FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 27 apr 2013, 18:46

nesh je napisao/la: azmir zakazo..... :lol:

Što ste ljubomorni na čojka?
Pobjeda je bolja od orgazma!

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 27 apr 2013, 18:52

sta bi ovo je-bo vas kralj

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 27 apr 2013, 18:55

fukara87 je napisao/la:Danas Kakanj bez dva glavna igraca Gufurovica i Bajre Spahica, dok smo mi kompletni.
Šta bi bilo da su kompletni bili :mrgreen: Bajro zvani haubica :) Definitivno sad je samo dilema ili Radnički ili Vitez
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 apr 2013, 18:57

momci su danas podbacili totalno, al' Bože moj, tako to ide s ovako neiskusnom ekipom .. igrači su dobili aplauze kako od Fukara, tako i od simpatizera .. *ebem mater svakom ko ovoj djeci kaže samo jednu ružnu riječ ;)

Forza Sloboda !!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 apr 2013, 19:01

7aprildomemoj je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Danas Kakanj bez dva glavna igraca Gufurovica i Bajre Spahica, dok smo mi kompletni.
Šta bi bilo da su kompletni bili :mrgreen: Bajro zvani haubica :) Definitivno sad je samo dilema ili Radnički ili Vitez
Ne znam sto me bezveze citiras, i sta ti nije jasan moj post ? Jel to neka provokacija ili sta ? Rudar je pobijedio zasluzeno i ja im cestitam. Takav je fudbal neka pobijedi ko bude spretniji i bolji- :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 27 apr 2013, 19:04

Ukoliko mi sutra dobijemo Vitez, teško da nas bodovno možete stići ako vi sljedeće kolo zijanite u Vitezu, pa možete pustiti komšijama, vi i onako sljedeće sezone ulazite sigurno pa da igramo kantonalni derby u PL - što i zaslužujemo. Sretno u nastavku.
1921
1989

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 apr 2013, 19:05

JTS je napisao/la:momci su danas podbacili totalno, al' Bože moj, tako to ide s ovako neiskusnom ekipom .. igrači su dobili aplauze kako od Fukara, tako i od simpatizera .. *ebem mater svakom ko ovoj djeci kaže samo jednu ružnu riječ ;)

Forza Sloboda !!!
Joj ja sam bio na zapadu nekako oko centra i u zadnjem redu jedno 7-8 keljonera al onih mrtvih sa dna kace, konstatno su oni tu, pa to se dere to psuje djeci mater, aa usmrdili se, tacno nekim treba i zabranit ulaz na Tusanj.
Psovo sam sve sebi i onom ko me natjera da blizu njih sjednem.

Sto se tice utakmice, ovakve oscilacije su ocekivane i najavljivane, mlada ekipa, jedva smo se i sasatavili, momci su do sad igrali fenomenalno ove utakmice ovde sto sam gledo.
Desi se, Rudar se odlicno predstavio i nagradjen je aplauzima, narocino Duro, vidi se da covjek ima iskustvo i znanje, sto je nama Grado to je njima Duro, tako nekako.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 apr 2013, 19:06

cestitke rudaru na pobjedi..vise sretno nego spretno al takav je fudbal...djeca odigrala srcem i vise jednostavno ne mogu i ne znaju...ja sam prezadovoljan njihovim zalaganjem danas...na kraju njih par place ispod sjevera...sta reci...NEMA PREDAJE...idem po pobjedu u vitez i uz 3 boda boda u ponedeljak aBd jos nista nije gotovo...ne treba se predavat...Fukare konstantne cijelu tekmu a i poslije 8-) ....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 27 apr 2013, 19:07

fukara 87 što se džaba odmah ložiš :mrgreen: nije nikakva provokacija nego konstatacija šta bi bilo da su ljudi bili kompletni. Razumiješ li ? Aludiro sam na to kolika bi bila razlika na kraju :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 apr 2013, 19:08

7aprildomemoj je napisao/la:fukara 87 što se džaba odmah ložiš :mrgreen: nije nikakva provokacija nego konstatacija šta bi bilo da su ljudi bili kompletni. Razumiješ li ? Aludiro sam na to kolika bi bila razlika na kraju :D
ne mudruj strucnjak....dobili smo ih u kaknju...kompletne....ah,da...ta je bila kupljena..sad gas sa teme

