Nevjerovatno je to koliko je liga neregularna i na koji način pred očima javnosti Gošk uzima bodove a niko ni da prstom mrdne... :evil:

Je li lani bila regularna kada je Gosk pobjedio Veleza u Vrapcicima?! :?
k'o o čemu, k.u.r.v.a. o poštenju... :x :x

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.