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 27 apr 2013, 19:08

7aprildomemoj je napisao/la:fukara 87 što se džaba odmah ložiš :mrgreen: nije nikakva provokacija nego konstatacija šta bi bilo da su ljudi bili kompletni. Razumiješ li ? Aludiro sam na to kolika bi bila razlika na kraju :D
:?
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 27 apr 2013, 19:09

staragarda je napisao/la:
ne mudruj strucnjak....dobili smo ih u kaknju...kompletne....ah,da...ta je bila kupljena..sad gas sa teme
Jel ovo tvoja djedovina ? Ako jest izvini :D

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 27 apr 2013, 19:09

klasik je napisao/la: Joj ja sam bio na zapadu nekako oko centra i u zadnjem redu jedno 7-8 keljonera al onih mrtvih sa dna kace, konstatno su oni tu, pa to se dere to psuje djeci mater, aa usmrdili se, tacno nekim treba i zabranit ulaz na Tusanj.
Seljobera ima na svakom stadionu pa tako i kod vas ;)
inace ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 apr 2013, 19:13

7aprildomemoj je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Jel ovo tvoja djedovina ? Ako jest izvini :D
u redu..izvinuo si se..hajd sad,pun gas...

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 27 apr 2013, 19:15

ne mudruj strucnjak....dobili smo ih u kaknju...kompletne....ah,da...ta je bila kupljena..sad gas sa teme[/quote]
Jel ovo tvoja djedovina ? Ako jest izvini :D[/quote]
u redu..izvinuo si se..hajd sad,pun gas...[/quote]
E sad neću u inat. Hajd me otjeraj :mrgreen: Pokaži mi grunt da je tema tvoja :geek:

Tuzlakk
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlakk » 27 apr 2013, 19:29

Igra 0 totalni raspad danas nisu kako treba odigrali jednu akciju rudar svaka čast sve što su imali šansi to su i realizirali, mogli smo i gore proć da nije pomoćnik svirao 2-3 nepostojeća ofsajda.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 apr 2013, 19:29

Evo da i ja napišem da sam ponosan na djecu bez obzira na najlosiju utakmicu sezone, makar se vidi da im je stalo do kluba. Ove što spominju psovanje nadovezao bih se da je bilo dosta takvih majmuna što psuju djeci a ja sam psovao Kariću što je čitavu utakmicu ostavio Čejvu u napadu, i najveća budala je primjetila da ne ide nikako, ali.. Takođe bi se osvrnuo i na suđenje.. pa ljudi ovaj sudija će uć u Guinnessovu knjigu rekorda po broju "sjeckanja" igre na jednoj utakmici, ono je katastrofa, vraćanje 3 puta izvođenje auta ili kretanja s centra.. pa to nema nigdje na svijetu :x . Iskoristio bi priliku i da pozdravim kod kuće onim koji pričaju i pišu da se Slobodi navlači. Toliko o navlačenju, ko je bio danas sve mu je jasno bilo :roll:

EDIT: poseban pozdrav za ove kvazi novinare iz zaseoka koji svojim kvazi tekstovima i člancima "nahuškaju" raju na nešto netačno. Sreća makar pa se ispostavi sasvim suprotno i nadam se da će u budućnosti vjerodostojnost njihovih članaka biti ravna 0 (nuli), odnosno na nivou rekla-kazala :) .
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 27 apr 2013, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
075

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 apr 2013, 19:33

I pored poraza ponosan sam na ovu djecu ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 apr 2013, 19:34

slika

Porazi su sastavni dio života i to nam svima treba biti jasno. Kada se dese treba ih dostojanstveno podnijeti i iz njih izaći jači.
Danas su gosti iz Kaknja bili bolji, zasluženo nose bodove sa Tušnja i za to nagrađeni aplauzom publikom. Isto kao što su nagrađeni i naši madi igrači. Da su odigrali loše, jesu! Da su odigrali bez žara, jesu. Da je moglo i moralo bolje, jeste! Ali isti ti mladi momci su nam podarili sjajne vikende ovo proljeće. To je prepoznato od večine publike, Prijatelja, Fukara jer iako su nam porasli apetiti sjajnim grama ovih mladića trebamo biti i realni prije svega.
Sloboda treba da se voli i kada gubi, a ne samo kada se pobjeđuje. Fukare su na kraju utakmice pokazale šta je ljubav.

Idemo dalje, dignimo glavu i vjerujmo u Slobodu.

Slika i tekst preuzet sa fb stranice UG "Prijatelji FK Sloboda"
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 apr 2013, 19:35

harry_90 je napisao/la:I pored poraza ponosan sam na ovu djecu ;)
Takodjer 1+ 8-)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.